d.dot napisał(a):
Ja niedawno mialem okazje dzwigac w Anglii na wlasnych barkach spakowany plecak piechoty i myslalem ze sie zesram. Wazy ok. 80kg Ledwo z tym chodzilem a jeszcze skakac?

Hm,zależy od tego kto to nosi.Jeśli takowy plecak nosi koleś który ileś tam lat chodzi na siłownie i robi serie na barki 80 kg,do tego ma silne nogi to taki plecak nie będzie dla niego zbyt dużym obciążeniem,a przynajmniej przez jakis czas

.
btw...w końcu na siłce nikt nie biega z cieżarami na barkach

.
btw...mam nadzieje że poprawią to skakanie bo jak dla mnie troche za wysoko kolesie podskakują.A jak widze kolesia skaczące mi koło czołgu to normalnie coś mi sie dzieje.Tak wogóle to sie zastanawiam gdzie DICE ma oczy,bo chyba widzieli że to skakanie za przeproszeniem do dupy jest niepodobne.W BF1942 i BF:V koleś owszem podskakiwał ale nie było czegoś takiego jak jest teraz.Przecież tragicznie to wygląda jak dwaj kolesie skaczą jak matoły koło siebie i jeden drugiego trafic nie może.Mi to osobiscie nie przeszkadza bo takiego kolesia jeszcze łatwiej wtedy trafic i zabic,ale psuje to estetyke w grze i mam nadzieje że szybko coś z tym zrobią.