dobra...
@kaserek ...smieja sie olac, zawsze sie ktos z kogos smieje a to jeszcze nie powod zeby sadzic cala reszte. smieja sie bo pojecia nie maja, a chca sie wypowiadac i jedyne co im pozostaje to krytyka bo tak najlatwiej... olac glabow, ale to nie wszyscy.
rozumiem ze community bf nie jest tak duze jak cs, ale jakie ma to znaczenie? ja np. biore jestem czlonkiem community lfs (
http://www.liveforspeed.net) jest to symulator wyscigow i pomimo tego, ze jest chyba najlepsza gra to ledwo po 400 osob w ciagu dnia w to gra... bo ludzie wola nfsu2...
bardzo dobrze ze polskie klany sa tak dobre w bf to dobrze wrozy na przyszlosc, a jesli chodzi o przyklady to podawalem takie aby ewidentnie przedstawic mozliwosci tp.
@lady vicky fajnie ze i kobiety graja w bf ;] ja w cs'a gralem z kilkoma w tym dwie w naszym klanie byly i super, ze i tu tak sie dzieje.
co do CSS wole sie nie wypowiadac, powiem tylko, ze nie traktuje tej gry zbyt powaznie wrecz uwazam ze to kpina jakas.
absolutnie nie chce bronic swojej gry tylko dobrej gry jaka cs jest.
bo jak narazie to widze ze sa problemy z ludzmi grajacymi w cs a nie z sama gra... czy gdyby ta spolecznosc byla inna grali byscie w cs'a?
ale to niewazne cs i bf to dwie kompletnie rozne gry i nie ma co wnikac w sama rozgrywke bo sie nie da tego porownywac.
jesli bf2 bedzie rzeczywiscie tak dobra gra to tym bardziej sie ciesze bo byc moze wkoncu znajde gre ktora spelni moje oczekiwania a ludzie nie beda zbyt zmanierowani.
wracajac jeszcze raz do zachowania, jak pisalem wczesniej wystarczy trafic na odpowiedni serwer i satysfakcja wzrasta o 100%
serwery typu prgk freestyle, kfa freestyle, o&o reaktywacja tu zawsze byl porzadek i ludzie w klimacie zazwyczaj ze srednia wieku ~20 kilka lat i ze sztywnymi zasadami w przypadku zlego zachowania:
1. ostzrezenie
2. kick
3. ban na okres czasu
4. perm
i nie ma przebacz, a o ile przyjemniej sie gra.
@zbawca nie no nie no wiesz gra fpp bez skilla? to przeciez niemozliwe mi chodzilo o to ze w bf jest jednak bardziej rozbudowana taktyka
.haidi. bardzo trafnie psumowal.