o nie ogladalem jescze tego filmu, chetnie zerkne, thx
UPDATE:
no obejrzalem wlasnie, wnioski:
1. z pentagonem to juz bylo wiadome wvczesniej: nie bylo zadnych szczatkow, nie ma filmow ani zdjec pokazujacych samolot, dziura wyglada jak po uderzeniu nisko lecacego pocisku klasy Cruise np. Tomahawk, poza tym jak samolot mogl sie wbic tylko w parter?, musialby leciec max 5 m nad ziemia - niemozliwe dla tej wielkosci samolotu, no i zwykle samoloty uderzaja w ziemie pod katem a nie w poziomie

pytanie gdzie jest samolot pozostaje otwarte
2. cos bylo podczepione pod samolotem nr2, ok ale rownie dobrze to moglo byc takie malowanie pod kadlubem, filmy sa za slabej jakosci, ale cos moglo byc rzeczywiscie podczepione, tylko skoro to mialby byc samolot cargo to po co w oogole cos pod niego podczepiac skoro mozna wpakowac do srodka i nie miec problemu?
3. zastanawiaja mnie te blyski (obejrzalem na 2 innych filmach, ktore mam i rzeczywiscie sa), to moze byc odpalenie rakiety z opozniona eksplozja ladunku, tzw. bunker bustera, ktory przedziera sie gleboko zanim eksploduje, tylko po co to robic skoro na innym filmie (mam drugi, jak ktos chce moge dac screena) widac wyraznie z drugiej strony ze samolot ma az taki impet dziob samolotu wychodzi na druga strone, nie lepiej wypakowac sam samolot materialami wybuchowymi? po co sie bawic w rakiety? no ale moze ktos zakladal ze samolot sie nie wbije tak gleboko wiec trzeba mu pomoc i stad "przeczyszczenie" mu drogi
te blyski przed uderzeniami to jest naprawde ciekawe zagadnienie