Deec napisał(a):
Yacub glupio troche ci jak wstajesz np wczesniej ranem chcesz zagrac i tylko na powerzonie ludzie siedza a wszedzie indziej swieci pustkami i wchodzisz tam uzywasz samolotow jak taxi widizalem pod innym nickiem itp itd a potem spamujesz forum bo jestes z enclave i wszyscy patrza enclave vs =CpS= to enclave ma racje i zaraz wszyscy jada na nas...KRETYNIZM
Perfidne kłamstwo - nie gram pod fake'ami (chyba, że dopuszczam do komputera kolegę, albo moją dziewczynę) i nigdy nie użyłem samolotu jako taxi (chyba, że na meczu). A jadą po Was bo zachowujecie się jak banda gówniarzy - wycofanie się z ligi, wożenie się na własnym serwerze itd. Dziwisz się, że nikt nie traktuje Was poważnie? Poza tym nie rób z siebie męczennika, bo to żałosne jest, zachowujesz się jak Lepper.
Deec napisał(a):
3. Jedno mnie dziwi tyle jedziecie na nasz serwer a ciagle widze enclave na nim bardzo dziwne nie macie gdzie grac czy tylko przychodzicie ponabijac statsy na zagranicznych nOOb'ach?? Takie jest odczucie moje...
Gdzie Ty widzisz "jadące po Was Enclave"? Jak na razie jadę po Was ja i tylko we własnym imieniu, więc od Enclave się odwal. I tak, jak mam ochotę potłuc noob'y takie jak Ty, to właśnie tam idę. To chciałeś usłyszeć? (zobacz sobie ile minut grałem u Was a ile na innych serwerach.... i nie pieprz głupot

). Wiesz, jeśli w ten sposób podchodzisz do gry FFA, czyli sposobu do nabijania jakichś idiotycznych statsów to nie dziw się dlaczego tak beznadziejnie Wam idzie. Trzeba trenować na dobrych serwerach, a na takie jak ten wchodzić w celach czysto odprężających

No chyba, że jakiś klanowicz, do którego należy niejako ten serwer pakuje ci kule w plecy, bo pierwszy dobiegasz do sprzętu

KÓltura przez duże Ó.