Teraz jest 3 maja 2025, 19:18

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 22:23 

Wszystko tam bylo... maski gazowe, buty, magazynki, zarcie, narzedzia, ubrania itepe. A w ogole bylem w szoku ze kevlar jest taki ciezki. Twardy jest jak beton, a na kazdej plytce napis: "Handle with care". Ma przypominac chlopakom zeby dbali o sprzecior ale na grubym na 1cm skurczybyku który zatrzymuje pocisk brzmi to dosyc zabawnie :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 22:34 

To fajnie muszą wyglądać ćwiczenia na poligonie w pełnym uzbrojeniu i plecakiem :) . Podejrzewam że ja bym nie przebieg nawet 150 metrów :(

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 22:34 

Pancho napisał(a):
Ciekawe jak bazookowiec nad bazookowcami z bf1942 - Kangur skakałby w Battlefield 2 :)

eee tam, z niego taki bazookowiec...to zwykla popierdółka :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 22:37 

"maski gazowe" tez bym wzial ze soba by sie ubic i nie musiec tego targac :D
Kevlar musi byc ciezki :P zrestza podobne komentarze slyszalem o tarczy policyjnej. Dziadostwo wazy ohoho i jesczze troche w goscie z tym biegaja :P No chyba, ze pchaja takeigo przodem i on dzieki bezwladnsoci leci do przodu :D

ps. w black hawk down jeden gosc wyjmowal kevlar bo chcial letko :p no i widzieliscie jak sie to skonczylo :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 23:35 

Ech ale co tu się wogle rozwodzić taki kangur jest wogle nie realistyczny. Z tego sprzętu który wojak w bf2 ma przy sobie spokojnie można naliczyć 15kg proponuje wziąść na bary stary rower ze stalową ramą na oko 15kg będzie i podskoczyc szybko 3x :) Powinni zrobić, że po 2 takich szybkich podskokach żołnierz poprostku kwiczy i zamiast podskakiwac i sprintowac powinien sie chować i stękać :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 23:45 

Walking death napisał(a):
To fajnie muszą wyglądać ćwiczenia na poligonie w pełnym uzbrojeniu i plecakiem :) . Podejrzewam że ja bym nie przebieg nawet 150 metrów :(

wobraź sobie ze skaczesz do rowu z plecakiem takim i teraz się szybko podnieś ;p

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 03:35 

d.dot napisał(a):
Ja niedawno mialem okazje dzwigac w Anglii na wlasnych barkach spakowany plecak piechoty i myslalem ze sie zesram. Wazy ok. 80kg Ledwo z tym chodzilem a jeszcze skakac? :?

Hm,zależy od tego kto to nosi.Jeśli takowy plecak nosi koleś który ileś tam lat chodzi na siłownie i robi serie na barki 80 kg,do tego ma silne nogi to taki plecak nie będzie dla niego zbyt dużym obciążeniem,a przynajmniej przez jakis czas :D.

btw...w końcu na siłce nikt nie biega z cieżarami na barkach :D.
btw...mam nadzieje że poprawią to skakanie bo jak dla mnie troche za wysoko kolesie podskakują.A jak widze kolesia skaczące mi koło czołgu to normalnie coś mi sie dzieje.Tak wogóle to sie zastanawiam gdzie DICE ma oczy,bo chyba widzieli że to skakanie za przeproszeniem do dupy jest niepodobne.W BF1942 i BF:V koleś owszem podskakiwał ale nie było czegoś takiego jak jest teraz.Przecież tragicznie to wygląda jak dwaj kolesie skaczą jak matoły koło siebie i jeden drugiego trafic nie może.Mi to osobiscie nie przeszkadza bo takiego kolesia jeszcze łatwiej wtedy trafic i zabic,ale psuje to estetyke w grze i mam nadzieje że szybko coś z tym zrobią.

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 08:28 

A ja mam pytanie ile osob z tych piszacych o nierealnosci skakania z 15 kg plecakiem bylo naprawde w wojsku? :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 08:45 

to może w duchu wzajemnego porozumienia wprowadzimy na polskich serwerach moratorium na "kangura" ? ;)
w końcu niepisany zakaz obowiązuje na inne zachowania typu base camping i kradzież pojazdów...

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 08:55 

CobraVerde napisał(a):
to może w duchu wzajemnego porozumienia wprowadzimy na polskich serwerach moratorium na "kangura" ? ;)
w końcu niepisany zakaz obowiązuje na inne zachowania typu base camping i kradzież pojazdów...

To masz jakies stare informacje. Wejdz na dowolny serwer BF2 demo i zobaczysz jak araby z lotniska nie moga wyjsc.

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 10:12 

aNDY^aND napisał(a):
A ja mam pytanie ile osob z tych piszacych o nierealnosci skakania z 15 kg plecakiem bylo naprawde w wojsku? :)

Z tego co mówił pan minister wynika że teraz rekrucie będą pomagać zołnierzą zawodowym min...w kuchni przy obieraniu ziemniaków i myciu toalet.

Dzieki ale nie robi mi tracic 9 miesiecy na obieraniu ziemniaków i czyszczeniu kibli.

Zresztą zawodowe powinno być,kto chce idzie kto niechce nie idzie.Niestety w polsce wszystko jest tak szybko wprowadzane że zanim będzie zawodowe to już będe siwy(choć nawet to do końca nie jest pewne).

Ciekawe czemu pan minister synka nie wyśle do wojska żeby czyścił kible i obierał ziemniaki.

Także dzieki panie ministrze ale niemam zamiaru być służącym zawodowego żołnierzyka. :D.

Ostatnio edytowano 17 cze 2005, 10:32 przez (NeW)Ambo, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 10:31 

maTTi napisał(a):
CobraVerde napisał(a):

To masz jakies stare informacje. Wejdz na dowolny serwer BF2 demo i zobaczysz jak araby z lotniska nie moga wyjsc.

mi chodziło raczej o akcje typu zakradanie się na wrogie lotnisko, porwanie czołgu i napiepszanie w spawny i czekający sprzęt. otoczenie ostatniej bazy to nic nagannego, ciężko się wyrawać ale gra toczy się dalej ;)

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 10:32 

a ja z chęcią pójde na przeszkolenie 3 miesięczne co na studiach oferują w czasei wakacji.
Z tym czyszczeniem kibli i obieraniem ziemniakó przesadziłeś stry. Mam kuzyna prosto z wojska i fakt obierali ziemniaki ale jak była ich kolejka do pomocy w kuchni, a co do kibli to nikt z nich nieczyscił, jeynie malowali kibel w zamian za przepustke :]

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 10:36 

CobraVerde napisał(a):
maTTi napisał(a):
CobraVerde napisał(a):

mi chodziło raczej o akcje typu zakradanie się na wrogie lotnisko, porwanie czołgu i napiepszanie w spawny i czekający sprzęt. otoczenie ostatniej bazy to nic nagannego, ciężko się wyrawać ale gra toczy się dalej ;)

Zaskocze Cie, ale aktualnie takie akcje rowniez napotkasz :).

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2