Teraz jest 7 sie 2025, 00:59

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2005, 21:06 
Moderator forum

o nie ogladalem jescze tego filmu, chetnie zerkne, thx

UPDATE:
no obejrzalem wlasnie, wnioski:
1. z pentagonem to juz bylo wiadome wvczesniej: nie bylo zadnych szczatkow, nie ma filmow ani zdjec pokazujacych samolot, dziura wyglada jak po uderzeniu nisko lecacego pocisku klasy Cruise np. Tomahawk, poza tym jak samolot mogl sie wbic tylko w parter?, musialby leciec max 5 m nad ziemia - niemozliwe dla tej wielkosci samolotu, no i zwykle samoloty uderzaja w ziemie pod katem a nie w poziomie :!: pytanie gdzie jest samolot pozostaje otwarte :)
2. cos bylo podczepione pod samolotem nr2, ok ale rownie dobrze to moglo byc takie malowanie pod kadlubem, filmy sa za slabej jakosci, ale cos moglo byc rzeczywiscie podczepione, tylko skoro to mialby byc samolot cargo to po co w oogole cos pod niego podczepiac skoro mozna wpakowac do srodka i nie miec problemu? :?
3. zastanawiaja mnie te blyski (obejrzalem na 2 innych filmach, ktore mam i rzeczywiscie sa), to moze byc odpalenie rakiety z opozniona eksplozja ladunku, tzw. bunker bustera, ktory przedziera sie gleboko zanim eksploduje, tylko po co to robic skoro na innym filmie (mam drugi, jak ktos chce moge dac screena) widac wyraznie z drugiej strony ze samolot ma az taki impet dziob samolotu wychodzi na druga strone, nie lepiej wypakowac sam samolot materialami wybuchowymi? po co sie bawic w rakiety? no ale moze ktos zakladal ze samolot sie nie wbije tak gleboko wiec trzeba mu pomoc i stad "przeczyszczenie" mu drogi

te blyski przed uderzeniami to jest naprawde ciekawe zagadnienie

Ostatnio edytowano 26 sty 2005, 22:44 przez Holman, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2005, 21:41 

DeltA napisał(a):
ZASTANAWIAJACE ? OBEJRZYCIE TO KONIECZNIE !!!!!!!!!!!

http://www.lepszyswiat.home.pl/modules. ... e&artid=24

Ehh loool co 15 sekund mam buforowanie ;/

Tytuł:
PostNapisane: 26 sty 2005, 21:56 

Z tym że gówno Nas to obchodzi... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2005, 01:01 

Ppffhehe :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2005, 02:23 

obejrzałem, pierwsze co mnie zastanowiło to dlaczego ten film urywa się po 53 minutach ? :) a tak na serio to zamurowało mnie, najbardziej zastanawia mnie i niepokoi to gdzie sa media ??? przecierz to jest USA media sa dosłownie wszedzie, dlaczego nie mówi się o tym w mediach ?!? Co do błysków i rakiet pod kadłubem itp. no cóż można to różnie tłumaczyć. Ale pentagon ? Przecierz to sa fakty ! Jak na dłoni widać wystarczające dowody na to, że nie udeżył tam samolot. Dlaczego media w USA (i nie tylko) nic o tym nie mówią ? dlaczego nikt nie pyta o to administracji busha ? Przecież wystarczyj na byle jakiej konferencji zadać pytanie "te bush o co biega z tym samolotem w pentagonie?" dlaczego nikt tego nie robi ? (sorry za ortografie ale worda musze po formacie zainstalowac :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2005, 10:21 

A te wieże to ponoc sami wysadzili, ale jak tam mogli by te ładunki podłożyć.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2005, 11:02 

aBe napisał(a):
obejrzałem, pierwsze co mnie zastanowiło to dlaczego ten film urywa się po 53 minutach ? :) a tak na serio to zamurowało mnie, najbardziej zastanawia mnie i niepokoi to gdzie sa media ??? przecierz to jest USA media sa dosłownie wszedzie, dlaczego nie mówi się o tym w mediach ?!? Dlaczego media w USA (i nie tylko) nic o tym nie mówią ? dlaczego nikt nie pyta o to administracji busha ? Przecież wystarczyj na byle jakiej konferencji zadać pytanie "te bush o co biega z tym samolotem w pentagonie?" dlaczego nikt tego nie robi ?

poprostu media nie mogą o tym mówić, tak samo jak informacje z iraku, media nie podadzą ze heli merins został zestrzelony przez jakiegos stingera tylko same wypadki, awarie, nieszczesliwe wypadki, podobnie z polskimi żołnierzami media nie podają prawdziwej informacji o liczbie rannych żołnierzy wracających z iraku, obowiązuje amerkańska cenzura i propaganda

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2005, 04:15 

Holman: Myśle że to światełko, błysk czy jak to nazwać to był jak powiedziałeś bunk buster, ale nie samolotu, a ładunków, zamieszczonych w środku WTC. Aby ładniej go "złożyć" ( wyburzyć ).
Zresztą strażacy potwierdzali słowa że tam coś wybuchło...

Kwestią czasu jest wojna ze skośnookimi i atak na Kuwejt który zapewne ukrywa Osame Bin Ladena :D :D :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2