na scenie jestem nowy i raczej scena neiche mnie pezyjąc, ale jako gracz mam już duuży starz bo 6 roczny przeco wiem jak zachowują się osoby typu pr0, lama, tzn redneki i inne osoby.
Niestety tutaj byla mowa o
Cytuj:
nikt na nowych nie najeżdza tylko dlatego że są "nowi"
jestem tego przykładem ;p
Cytuj:
Ale jeżeli ktoś zaczyna trolować na forum, albo co gorsza zbierze się kupka trolli i zaczyna "ahować i ochować" i zadzierać nosy.... no to sorry Panowie.. ale najpierw wam odpieprzymy słownie, potem przestaniemy odpowiadać - gdy ludzie uznają iż jesteście niereformowalni... a jak i to nie pomoże, to pewnie Wasze posty będą znikać z tego forum.
zadałem proste konkretne pytanie, zostałem wyśmiany przez tych "starszych",
zignorowałem, ale za 2 razem już powiedziałem swoje zaco zostałem upomniany od modera i wyjaśnił mi jedną rzecz za co jestem wdzięczny(dziękujce za takiego modera, żadko się tacy zdarzają).
Więc niemów ze ktoś nowy achuje i ochuje, chyba że każde podknięcie kogoś na tej scenie jest wystarczającym pretekstem do offtopica albo wyśmiania kogoś.
Jako moderator z doświadczeniem powiem tylko co do osób które lubią spam i inne rzeczy:
Niemasz nic do dodania na temat, twój post nic inteligetnego nie wniesie do wypowiedzi?? wyłącz okienko/zakładke z tematem.
do adminów i innych osób, jeżeli uznacie wy mnie za jakiegoś "pasorzyta" to się z tym pogodze, mnie obchodzi gra i rozmowa na poziomie a nie whorki które nic nieumieją inteligetnego napisac w wypowiedzi.
whorki - spolszczenie wyrazu whore
ale mi cisnienie skacze na tym forum xD