Teraz jest 25 lis 2024, 13:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 151 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2005, 01:20 

Hehehe, zbawca już się pochwalił nagrodami :D
Całą droge w ciopongu gadał jaki jest dumny ze swoich "medali" :D

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2005, 01:29 

Dajmito napisał(a):

i Rafał zaczyna spamować

"Miej miłosierdzie dla cudzych oczu"

http://so.pwn.pl/

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2005, 02:12 
Moderator forum

Moich medali nie da sie zliczyc ;) Obwolano mnie najwiekszym statsiarzem turnieju :D
Dzieki panowie za wszystko. Za atmosfere szczegolnie. Sama gra i klopoty z nia zwiazane jest mniej wazna niz to ze moglismy sie spotkac i pogadac!

Podziekowania dla :
=-> MCMT za swietna organizacje! Malta byla idealnym miejscem do tego typu imprezki! DZIEKI STARY!
=-> FS'owej ekipy domkowej za przygarniecie lamki i danie miejsca do spania przy grzejniku. Dzieki WIELKIE dla JanicQa, Zulusa i Okotnika! Zulus dzieki za karimate bo bez niej lamalo by mnie do tej pory :D
=-> Pancha za to, ze zdupil w kosza :p
=-> Generala Coolera i PRGK za to ze tolerowali moje statszenie ;)
=-> Ertriela za pozyczenie mi podkladki na mecz o 3 miejsce.
=-> Supelka za nazwanie mnie lama :D
=-> Boniego i Konewy za to ze pokazali jak sie pije :D ROXUJECIE!
=-> Mayka za bycie ciagle drugim albo trzecim ;) i za chrapanie ;)
=-> Maltza za zarlo
=-> Vickusi i Tequilli za to ze czasem mozna bylo porozmawiac rowniez z plcia piekna gdy czlowiek mial dosc bandy zwyroli na cyku ;)
=-> Jeszcze raz Vickusi za rozbawienie publicznosci swym tekstem dzieki czemu zdobylem flage M10 ;)
=-> Pawlowi za to ze lamil :p
=-> Woodoo za kilka fragow w kosciele na Bulge ;)
=-> Wszystkim ktorzy czestowali mnie piwskiem mimo, ze probowalem sie wykrecic ;)
Tyle pamietam. Jak mi sie cos przypomnie to podziekuje osobiscie.
Ide kurna spac bo tak wygladalem dzisiaj rano... =-> http://www.uslaptop.pl/bf/LAN2005/IMG_2106.JPG

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2005, 02:19 

No i zapomniałeś o mnie Garet...... no super, więcej nie gram z tobą w tenisa :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2005, 02:29 

Wasili Czapajew napisał(a):
Dajmito napisał(a):

i Rafał zaczyna spamować

Jasne, będe spamować żeby zarobić więcej kropek 8)

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2005, 03:57 

Teraz ja też coś napiszę :)

Mój routing z LAN Party do domu wyglądał następująco: Poznan - Warszawa (wysadzenie Rafiego i bcjota) - Czestochowa (wysiadka Heńka) - Konstancin koło Warszawy (wyniesienie kierowcy do domu), od 15tej do 24tej za kółkiem :( Tylko raz zatrzymany przez policję za wyprzedzanie na podwójnej, ciągłej - zakończyło się to brakiem mandatu, ale też i brakiem łapówki :) Korupcji mówimy NIE!

Wielkie podziękowania dla MCMT - organizacja takiej zajefajnej imprezy była SUPER! Rozumiem, że kolesie z kafejki nie za bardzo lubią graczy no ale cóż...
Dziękuję ochroniarzom centrum handlowego Stary Browar za szybką reakcję na kradzież laptopa. (nie wiem jak, ale się znalazł!!!)
Nie będę każdemu po kolei dziękował i pozdrawiał, bo zabraknie mi chęci pisania tego posta więc skwituję to tylko tym - "...jak stary dobry PTS" powinniśmy robić częściej takie melanże :) Nie trzeba grać, wystarczą imprezy :)

BTW: Pozdrawiam coolera :)

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2005, 07:34 

Ja to juz za stary normalnie na takie melanże jestem, nie te lata... :(

Ale fajno że sie dobrze bawiliscie i był klimat "integracji"... , tylko po co ten alkochol i jointy , no :!:

:lol:

PS.Kajzerek bejuchu:D

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2005, 10:16 

Nooo impreza kosmos. W tych domkach to się czułem jak na koloniach, rano śniadanko, później wyjście na plażę hehe...
Mcmt wielkie dzięki, bo naprawdę odwaliłeś kawał dobrej roboty ! (i fenks za podwózkę na Maltę w sobotę ;-))

Spotykamy się w maju na LANie BF2 ! (niezłe jaja, turniej w grę w którą każdy znas będzie grał po raz pierwszy :-))

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2005, 10:34 

I od siebie muszę parę słów napisać. Generalnie mcmt podjął się arcytrudnego zadania. W końcu do tej pory organizował całkowicie takie przedsięwzięcia tylko gigant EA. Nie mniej wywiązał się z tego znakomicie i momentami lepiej niż Elektronicy.

Miejsce noclegu było super i chyba już nikt nie będzie żałował tych 120 złotych. Łazienka w domku, duże pokoje, domki położone blisko siebie, smaczne śniadania itd. itd. Kafejka w miarę blisko położona od Dworca i Malty to kolejny plus. Co prawda komputery były jak zwykle tragiczne, ale powiedzmy, że to dość typowe dla wszystkich LANów :D Było też parę wpadek z organizacją, ale jak na pierwszy raz i tak nie było tego dużo. A w przyszłości na pewno da się to wyeliminować. Wielkie brawa dla mcmt i gratulacje za pomysł oraz wykonanie. Stałeś się bardzo ważną częścią sceny Battlefielda, stary.

Obok głównych rozgrywek bf1942 toczyły się jeszcze turnieje w tenisa, koszykówkę i hokej na PS2 oraz Dreamcast. Wielkie dzięki FS za zaproszenia, zabawa była niesamowita. Wreszcie poznałem dobrze dużą część FSu i muszę powiedzieć, że dawno niespotkałem tak zajebistego i wesołego towarzystwa. Szacunek panowie.

Oczywiście nie omieszkam się wspomnieć Gareta, do którego miałem potwornego pecha i rzucił mi kosza (za trzy) w ostatnich dwóch sekundach i dzięki czemuu wygrał. A w NHL strzelił złotą bramkę. Nie mniej w ostatnim meczu jaki graliśmy wreszcie to mój zespół strzelił złotą bramkę i Garet miał to szczęście wrócić do domu bez złamanej ręki :D Oczywiście żartuje, pojedynki z Garetem były rewelacyjne i adrenalina wylewała się wszystkimi otworami :D Super zabawa.

Wiekie dzięki całemu SPQR za towarzystwo. Jak zwykle śmiechu bylo co nie miara. Jeszcze teraz nie mogę przestać się brechtać jak sobie przypomnę naszą dyskusję w pociągu o tym jak przesyłają zakupione na allegro kupy (czy wkładają ją do koperty bąbelkowej? Czy jest gwarancja dożywotnia? itd. itd. :lol: )

Podziękowania dla reszty towarzystwa - Enclave (******* opowieści Piaska o WoW, gadki z Lookiem, Warsawem, Cougiem itd. itd. Ha wreszcie poznałem bobiego i yacuba!), PRGK, UKF, pokeMONów :D, Hussari, 3C. Smutno tylko, że z ejw było tak mało osób. Brakowało tego wesołego towarzystwa :(

Ogólnie na LANy jedzie się głównie, żeby spotkać się z kumplami i pobawić we własnym towarzystwie. To na pewno się udało. Zajebista impreza.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2005, 10:46 

Fajna impreaz ...Dobra robota mcmt ( eh gdyby nie ten ból oczu i głowy po graniu :wink: )

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2005, 11:08 
Moderator forum

buehehehehe Garet byles samozwanczym statsiarzem i zdobyles 2 medale :lol: a to ze krzyczales najglosniej i ludzie chcieli zebys sie zamknal to przyznali ci racje 8)

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2005, 11:12 

Wojtas napisał(a):
to ze krzyczales najglosniej i ludzie chcieli zebys sie zamknal to przyznali ci racje 8)

eeeee.....najgłośniej to krzyczał Okota :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2005, 11:43 
Moderator forum

Dzięki za super impreze.. :)
szczególnie :
- [FS] za przygarniecie
- Okocie za pobicie kompa
- Vikusi za okrzyki bojowe
- Artowi i Zulusowi za towarzystwo po browar
- mcmt za wpuszczenie na impreze

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2005, 11:45 
Moderator forum

a ja zaluje ze bylo malo ONZ i nie poznalem ludzi co niektorych...duzo by wymieniac...a nie poznalem ich z racji tego ze nie wiedzialem ze sa na Lanie... :(

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2005, 11:46 

WIEEEEEEEEEEELKIE DZIEKI dla MCMT - imprezka ideal, az zal, ze sie tak szybko skonczyla... Lanik powinien trwac z tydzien :twisted: :twisted: :twisted: ... Ciekawe kto by dotrwal do konca :?: 8) ... i czy 90% 3C przyjechalo by znow w przedostatni dzien imprezy :evil:

Pozdro i thx dla wszystkich... Do zboczenia... gdzies, znow, kiedys...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 151 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2