Teraz jest 6 kwi 2025, 01:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 76 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2005, 01:06 

yacub napisał(a):
EZOGHUL napisał(a):
Kurcze jak wszyscy wszystko pamietajaj szdoda ze serwer ma ograniczenie w slotach bo by sie okazalo ze 200 osob to widzialo :)
Yacub pijaku pewnie narabany laziles wtedy na placu wolnosci w Opolu :)

Yogi pamięta bo był na TS i słyszał moje złorzeczenie, kiedy kolejny raz dostałem od tego przygłupa :) Poza tym go kicknął. A w Opolu niestety nie bywam - jakoś nie po drodze niestety, ale kiedyś trzeba się na piwko umówić :twisted:

A dlaczego dzisiaj wyckiowałeś jogurta z TSa co ci zrobił ? ;) :lol:

Kolejny syfny temat.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2005, 01:38 
Moderator forum

dedido napisał(a):
yacub napisał(a):
EZOGHUL napisał(a):
Kurcze jak wszyscy wszystko pamietajaj szdoda ze serwer ma ograniczenie w slotach bo by sie okazalo ze 200 osob to widzialo :)
Yacub pijaku pewnie narabany laziles wtedy na placu wolnosci w Opolu :)

Yogi pamięta bo był na TS i słyszał moje złorzeczenie, kiedy kolejny raz dostałem od tego przygłupa :) Poza tym go kicknął. A w Opolu niestety nie bywam - jakoś nie po drodze niestety, ale kiedyś trzeba się na piwko umówić :twisted:

A dlaczego dzisiaj wyckiowałeś jogurta z TSa co ci zrobił ? ;) :lol:

I to nie raz :D Grałeś z nim, więc zapewne wiesz ;)

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2005, 01:43 

No jak już się rozgościł to tylko siusiakami rzucał.

Ale go chyba troche wychowałeś bo się przestał wyzywać :P ;)

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2005, 04:25 
Moderator forum

Może zatem jeśli jest tak, jak jest, tzn że na serwerze CpS brak jest adminów, a TK mnozą się bez opamiętania, należałoby pomyśleć o ustawieniu kicków za TK, lub nawet całkiem wyłączyć friendly fire ?

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2005, 11:13 

Admini sa i nie ma TK , jak jest to facet ma kicka i tyle , bez wzgledu na klan w jakim gra .

Esciu zapraszamy :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2005, 12:51 

Pragnął bym przypomnieć, że jest to topic rekrutacyjny ;) :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2005, 12:56 

1. Dziekuje ze zglosilo sie tyle pilotow :D miodzio 4 strony i znow zadnego zgloszeina dzieki wam tylko spamujecie i nic wiecej

2. Yacub glupio troche ci jak wstajesz np wczesniej ranem chcesz zagrac i tylko na powerzonie ludzie siedza a wszedzie indziej swieci pustkami i wchodzisz tam uzywasz samolotow jak taxi widizalem pod innym nickiem itp itd a potem spamujesz forum bo jestes z enclave i wszyscy patrza enclave vs =CpS= to enclave ma racje i zaraz wszyscy jada na nas...KRETYNIZM

3. Jedno mnie dziwi tyle jedziecie na nasz serwer a ciagle widze enclave na nim bardzo dziwne nie macie gdzie grac czy tylko przychodzicie ponabijac statsy na zagranicznych nOOb'ach?? Takie jest odczucie moje...

Reszta no coment brak slow itp itd admini sa i pilnuja porzadku... Koniec czekamy na pilotow :P

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2005, 13:37 

dedido napisał(a):
No jak już się rozgościł to tylko siusiakami rzucał.

Ale go chyba troche wychowałeś bo się przestał wyzywać :P ;)

ohoho ;d przestalem ?? oni mnie dopiero nauczyli wyzywac ;d (pozdro wujek Colar) ;d

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2005, 13:59 
Moderator forum

Deec napisał(a):
Yacub glupio troche ci jak wstajesz np wczesniej ranem chcesz zagrac i tylko na powerzonie ludzie siedza a wszedzie indziej swieci pustkami i wchodzisz tam uzywasz samolotow jak taxi widizalem pod innym nickiem itp itd a potem spamujesz forum bo jestes z enclave i wszyscy patrza enclave vs =CpS= to enclave ma racje i zaraz wszyscy jada na nas...KRETYNIZM

Perfidne kłamstwo - nie gram pod fake'ami (chyba, że dopuszczam do komputera kolegę, albo moją dziewczynę) i nigdy nie użyłem samolotu jako taxi (chyba, że na meczu). A jadą po Was bo zachowujecie się jak banda gówniarzy - wycofanie się z ligi, wożenie się na własnym serwerze itd. Dziwisz się, że nikt nie traktuje Was poważnie? Poza tym nie rób z siebie męczennika, bo to żałosne jest, zachowujesz się jak Lepper.

Deec napisał(a):
3. Jedno mnie dziwi tyle jedziecie na nasz serwer a ciagle widze enclave na nim bardzo dziwne nie macie gdzie grac czy tylko przychodzicie ponabijac statsy na zagranicznych nOOb'ach?? Takie jest odczucie moje...

Gdzie Ty widzisz "jadące po Was Enclave"? Jak na razie jadę po Was ja i tylko we własnym imieniu, więc od Enclave się odwal. I tak, jak mam ochotę potłuc noob'y takie jak Ty, to właśnie tam idę. To chciałeś usłyszeć? (zobacz sobie ile minut grałem u Was a ile na innych serwerach.... i nie pieprz głupot :P). Wiesz, jeśli w ten sposób podchodzisz do gry FFA, czyli sposobu do nabijania jakichś idiotycznych statsów to nie dziw się dlaczego tak beznadziejnie Wam idzie. Trzeba trenować na dobrych serwerach, a na takie jak ten wchodzić w celach czysto odprężających 8) No chyba, że jakiś klanowicz, do którego należy niejako ten serwer pakuje ci kule w plecy, bo pierwszy dobiegasz do sprzętu :P KÓltura przez duże Ó.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2005, 14:57 

yacub napisał(a):
Deec napisał(a):
Yacub glupio troche ci jak wstajesz np wczesniej ranem chcesz zagrac i tylko na powerzonie ludzie siedza a wszedzie indziej swieci pustkami i wchodzisz tam uzywasz samolotow jak taxi widizalem pod innym nickiem itp itd a potem spamujesz forum bo jestes z enclave i wszyscy patrza enclave vs =CpS= to enclave ma racje i zaraz wszyscy jada na nas...KRETYNIZM

Perfidne kłamstwo - nie gram pod fake'ami (chyba, że dopuszczam do komputera kolegę, albo moją dziewczynę) i nigdy nie użyłem samolotu jako taxi (chyba, że na meczu). A jadą po Was bo zachowujecie się jak banda gówniarzy - wycofanie się z ligi, wożenie się na własnym serwerze itd. Dziwisz się, że nikt nie traktuje Was poważnie? Poza tym nie rób z siebie męczennika, bo to żałosne jest, zachowujesz się jak Lepper.

Deec napisał(a):

Gdzie Ty widzisz "jadące po Was Enclave"? Jak na razie jadę po Was ja i tylko we własnym imieniu, więc od Enclave się odwal. I tak, jak mam ochotę potłuc noob'y takie jak Ty, to właśnie tam idę. To chciałeś usłyszeć? (zobacz sobie ile minut grałem u Was a ile na innych serwerach.... i nie pieprz głupot :P). Wiesz, jeśli w ten sposób podchodzisz do gry FFA, czyli sposobu do nabijania jakichś idiotycznych statsów to nie dziw się dlaczego tak beznadziejnie Wam idzie. Trzeba trenować na dobrych serwerach, a na takie jak ten wchodzić w celach czysto odprężających 8) No chyba, że jakiś klanowicz, do którego należy niejako ten serwer pakuje ci kule w plecy, bo pierwszy dobiegasz do sprzętu :P KÓltura przez duże Ó.

a ja chcialem powiedziec, ze zgadzam sie z tym panem ^^

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2005, 15:53 
Moderator forum

YouogY napisał(a):
a ja chcialem powiedziec, ze zgadzam sie z tym panem ^^

Ty się nie podlizuj, tylko wracaj do czyszczenia karabinów. Jak skończysz, to szczoteczka i Pandorze gąsienice w Shermanie mają błyszczeć. Odmaszerować ;)

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2005, 17:25 

mirobanan1 napisał(a):
Ludzie wyluzujcie bo to już naprawde żałośne. Teraz forum bf.pl to prawie cały czas afery. Każdy chce wierzyć że ma racje, ale chyba lepiej przyznać się do błędu. Może tylko zwrócić konkretną uwage??Pi kija zasyfiać forum taki komentami.

No fakt FORUM SCHODZI NA PSY
A co do CpS to naprawde dziwne jest że tylko po CpS jadą a po innych klanach nie :?:
Czemu tylko CpS :idea: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2005, 18:57 

mirobanan1 napisał(a):
Ludzie wyluzujcie bo to już naprawde żałośne. Teraz forum bf.pl to prawie cały czas afery. Każdy chce wierzyć że ma racje, ale chyba lepiej przyznać się do błędu. Może tylko zwrócić konkretną uwage??Pi kija zasyfiać forum taki komentami.

Co do niektorych...Zmien siebie...a zmieninisz to forum...

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2005, 20:08 
Maskotka BF.pl

FaTaLWoLf napisał(a):
mirobanan1 napisał(a):

No fakt FORUM SCHODZI NA PSY
A co do CpS to naprawde dziwne jest że tylko po CpS jadą a po innych klanach nie :?:
Czemu tylko CpS :idea: :?:

Cicho Fatal, bo zaraz się na 4fun przerzucą :P

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 76 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2