calavero napisał(a):
No to nie mam szans..

KDR 1.1 ... eh..
U mnie KDR to najsłabsza strona ostatnio i muszę nad tym popracowac jak już całkowicie wrócę z hibernacji.. ale się łapię (nie będę podawać ile mam, bo akurat staty to mam kiepskie.. ale to wina tak długiej przerwy od BFa...).
Cytuj:
moim zdaniem to kompletnie glupie sa te rankingi...
Moim zdaniem nie... widziałam głupie rankingi... a te do nich się nie zaliczają... btw. dlaczego uważasz że są głupie? Bo słabo w nich wypadasz?
Cytuj:
Zeby miec dobry KDR pod moim prawdziwym nickiem bede gral tylko z lamami, na lamerskich serwerach i tylko na aberdeen.. bede mial KDR 15 i będzie looz
Grasz dla statów? Czy dla skilla i dla zabawy? Bo jak dla statów, to rzeczywiście powinieneś grać z lamami, albo lepiej z botami..
Cytuj:
Moim zdaniem.. i tak nie bedziecie trzymali sie tego kryterium... ale zmiencie go.. bo moze jakis naprawde niezly mlody gracz, zobacz ze ma KDR 0.80.. i was oleje bo pomysli ze nie ma szans...

Jeśli chodzi o asfaltów, to to kryterium wcale nie jest takie głupie... chociaż nie powinno być jedynym i najważniejszym kryterium ... ale to zawsze jakiś obraz gracza jest... szczególnie gdy wyniki dotyczą kilkunastu map a nie zaledwie paru... takie jest moje zdanie...