E tam, mnie bardziej wkurza jak wylatuję za zbyt dobrego scora - i to szczególnie gdy wylatuję pod koniec mapy.... za to, że napisałam, że jestem z Polski (bo PL w nicku nie mam, jedynie jak ktoś pyta skąd jestem, to piszę że z Polski), to jeszcze nie wyleciałam... chyba tylko raz ktoś napisał, że nienawidzi Polaków... i parę osób z PL w nicku + ja wyleciało.... ale tak to loozik....
Za to wiele razy widziałam, jak Polacy kopią inne narodowości i je wyzywają od różnych (szczególnie Niemców). Co prawda zjawisko to nie jest tak częste jak na serwerach CSa (gdzie b. często Niemcy nie mają prawa wejścia na serwer polski), ale mimo wszystko takie sytacje się i w BFie zdarzają...
Jedno jest pewne... w każdej narodowości znajdą się jakieś rasistowskie świnie, czy to wśród Polaków, czy Niemców, czy też innych narodowości... takie osobniki należy omijać i w żadnym razie nie wdawać się z nimi w żadne dyskusje - gdyż są to tak ograniczone osoby, że rozmowa z nimi nie ma sensu... Nie można także generalizować -to że ktoś spotka rasistowskiego Niemca (albo grupkę), nie znaczy że wszyscy tacy są. W dP jest parę osób z Niemiec - mimo to nie mają nic do mnie, a ja nie mam nic do nich... co więcej... nie tylko się nie wyzywamy/obrażamy, ale jeszcze właściwie 3mamy się razem (i nawzajem uczymy się różnych ciekawych słówek - słowo k**** mają już opanowane
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
)