Teraz jest 19 lip 2025, 12:12

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 269 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2005, 00:12 

qubix napisał(a):
Dajmito napisał(a):
Nie no, co to za przyjemnośc z FAQ'a korzystać... :wink:

Z cheatów co za przyjemnosc... faq czasem sie przydaje jak nie masz czasu ślęczec 3h pod rząd nad jakims"malutkim" problemem :)

Ja zawsze serie TombRaider z wyjatkiem wypasionej pierwszej czesci przechodziłem sobie z jakąs solucją ... :)

Ja korzystam z FAQ'a w ostateczności, podobnie jak z cheatów. Te ostatnie zazwyczaj uruchamiam dopiero po przejściu całej gierki żeby sobie ją "doładować". Aczkolwiek nie ukrywam że czasem nie wytrzymam naporu i zajże podczas gry do FAQ'a :wink:, ale to zazwyczaj tylko żeby sprawdzić jeden drobny szczegół. Mimo wszystko uważam że w pewnym sensie zabiją to zabawe, ja mam największą satysfakcje jak przejde całą gierkę nie zaglądając do żadnej solucji... Ale ogulnie rzecz biorąc rozumiem tą potrzebe qubix :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2005, 23:07 

oh to znowu :|

hmm panie i panowie mam kolejne pytanko dotyczace prawnego i uczciwego uzywania PS2 ....
to tak :
przegladalem allegro i.... SWAP MAGIC 3.0 (akuku)
jest to niby plytka botujaca ... nic nie trzeba przerabiac i pisza ze wszysio jest ok, poza tym jest tansza i nie tracimy gwarancji

Kiedy dawno temy kiedy jeszcze nie bylem tak zaawansowany w dłubianiu w nosie , czy obgruzaniu paznokci z nóg posiadalem Dreamcasta ktorego uczciwie Botowalem tak zeby nie stracic grawancji :wink: no i bylo oka, ale mam malutki watpliwosci co do tego bota do PS2 znaczy sie
dziala to :?:
wszysio na nim zaskakuje :?:

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2005, 01:32 

Bardzo niewygodne, do części gier trzeba stosować patche. Bardzo dobrą recenzje masz tutaj http://www.ps2hc.opalnet.pl/html/module ... le&sid=108 , która dzięki szczegółowemu opisowi i zdjęciom przybliża ile się trzeba z nim namęczyć przy każdej gierce.

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2005, 22:07 

a ja sie chyba poddam, bo nie moge zabic tej bialej mendy na koniec BG :/ no nic przerzuce sie na 3 ere chyba w koncu :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2005, 17:03 

...no i sie poddalem, oddalem Baldursa, a w zamian wzialem Champions of Norath, koles w empiku strasznie zachwalal, wiec wzialem (na chwile sobie odpalilem nawet w empiku), jak troche pogram to opisze jaka jest :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2005, 17:08 
Moderator forum

na screenach wyglada fajnie ale pierwszy raz o tym slysze...zdaj relacje co i jak..

Tytuł:
PostNapisane: 24 sty 2005, 22:29 

to taki (jak pisal juz kiedys Pancho) wiekszy i fajniejszy Baldurs w swiecie EverQuest (szkoda, ze nie ma moich fajoskich krasnoludoof) :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2005, 22:02 

powiem jedno, po lekkim poczatku gra mnie wciagnela juz na dobre, a BG Dark Alliance wciaga noskiem, tylko maly fak: zaczalem najpierw jako kleryk, ale marne szanse jak to mowia francuzi, wzialem potem na rozgrzewke rycerza ciemnego elfa i on rzadzi, niezly siepacz i fajne czarutki ma nawet :) polecam :)

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2005, 22:18 
Moderator forum

Czy ktoś wie, kiedy jest premiera BF:Modern Combat :?: :)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2005, 15:08 
Moderator forum

Mam pytanko o gierki ktore moge kupic nie mowie tu o gracjh za 200 PLN bo sie odzwyczailem od takich cen...moj dostawca chyba zwinal ineters wiec szukam nowego zrodla...macie jakies pewne namiary to dajcie mi jak nie to to na priva...

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 18:33 

Ok, od wczoraj gram ponownie na PS2. Miałem z nią problemy, o których warto wspomnieć. Szczególnie, że parę stron wcześniej wspominałem o nieawaryjności modchipów. Oczywiście okazało się to nie do końca prawdą. Z powodu korzystania z płyt nieoryginalnych, po dwóch miesiąch ostrego grania padła jakaś cewka na płycie głównej. Koszt naprawdy 80zł. Ja tam specjalnie się nie przejmuje, bo i tak jestem do przodu jeżeli chodzi o wydatki na granie, ale trzeba być uczciwym i wspomnieć o tym. I ostrzec każdego, który myśli o przeróbce, że nie działa to (niestety) idealnie. Komuś coś padnie od razu, komuś po kilku miesiącach, a komuś nigdy. Wszystko zależy od danego egzemplarza.

Przy okazji chciałem gorąco zachęcić do korzystania z serwisu Robsona (Warszawa), w przypadku problemów. Jedyni kompeteni ludzie wśród mnóstwa "fachowców" o zerowej wiedzy o PS2. Na przykład gość, który przerabiał mi konsolkę i prowadzi też serwis, nie miał kompletnego pojęcia co się popsuło. Gość z Robsona zrobił to od razu, bez większych problemów.

I kilka słów o nowych tytułach. Pojawił się po pierwsze Punisher. Grałem w niego tylko pół godziny, ale trzeba wspomnieć o dość oryginalnym systemie przesłuchiwań. Sadystyczny dodatek do gry pozwala nam każdego złapanego gościa na różne sposoby torturować. Można prać po pysku, dusić, kopać, walić pistoletem czy też korzystać z różnorakich maszyn (tokarek, pił itd.), wszystko żeby wydobyć odpowiednie informacje. Oczywiście trzeba to robić w odpowiedni sposób, bo inaczej przesłuchiwany może nie dotrwać do końca polemiki. Cóż dodać... chore, ale ciekawe i oddaję dobrze też charakter tytułowego bohatera :)

Pojawił się też niedawno Shadow of Rome. Póki co jeszcze nie grałem, ale czytałem mnóstwo pozytywnych recenzji i słyszałem sporo bardzo dobrych opinii od kumpli. Bardzo krwawe walki gladiatorów na arenie, wyścigi rydwanów, a do tego całkiem niezła fabuła.

I dla matiego też nowy tytuł do zainteresowania. Pojawił się niedawno w USA. Druga część Champions of Norrath o tytule Champions: Return to Arms. Spójrz na galerie. Nieźle wygląda
http://www.gamespot.com/ps2/rpg/champio ... index.html

Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2005, 19:08 

ooooooooooooooo juz sie zaczynam spuszczac, potem skoncze granie w jedynke i czekam na polska emisje :) bo gra jest boska :) polecammmmm 8)
ps a i ta panie po lewej moglaby byc dolaczana do grania ;)

Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2005, 02:54 

Pograłem sporo w Punishera i musze przyznać że fajna strzelanka TPP. Metody torturowania pełnymi garścmi czerpane z filmów. Tak, więc jest zanurzanie gościa w akwarium z piraniami albo węgorzami elektrycznymi, wrzucanie do pieca krematorium, nabijanie na róg nosorożca, zbliżanie twarzy do piły tarczowej lub wiertła, wrzucanie do zgniatarki na złomowisku, zamykanie w trumnie przy wcześniej umieszczonym tam granacie, rytualne wycinanie nożem serca na pogańskim ołtarzu :D Chora gra :) Trzeba dodać, że klimat jest i gra nieźle wzoruje się na komiksowym bohaterze. Tak, więc mamy twardziela, który nie mści się, ale po prostu każe za winy. A kara jest tylko jedna - śmierć :) Czujemy, że sterujemy właśnie kimś takim. Każde drzwi możemy otworzyć kopnianiem, co więcej możemy je też otworzyć złapanym bandziorem. Każdego gościa można wziąść jako żywą tarcze i tak się poruszać (to trzeba zobaczeć jak z niezwykłą gracją Punisher zaciska lewe ramie na szyji jeńca, a drugą rękę przeładowuje shotguna po oddanym strzale :) ) . Jest też slaughter mode, w którym Punisher dostaje ********* (coś na kanwie bullet time z Maxa Paina). A poza tym mamy normalną strzelankę z dziesiątkami przeciwników.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2005, 17:03 
Moderator forum

no ja dzis sobie p[ogram w Shadow of Rome , Tenchu Fatal Shadow , Punishera ...jutro zdam wam relacje co i jak i gdzie :]

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2005, 12:28 
Moderator forum

a wiec mowi
Punisher nedzna podrobka Maxa Payna...no jest pare ciekawych motywow ale wyroslem z tego typu gier...grafa kiepska ogolnie wrazenie mizerne...
sterowanie analogami to nie dla tego typu gierek...
Shadow of Rome moze byc ale tez oczekiwalem czegos wiecej...graficzka moze byc tylko okazala sie ze jest to prosta siekanina i troche skradanki ale nie na takie gry sie czeka...ogolnie mialem wrazenie ze gre zrobili w tydzien czasu nie przykladajac sie do tego wcale...
Tenchu Fatal Shadow no tu sie nie zawiodlem..stare dobre Tenchu z lepsza grafa..i te stealth kille, niezly klimat i muzyczka jak zwykle...choc juz sie tak nie zachwycalem jak kiedys przy przy pierwszej czesci tenchu
ISS Pro 4 na razie nie jestem zbytnio zadowolony po przesiadce z Iss3 ...grafa nie wydaje mi sie ladniejsza..a te zwolnienia przy polu karnym to mnie ROZPIERDALAJA...PS2 nie wyrabia :cry:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 269 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2