Teraz jest 21 lip 2025, 01:16

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 16:49 

BB napisał(a):
A max dalej, jak sie obsral tak siedzi...
btw. czyzbys byl pracownikiem BMJ'tu ?
lol N/C
edit.
dwukrotne pierwsze w czym przepraszam ?

chłopczyku zaczynasz przeginać. i nie rób się hardy, bo będzie Ci naprawdę ciężko. ja wiem, że wymiatasz i nam pokażesz ale więcej pokory. idź ćwiczyć natenczas.
młode wilki normalnie. łeh.

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 16:54 
Moderator forum

BB napisał(a):
lol N/C
edit.

Skończ te swoje kaprointelektualne wywody, bo jedynie dowodzisz że MAX ma racje. Na rzeczowe (choć nieco emocjonalne) argumenty odpowiadasz - kupa, dupa, lol. Więc nie dziw się że wyrabiasz fantastyczną marke wszystkim graczom AA (którzy tak jak Ty są podobno dorośli).

Co do nowych graczy - tak jak w BF42 - czuja klimat, walczą w teamie, stosują się do zasad wypracowanych na scenie przez kilka lat jej istnienia - nikt im złego słowa nie powie i zapewne szybko znajdą miejsce w przyzwoitym klanie. Reszta - po prostu zabija cały fun z gry.

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 17:10 

MAX a czy ja kogos nie darze szacunkiem? o ile pamietam to gracze enclavy po 10 minutach zbluzgali mnie publicznie na servie za to, ze wbilem sie w nich samolotem. Wiec kto tu mowi o kulturze? Na razie z nickow na forum najbardziej szanuje (dziwnie to brzmi w necie) xene :P

Ja nikogo nie obrazilem. Cala moja "walka" z paroma forumowiczami opierala sie na tym, ze wytknalem roznice w przestrzeganiu zasad nowych i starych oraz "hardym" jakto ktos ujal sposobem bycia starszych. Nowa czesc gry-nowa scena. Trzeba to przebolec.

Ostatnio edytowano 16 cze 2005, 17:14 przez Lailonn, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 17:11 

Hynol napisał(a):
BB napisał(a):
lol N/C
edit.

Skończ te swoje kaprointelektualne wywody, bo jedynie dowodzisz że MAX ma racje. Na rzeczowe (choć nieco emocjonalne) argumenty odpowiadasz - kupa, dupa, lol. Więc nie dziw się że wyrabiasz fantastyczną marke wszystkim graczom AA (którzy tak jak Ty są podobno dorośli).

Co do nowych graczy - tak jak w BF42 - czuja klimat, walczą w teamie, stosują się do zasad wypracowanych na scenie przez kilka lat jej istnienia - nikt im złego słowa nie powie i zapewne szybko znajdą miejsce w przyzwoitym klanie. Reszta - po prostu zabija cały fun z gry.

Odpowiadam w ten sposob, tylko po to, aby trafic w Jego poziom, przynajmniej ten, ktory pokazuje w swoich ostatnich wypowiedziach. Dla mnie po prostu takie zachowania sie niezrozumiale, to tez w taki sposob na nie reaguje.

kriz napisał(a):
chłopczyku zaczynasz przeginać. i nie rób się hardy, bo będzie Ci naprawdę ciężko. ja wiem, że wymiatasz i nam pokażesz ale więcej pokory. idź ćwiczyć natenczas.
młode wilki normalnie. łeh.

Nikt nie mowil ze bedzie lekko...btw, skoro uwazasz, ze wymiatam to dzieki za komplement.

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 18:33 

LOL.. od 2 dni forum stanowi dla mnie świetną "komedie".. chociaż raczej jest to tragikomedia :P.

Tak na początku chciałbym wyjaśnić jedną pewną rzecz: nikt na nowych nie najeżdza tylko dlatego że są "nowi". Cała masa gra ich na serwerach, uczą się grać tak jak i MY. Ale jeżeli ktoś zaczyna trolować na forum, albo co gorsza zbierze się kupka trolli i zaczyna "ahować i ochować" i zadzierać nosy.... no to sorry Panowie.. ale najpierw wam odpieprzymy słownie, potem przestaniemy odpowiadać - gdy ludzie uznają iż jesteście niereformowalni... a jak i to nie pomoże, to pewnie Wasze posty będą znikać z tego forum.

Pozatym WSZYSCY sa 'nowi' w bf2.

Pozatym czy nie moglibyście się (jeżeli już chcecie zaistnieć na forum) po prostu przedstawić się tak jak d.dot ? Tego goscia to z checia od razu bym poznał.. a gdybym byl cl'em clanu i prowadził rekrutacje to sprawdziłbym co potrafi itd... a nawet jakbyście byli lepsi od niego.. to on by dostał szanse grania a nie osoba - która włazi z buciorami pełnymi błota i słomy i zaczyna się rządzić.

Pozatym - ja sam nie należe do "grupy trzymającej władze" i.. w sumie sam chyba nie za bardzo jestem lubiany przez ogólną społeczność forum, ale jakoś się dostosowałem i nikt nie zabrania mi wyrażać swoją opinie. Staram się to czynić jednakże w sposób kulturalny i rzeczowy.

Co do "nowych"... ja do nikogo nic nie mam... osobiście śmieszy mnie tylko postawa jednego Pana.. (który nie jest nowy bo gra już pół roku, ale zauważyłem go dopiero przy wyjściu dema bf2.. i to nie zauważyłem na serwerze, ale na forum)... ale ta postawa mnie po prostu śmieszy... i tyle.

I przestańcie bredzić "nowi" że coś tam, że coś tam... będziecie grać, będziecie zakładać nowe klany, dołanczać do starszych, będziecie tworzyć tą scene jak i my... i luzik.... 8) Tylko... po co od razu wchodzić w to wszystko "z hukiem"? Tak tylko zrażacie tą DUUUŻĄ grupe ludzi.. która już się zna i ... wytworzyła jakiś model zachowań.

POZDRAWIAM "NOWYCH" :!: :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 19:04 

tylk owidzisz. ja postanowilem pokazac veteranom ich glupoty nei z wlasnej zlosliwosci lecz po roznego typu wyzwiskach na zasadzie " ja jestem pr0 i mam racje ty jestes lama" Wtedy to tolerowalem. W koncu ja noobek pol roczny kontra 2-3 letni gracz to duza roznica. "miarka sie rpzebrala" gdy spotkalem sie z tym w Bf2 gdzie jak zauwazyles kazdy jest nowy. Tam juz nie bylo podstaw do podwijania ogona jak to ja lamersko kogos zabilem :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 19:24 

Ok Calavero, masz racje, sorry Max za tamte posty - no offence.

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 19:38 

BB napisał(a):
Ok Calavero, masz racje, sorry Max za tamte posty - no offence.

No i oto chodzi. Trzeba do tego podejść na luzie :wink:

Lailonn :arrow: Nie wiem za co ktokolwiek miałby Cię obrażać. Na serwerze bluzgają tylko:
- nowicjusze, którzy myślą, że są pr0
- ludzie szukający zaczepki
Żaden normalny gracz Cię nie zbluzga/obrazi, chyba że zachowasz się lamersko/niehonorowo. Enclave grało z jakimiś delikwentami z ET (nie mówię o całej scenie) i mają pełne prawo by "negatywnie" skomentować ich zachowanie.

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 19:50 

mylisz sie. bo ja nie robie Tk(celowo) nie kradne pojazdow. nie obminowuje swoich itd itd. Zadne zachwoanie uznane za lamerskie w BF nie jest moja zabawa. Dlatego zaczely mnie te texty irytowac bo na nie imo nie zasluguje.

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 19:51 

Hehe i pomyśleć, że jak ja przybyłem tutaj 19 miesięcy temu z AA i OF to nikt mnie tak serdecznie nie witał ;)

A co do nowych osób na naszej scenie to wiadomo, że każde środowisko jest na swój sposób hermetyczne. I na szacunek trzeba zasłużyć lub go wywalczyć siłą. Jak będziecie wymiatać na serwerkach, grać zespołowo czy rozsądnie wypowiadać się na forum (jest jeszcze czwarta możliwość - pochlanie z polską sceną bf'a na zlotach :)) to zaczniecie być traktowani jak kumple z tej samej piaskownicy. Inaczej się w sumie nie da bez nie narobienia sobie wrogów.

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 19:52 

na scenie jestem nowy i raczej scena neiche mnie pezyjąc, ale jako gracz mam już duuży starz bo 6 roczny przeco wiem jak zachowują się osoby typu pr0, lama, tzn redneki i inne osoby.
Niestety tutaj byla mowa o
Cytuj:
nikt na nowych nie najeżdza tylko dlatego że są "nowi"

jestem tego przykładem ;p
Cytuj:
Ale jeżeli ktoś zaczyna trolować na forum, albo co gorsza zbierze się kupka trolli i zaczyna "ahować i ochować" i zadzierać nosy.... no to sorry Panowie.. ale najpierw wam odpieprzymy słownie, potem przestaniemy odpowiadać - gdy ludzie uznają iż jesteście niereformowalni... a jak i to nie pomoże, to pewnie Wasze posty będą znikać z tego forum.

zadałem proste konkretne pytanie, zostałem wyśmiany przez tych "starszych",
zignorowałem, ale za 2 razem już powiedziałem swoje zaco zostałem upomniany od modera i wyjaśnił mi jedną rzecz za co jestem wdzięczny(dziękujce za takiego modera, żadko się tacy zdarzają).
Więc niemów ze ktoś nowy achuje i ochuje, chyba że każde podknięcie kogoś na tej scenie jest wystarczającym pretekstem do offtopica albo wyśmiania kogoś.

Jako moderator z doświadczeniem powiem tylko co do osób które lubią spam i inne rzeczy:
Niemasz nic do dodania na temat, twój post nic inteligetnego nie wniesie do wypowiedzi?? wyłącz okienko/zakładke z tematem.

do adminów i innych osób, jeżeli uznacie wy mnie za jakiegoś "pasorzyta" to się z tym pogodze, mnie obchodzi gra i rozmowa na poziomie a nie whorki które nic nieumieją inteligetnego napisac w wypowiedzi.

whorki - spolszczenie wyrazu whore

ale mi cisnienie skacze na tym forum xD

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 19:57 

czesto jestem w czolowce rankingu(nie chodzi tu o jakies pokazywanie fragow) Gram zespolowo(zawsze) na forum tez staralem sie rozsadnie wypowiadac. Rezultat taki, ze ci ktorych zabijalem mnie nie lubia bo ich zabijam "lamersko" tzn jak? :shock: moi maja mnie w dupie(ale to ffa wiec all clear ;] ) a na forum podwazane sa moje komentarze chyba na zasadzie "on na bank nie moze miec racji-to lama jak nic!" :wink:

ogolnie mi to wisi ale jak Kuba Bogu tak...

I wiem, ze takie cos spotyka wielu graczy. Wiele razy bowiem widzialem tego typu oddzywki do innych graczy wyglaszane przez "elite". bron boze nie mam nic do enclavy-bo tak widze sie zasugerowala czesc osob. Grajac na ich servie w pelni sie podporzadkowuje co juz mowilem ;]

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 20:13 

Vesp3r.. ja do Ciebie nic nie mam.. nie wiem dlaczego cytowałeś moje wypowiedzi i jeszcze obciąłeś mojego nickname'a. Do nikogo nic nie mam.. jedynie tak jak powiedziałem śmieszą mnie niektóre posty... :) Ale chyba nawet i z tym Panem podamy sobie rączki :)

Co do wyśmiewania Ciebie.. nie wiem.. przelatuje przez takie "idiotyczne" tematy.. jedynie na co zwróciłem uwage co do Twojej osoby.. to to, iż miałeś zbyt duży obrazek, który niczego konkretnego nie prezentował. Masz teraz w dozwolonym rozmiarze no i ok... i nie widze problemu.. więc prosze Cie.. "nie atakuj" mnie... oki? Dzięks.

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 20:14 

Lailonn - czy w każdym topiku będziesz mówił, że Cię nikt nie kocha? ja Cię kocham, ale błagam, przestań.
Acha, wszyscy wiemy (gratulujemy, podziwamiy) już, że jesteś zawsze w czołówce rankingu, zawsze wypowiadasz się sensownie na forum no i w ogóle jesteś taki fajny. Dziękujemy Ci. Czuwaj!

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 20:19 

To pozostało ci jeszcze pochlać ze sceną :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2