Teraz jest 28 lis 2024, 06:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2005, 11:12 
Moderator forum

bo oni tak lubia grac i co kto im zabroni...sa u siebie wiec wszystko im wolno...a ze chca byc najlepsi to tylko ich jeszcze za to cenic... :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2005, 11:15 

chodzi o to że nie grają tak tylko u siebie na serwach, ale na wszystkich :)

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2005, 11:20 
Moderator forum

no to co z tego...tak lubia tak sie przyzwyczaili i co kto im tego zabroni??? :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2005, 11:21 

no właśnie nie bardzo wiadomo jak im tego zabronić :/ ale zgodzisz się chyba, że to troszke nie fair w stosunku do innych grajacych normalnie ?

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2005, 11:27 
Moderator forum

nie wg mnie fair bo to nie jest zabronione a co nie jest zabronione jest dozwolone...a o co sie spinacie...przeciez wy nie gracie dla statsow i jak was zabijaja jak lezycie niby w trawie i was nie widac(niby) to sie nie wkurzacie tylko gracie sobie z piekna graficzka dla czystej przyjemnosci... :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2005, 11:41 

hehehe wojtas na serio nie kminisz drobnej różnicy czy tylko się zgrywasz żeby było ciekawiej :) ?

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2005, 11:45 
Moderator forum

swoimi odpowiedziami usprwaiedliwiam ich tak jak wy usprawiedliwicie siebie i swoja akcje ze zdobywaniem punktow...

i pokazuje ze jednak zalezy wam na statystykach mimo ze tak sie odgrazacie ze macie je gdzies...

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2005, 11:55 

nie chodzi o statystyki, to psuje przyjemnośc z gry, natomiast nasza akcja nikomu ( po za paroma statsiarzami z bftracks ) przyjemności nie popsuła.

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2005, 11:59 
Moderator forum

dlaczego psuje przyjemnosc z gry??? czy po kazdej smierci zastanawiasz sie czy zabil cie moze gosc co ma ustawienia na high czy ten na low??? a przyjemnosc z gry plynie z tego jak ty grasz i jak sie czujesz przy graniu...czy czujesz sie dobrze zabijajac 100 lam i nie ginac przy tym??czy graja na serwerze gdzie leca tylko mapki z inf i graja tam sami najlepsi gracze ze swiata i ilosc twoich zabic jest rowna ilosci twoich smierci...??

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2005, 12:11 

Wojtas napisał(a):
...przeciez wy nie gracie dla statsow i jak was zabijaja jak lezycie niby w trawie i was nie widac(niby) to sie nie wkurzacie tylko gracie sobie z piekna graficzka dla czystej przyjemnosci... :D

Sam żeś już sie chyba zaplątał w tym co chcesz udowodnić.

Raczej słabo - jeśli gram na klanówce i czuję że z przeciwnikami jest coś nie tak (heady z dupy i te sprawy) to h..j mnie strzela.
Ale tobie napewno takie rzeczy nie przeszkadzają i nie denerwują - pewnie nawet tego nie zauważasz że coś jest nie tak z ludzmi przeciw którym grasz - taki czysty mistrzowski fun playing :P

I mimo takich akcji dalej gram na najwyzszej grafi i myślę jak ją jeszcze podkręcić.

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2005, 12:16 
Maskotka BF.pl

Ja to widzę tak... lubię wygrywać, lubię mieć świadomość że jestem od kogoś lepsza i że godziny grania owocują... z drugiej strony ogrywanie lam nie sprawia mi aż takiej wielkiej frajdy, o wilee lepiej się czuję, gdy wygrywam z lepszym... poza tym grając FFA wybieram te serwerym, na których wiem (i idzę na ASE) że grają jacyś dobzi zawodnicy - ponieważ więcej się nauczę grając z lepszymi niż z lamami - grając z lamami obniżam jedynie swój poziom (znam to z autopsji :P) więc jeśli jest mi gdzieś za łatwo - zmieniam serwer... no chyba że mam doła i muszę się dowartościować :lol:

No dobra, a teraz wyloozujcie chłopaki, powinniśmy się 3mać razem - jesteśmy Polakami i stanowimy jedną scenę - tamci to chorzy statsiarze i lamki, którzy biorą tą grę zbyt poważnie.. .takich należy olać....

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2005, 12:17 
Moderator forum

Matador w ktorym momencie sie zaplatalem??

Matador wiesz ja tu nie mowie o cziterach..bo wtedy rzeczywsicie wkurza..ale z gosciem ktory ma same kwadraty i prostokaty na monitorze mozna sobie poradzic.. motywu z grafa to za nic w swiecie nie mozna uznac za objaw cziterstwa...

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2005, 12:24 
Maskotka BF.pl

Wojtas napisał(a):
Matador w ktorym momencie sie zaplatalem??

Matador wiesz ja tu nie mowie o cziterach..bo wtedy rzeczywsicie wkurza..ale z gosciem ktory ma same kwadraty i prostokaty na monitorze mozna sobie poradzic.. motywu z grafa to za nic w swiecie nie mozna uznac za objaw cziterstwa...

Jak nie jak tak? Jeśli koleś ma kasę ale woli kupić jakąś słabą kartę i ustawia wszystkie ustawienia na low tylko po to, by pewne rzeczy mu się w grze nie wyświetlały, bo wtedy widzi więcej, to IMO jest cziterem....
Zawsze wydawało mi się, że powinno się kupować jak najlepszy sprzęt - aby przyjemność z gry była większa, a nie kurde kupować coś słabiutkiegi i jeszcze ustawiać wszystko na najmnejsze wymagania, gdyż wtedy widzi się więcej niż inni i można mieć lepsze staty. No kurde! Gra powinna być przyjemnością! Trzeba być chorym, żeby grać tylko i wyłącznie dla statów! No ale ludzie są różni i każdy ma inne priorytety - jak dla mnie, jak chcą się tak męczyć - to niech się męczą, jak im staje gdy oglądają swoje staty na bftracks, to ich sprawa. Ja mam większą przyajmność z samego faktu że gram w tą grę niż z tego że wygram w TAKI sposób... bo dla mnie to żadna wygrana.. to jedynie oszukiwanie innych graczy.... a przede wszystkim siebie...
Dobra, mi się już nie chce pisać na ten temat... ide sobie pograć i się troszkę zrelaksować ^^

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2005, 12:31 

lady vicky napisał(a):
Jak nie jak tak? Jeśli koleś ma kasę ale woli kupić jakąś słabą kartę i ustawia wszystkie ustawienia na low tylko po to, by pewne rzeczy mu się w grze nie wyświetlały, bo wtedy widzi więcej, to IMO jest cziterem....

Wy nadal tego nie czaicie?! TO nie sa ZADNE ustawienia typu low, "bo slaba karta"! Wrecz przeciwnie - tacy delikwenci kupuja najlepsze karty ze stajni ATI (np. X800), sciagaja specjalne sterowniki, ktore poprostu wylaczaja (!!) wiekszosc drzew, krzakow itd., a trawy to nie ma w ogole! Pytacie po co komu taka szybka karta, skoro tak naprawde sie zmniejsza detale do obrobki? Ano po to, ze przy okazji wymiany sterow, gracz ma znacznie zwiekszone pole widzenia... wiec jesli Wojtas wg. Ciebie takie zachowanie jest zupelnie fair - to gratuluje. Idz pograc chwile z Tigerami Woodsami (ofkoz w golfa;) ) to zrozumiesz.

pozdro

Ostatnio edytowano 9 lut 2005, 12:57 przez Qba, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2005, 12:39 
Moderator forum

no w koncu mi Qba wytlumaczyl co jest z tymi Tigerami Wodsami...no jesli tak robia to rzeczywiscie jest nie fair..myslalem ze tylko zmniejszaja ilosc szczegolow w grafice ..ale nie wiedzialem ze sciagaja jeszcze jakies programy ktore umozliwiaja wieksza ingerencje w grafe...nie no to to jest nie fair...

hehe
jestem znowu na forum BF vietnam i znow ozywienie :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2