Teraz jest 25 lis 2024, 07:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2005, 17:47 

Marynarzem może byc dobry artylerzysta, czyli w naszym przypadku nasz niezawodny DoHan :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2005, 18:34 
Moderator forum

NaVy napisał(a):
Na gwałt potrzebni piloci...

Ponieważ macie w Hussarii samych facetów, to teraz przyjdą tylko piloci o określonej orientacji seksualnej... pomijając już fakt, że dodatkowo muszą preferować przemoc i dominację... :) :) :)

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2005, 20:12 
Moderator forum

Raczej submisje. ;) Bo rozumie że to Husaria będzie gwałcić :lol:

A KDR 1.1 - no ja bym się nie załapał :) Więc dalej będe musiał grać z tymi lamkami z UKFu :D

Tytuł:
PostNapisane: 28 sty 2005, 21:14 

Hynol napisał(a):
A KDR 1.1 - no ja bym się nie załapał :) Więc dalej będe musiał grać z tymi lamkami z UKFu :D

Widzisz, takie życie :D

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2005, 08:46 
Maskotka BF.pl

calavero napisał(a):
No to nie mam szans.. :twisted: :twisted: :twisted: KDR 1.1 ... eh..

U mnie KDR to najsłabsza strona ostatnio i muszę nad tym popracowac jak już całkowicie wrócę z hibernacji.. ale się łapię (nie będę podawać ile mam, bo akurat staty to mam kiepskie.. ale to wina tak długiej przerwy od BFa...).

Cytuj:
moim zdaniem to kompletnie glupie sa te rankingi...

Moim zdaniem nie... widziałam głupie rankingi... a te do nich się nie zaliczają... btw. dlaczego uważasz że są głupie? Bo słabo w nich wypadasz?

Cytuj:
Zeby miec dobry KDR pod moim prawdziwym nickiem bede gral tylko z lamami, na lamerskich serwerach i tylko na aberdeen.. bede mial KDR 15 i będzie looz 8)

Grasz dla statów? Czy dla skilla i dla zabawy? Bo jak dla statów, to rzeczywiście powinieneś grać z lamami, albo lepiej z botami..

Cytuj:
Moim zdaniem.. i tak nie bedziecie trzymali sie tego kryterium... ale zmiencie go.. bo moze jakis naprawde niezly mlody gracz, zobacz ze ma KDR 0.80.. i was oleje bo pomysli ze nie ma szans... ;)

Jeśli chodzi o asfaltów, to to kryterium wcale nie jest takie głupie... chociaż nie powinno być jedynym i najważniejszym kryterium ... ale to zawsze jakiś obraz gracza jest... szczególnie gdy wyniki dotyczą kilkunastu map a nie zaledwie paru... takie jest moje zdanie...

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2005, 11:56 
Moderator forum

Dla mnie w statach liczy się praktycznie tylko ile kto ma czasu wygranego. Jak ktoś dużo gra - nie moze być słaby. Reszte można umiejętnie fałszować (gdy wie się jak automat zlicza statystyki).

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2005, 12:19 

KDR (w przypadku assualtów) pokazuje też bardzo ładnie wkład jaki wnosi gracz do całego zespołu. Pamiętajmy, że gramy w tryb conquest, a nie deathmatch. Gracz, który zabije 45 osób, a sam zginie 43 razy - tak naprawdę na czysto włożył do wyniku zespołu tylko dwa tickety. I w rzeczywistości jest znacznie mniej przydatny niż gracz, który zabił 30, a zginął 5 razy. Bo ten włożył 25 ticketów do ostatecznego wyniku. Warto o tym pamiętać. Nie wzywam tu do kamperki, bo nie o to tu chodzi. Można grać z wysokim KDR stosując takie metody jak: nie odradzania się w bazach, w które wiadomo, że zaraz spadnie granat, albo nie ma najmniejszych szans na ich odbicie, nie rzucanie się na znacznie przeważającą liczbę wrogów etc. etc. Oczywiście znacznie trudniej zdobyć jest wtedy medal, ale wkład do ostatecznego wyniku zespołu jest o wiele większy.

Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2005, 13:53 

jesli chodzi o asfaltow to wazne jest rowniez FTPM i KPM bo dopiero te trzy statystyki pokazuja w jaki sposob dana osoba gra i na ile jest przydatna.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 12:50 

jak wchodzę na stronę http://www.hussaria.xx.pl to mi się otwiera jakas zboczona strona no co jest

BLLLEEEEEEEEEEEEEEE

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2