Teraz jest 18 kwi 2025, 05:58

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 127 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2003, 19:02 

Podobno nawet apacha da sie zniszczyc z kalasza jak ma sie szczescie ;). A nie jakies tam dziadowskie yaki ;). Powinny byc troche delikatniejsze ;)

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2003, 20:18 

Wkoncu poprawnie dzwięk mi działa :twisted: , nie zanotowałem żadych probsów z czułością myszy :!:

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2003, 21:17 

patch OK ale EoD nie chodzi :( :( :(

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2003, 21:38 

paczyk jest poprostu dobry

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2003, 21:49 

Dziwne że ktoś może mieć z tym problem , czas upgradować sprzęt ?

Ja sprzetu nie musze zmieniac, bo mam wystarczajacy... Nawet do tak slabo zoptymalizowanej gry jak BF1942.
Mi sie wydaje, ze ''dziwnego'' sensitivity nie czuja ludzie, ktorzy zamiast myszy z prawdziwego zdarzenia uzywaja czegos co ksztaltem i funkcjonalnoscia bardziej przypomina ulamana ceglowke.

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2003, 22:00 

Po raz pierwszy chyba zgadzam się z Konradorem.
Całkiem inne jest sensitivity w biegu a całkiem inne gdy się stoji w miejscu i dziwne jak ktoś tego nie dostrzega.

ps. mam tanią myszke A4Tech :?

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2003, 22:32 

PhoeniX napisał(a):
Po raz pierwszy chyba zgadzam się z Konradorem.
Całkiem inne jest sensitivity w biegu a całkiem inne gdy się stoji w miejscu i dziwne jak ktoś tego nie dostrzega.

ps. mam tanią myszke A4Tech :?

Dzisiaj gralismy (SPQR) cały dzien sprawdzajac tego patha i nikt nie mówił ze cos nie tak z czułascią, poza troche za silnym AA i wielką giwerą japonców która zasłania pół ekranu :lol: path jest dobry :!:

ps. ja gram tania myszką ale coponiektórzy z naszego clanu mają myszki za 200 300 zł i nie narzekają :mrgreen:

bez odbioru

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2003, 22:33 

Mi tam sie na patchu 1,4 gra dobrze i wydaje mi sie ze teraz celniej bronie strzelaja :!:

PS. Mam dobra myszke bo jest to logitech MX 700

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2003, 22:36 

Bo w sumie to nic nie jest "nie tak" z sensitivity. Mi to nie przeszkadza jednak dziwie się że ludzie nie wyczówają że jest ona zmienna.

Tytuł:
PostNapisane: 12 cze 2003, 23:27 
Moderator forum

a ja mam mx 700 i tez czuje zmiane czulosci, mnie to bardzo przeszkadza bo ciagle sie "przyzwyczajenie" zmienia, a na mx'ie jak chce sie szybko obrocic to i tak sie obroce bez problemu nawet na malej sensitivity, za to jak leze nie nadazam czasem bo przed chwila bieglem i strzelalem, klade sie i nagle jest tak wolno, podbiega koles, probuje za nim nadazyc i nie daje rady :!: :?, nie da sie tego jakos wylaczyc w plikach konfiguracyjnych?

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2003, 00:35 
Moderator forum

Milosz napisał(a):
Podobno nawet apacha da sie zniszczyc z kalasza jak ma sie szczescie ;). A nie jakies tam dziadowskie yaki ;). Powinny byc troche delikatniejsze ;)

Ja z StG 44 (broń niemieckiego assaulta) na patchu 1.31 zwaliłem B-17 podczas meczu z Frontline Soldiers, a chwile potem Mustanga - graliśmy na Bocage. Więc jest taka możliwość i nie jest to az tak niespotykane. Głupiej by jednak było, gdyby każdy atak myśliwca na piechura kończył się zniszczeniem tego pierwszego - byłoby to wyraźnie zaprzeczenie realizmu. Powiem więcej - na Ghazali (grając z botami) zestrzeliłem Spitfire ze snajperki. Jak tego dokonałem? Zajełem środkową flage (tą w centrum mapy, blisko bazy allies, wlazłem na pietro budynku najblizszego bazie Anglików i snajpowałem piechotę biegnacą w moją stronę. Od strony bazy nadleciał Spitfire sytzelając do mnie - jakoś tak dziwnie sie złozyło, że leciał prosto na mnie mniej więcej na moim poziomie. Wycelowałem w środek przedniej szyby kabiny - nie miałem tak na prawde możliwości spudłować i strzeliłem. Na mapie pojawiła się biała ikonka pustego samolotu, komunikat, że zabiłem za snajpy bota a samolot spadł dokładnie w sposób jak to robi bez pilota. Fuks, bug, a może coś innego? Nie wiem, ale ubaw miałem niezły...

Co do Hanomaga - jest na prawde przydatny na samoloty - oczywiście jak się go umiejetnie używa. Jak ktoś go ustawi na środku pustkowia na górce to nic dziwnego - 8 pocisków z samolotu i wybucha. Ale ten sam Hanomag ustawiony np. na Bocage wewnątrz "podwórka" przylegającego do tartaku w centrum mapy może być postrachem pilotów (szczególnie jeżeli obok toczy się bitwa pancerna) - piloci samolotów nawet nie wiedzą skąd dostają gdy próbują atakować czołgi . A takich uzytecznych miejsc w BF-ie jest na prawde sporo - nawet na dosyć otwartym El Alamein znajdzie sie pare "kryjówek" w okolicach kluczowych punktów...

Update: Masz racje Praetorius - późno pisałem (byłem zmęczony) i się mi pokręciło...

Ostatnio edytowano 13 cze 2003, 08:10 przez _XENA_, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2003, 02:05 

Pogralem sobie chwilke na Tobruku, i teraz widze ze po strzale z czolgu piechor przeciwnika leci wysoko do gory i spoda martwy :lol: . Co jednak przyczynia sie do tego ze jak dorwe kolesia w bunkrze , to ten przelatuje przez betonowy sufit i jest na dachu :shock: . Jak widac jedno sie poprawi, inne sie pier..niczy.

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2003, 02:52 

ja pogralem na coral oczywiscie i wszyscy starzy bywalcy twierdza ze AA gunsy na lotniskowcu sa duzo mocniesze. trzeba uwazac i nisko podchodzic do ataku nad woda...

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2003, 03:00 
Moderator forum

clone: to bylem ja :D, rzeczywscie znalazlrem sie na dachu a zeby bylo smieszniej bylem zywy :!: dopiero 2 gi strzal mnie zdjal co nie zmienia faktu ze teleportowalem sie na dach :(

massca: mocniejsze AA mnie tylko moze cieszyc :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 cze 2003, 07:45 

_XENA_ napisał(a):
Ja z StG 44 (broń niemieckiego assaulta) na patchu 1.31 zwaliłem B-17 podczas meczu z Frontline Soldiers, a chwile potem Mustanga - graliśmy na Bastogne.(...)
(...)Co do Hanomaga - jest na prawde przydatny na samoloty - oczywiście jak się go umiejetnie używa. Jak ktoś go ustawi na środku pustkowia na górce to nic dziwnego - 8 pocisków z samolotu i wybucha. Ale ten sam Hanomag ustawiony np. na Bastogne wewnątrz "podwórka" przylegającego do tartaku w centrum mapy może być postrachem pilotów(...)

Masz chyba na myśli Bocage :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 127 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2