Teraz jest 4 mar 2025, 11:07

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 16:52 
Moderator forum

Ja tu mam jeszcze jedną prośbe do nowych graczy. Jak już k.... jedziecie za kimś pełnym gazem i mu się wpakujecie w tyłek powodując zaliczenie mu TK (wczoraj dostałem potrójne!!!) to miejcie na tyle rozsądku żeby dać forgive skoro było to z waszej winy (kierowcy)!! Dodam jeszcze że jazda kolumną na pełnym gazie może się źle skończyc jeżeli nie zachowuje się odstępu.

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 17:53 

gralem akurat mecami, ale juz mniejsza z tym, bo przeciez nie zrezygnuje z gry.

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 19:47 

O. Kolega Szkig.
Dziś mnie ten kolega bardzo uczynnie naprawił, po czym go (niechcący)przejechałem... bardzo przepraszam ;). nie macie jednak wrażenia, że strasznie "czułe" są postacie na kolizje z pojazdami? wystarczy przy malej prędkości dotknąć piksel w piksel i...

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 20:30 

Szkig napisał(a):
Jnną sprawą jest, że często piloci lub dowódca bombarduja baze nieprzyjaciela akurat wtedy gdy nie ma w niej żadnego wroga, tylko niszczą oddzial który własnie stara sie ją przejąć.

to jest zawsze totolotek..... nigdy nie wiesz czy sie za chwile wrog tui nie zrespawnuje :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 21:02 

kriz napisał(a):
nie macie jednak wrażenia, że strasznie "czułe" są postacie na kolizje z pojazdami? wystarczy przy malej prędkości dotknąć piksel w piksel i...

Owszem, mamy :/

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 21:16 

kriz napisał(a):
O. Kolega Szkig.
Dziś mnie ten kolega bardzo uczynnie naprawił, po czym go (niechcący)przejechałem... bardzo przepraszam ;). nie macie jednak wrażenia, że strasznie "czułe" są postacie na kolizje z pojazdami? wystarczy przy malej prędkości dotknąć piksel w piksel i...

Nie ma sprawy gorszych rzeczy na servach doświadczalem :D No a ta czulosc bywa przesadzona, zdaża się ginąć wysiadajac z łódki, która moze minimalnie sie porusza na falach.

Repulse napisał(a):
to jest zawsze totolotek..... nigdy nie wiesz czy sie za chwile wrog tui nie zrespawnuje

No ale dowódca widzi przed obstrzalem czy nie ma tam nikogo swojego, po za tym czesto ją daje gdy ta flaga jest juz niczyja, chyba lepszym rozwazniem byloby puscic uav. No a piloci tez przed zrzuceniem bomb mogli by wlaczyc mape a nie zrzucac w ciemno :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 21:21 

Wy mówicie że wnerwiające jest jak SL nie słucha Comandera owszem jest to wnerwiające ale jak SM nie słuchają Sl to już po prostu jest wnerwiające na maxa :evil: bo jeśli oni niechcą słuchać się SL to po co dołączają się do squadu :?:

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 21:59 

A ja mam jeszcze pare uwag szczególnie dla początkujących:
- nie kampcie bazy ARABOM!!!!!! kurde grałem przedwczoraj na |FS| (24 osoby) i nie było nikogo ze znanym scenowym nickiem boshe co sie działo!!! wszystkie flagi mieli arabowie a gdzie cała armia USMC?? oczywiscie jeździ czołgami po bazie arabskiej!! mało mnie szlag nie trafił(ale bazooka pomogła:) nie mozna bylo nic wziąć
- 2 uwaga niektóre osoby biorą helikopter i same nim lataja???powiedzcie mi czemu??? przecież w 2 osoby jest 100 razy lepiej i dostaje sie punkty za kille kolegi!!
- 3 uwaga tez do helikoptera(i do 2 miejscowego samolotu) zwrócie uwagę czy osoby z jakiegoś klanu nie chcą polatać razem?? np. też na |FS| siedziałem w heli czekałem na Jacka i jakiś &#$% idiota wsiał mi do heli i nie chciał wyjść pisałem mu ze jestesmy we 2 z klanu i na TS razem gramy wiec lepiej będziemy współpracowaać a ten kretyn nic aż przyleciał F-35 i nas pogodził.
- 4 uwaga wracam pełnym heli na lotnisko po ammo i naprawe a tu jakiś idiota jak zobaczył ze heli pełny nawala mnie z karabinu a potem boom z bazooki (na szczescie miał juz TK i go kickło)

- 5 uwaga DLA NOWYCH!!!!!!!!!!!!!! GRAJCIE Z GŁOWĄ!!!! ustąpcie ludziom!! z pożytkiem dla teamu wiem bedzie wam źle ze nie macie miniguna z heli ale przeciez nawet medyk z defibrylatorem i wskrzeszaniem daje super frajdę(czasem wieszą niz latajace gucia)

PS. I NIGDY NIE TK specjalnie!!!
PPS. na szczeście w pełnej wersji nie bedzie tylu noobów :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 22:29 
Oldboy Battlefield.pl

boty graja z wiekszym teamplayem... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 23:02 

"- 2 uwaga niektóre osoby biorą helikopter i same nim lataja???powiedzcie mi czemu??? przecież w 2 osoby jest 100 razy lepiej i dostaje sie punkty za kille kolegi!! "

ja natomiast ciagle latam heli i 90% czasu nie mam ZADNEGO gunnera. Pomimo prosb i sugesti by ktos wsadzil swe 4 litery na przednie siodelko ;] Jak widac rola gunnera "uwlacza" godnosci :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 23:45 
Moderator forum

Okota napisał(a):

Hehe - przynajmniej bywa że defibrylatora użyją albo poleczą, czego nie moge powiedzieć o live partnerach. Prawdopodobnie jest to pierwszy przypadek gdy AI prześcigneło człowieka :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 00:30 
Oldboy Battlefield.pl

po tym jak 1x zagralemn z botami w bf2 wpadlem na taKI pomysl obrazka/logo na forum do podpisu:
3 biegnace boty (med, eng i suport) i napis Bots Can teamplay! So can YOU!
...
potrzebuje kogos na sesje zdjeciowa :P

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 00:53 

Hynol napisał(a):
Okota napisał(a):

Hehe - przynajmniej bywa że defibrylatora użyją albo poleczą, czego nie moge powiedzieć o live partnerach. Prawdopodobnie jest to pierwszy przypadek gdy AI prześcigneło człowieka :)

Nie abym się czepiał, ale czytając tego typu wymianę zdań wypada jedynie żałować, że na forum czasem AI nie zadziała. Wówczas na pewno byłby to przypadek, gdy AI prześcignęło człowieka…

Panowie, pamiętajcie czasem o tym, że Ci „nowi” to nie zawsze kilkulatek, którego jedynym doświadczeniem w grach sieciowych to internetowa wersja Piotrusia. Bardzo często Ci „nowi” to osoby z bardzo dużym doświadczeniem nabytym w „sieciowych strzelankach”, których wiek oscyluje w przedziale 20-50, a ich/naszym jedynym grzechem jest nie popełnienie BF1942.
A to grzech bardzo nieistotny…

Pozdrawiam.

ps. Kolego Hynol. Tak tylko dla zachowania prawdy historycznej, polecam zapoznanie się z wynikiem pojedynku Deep Blue vs Kasparow

Ostatnio edytowano 18 cze 2005, 01:17 przez UMP, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 01:05 
Moderator forum

No i co z tego. Stwierdzamy pewien fakt. Nie mówimy że "nowi" (a nie tylko do nich się przecież odwołujemy, bo pare lamek z 42 też by się załapało) są beee i trzeba im akumulator zawiesić. Poza tym mówie o elementach których w 42 i V nie było - medikity "odłączalne", defibrylator itd. Zresztą nevermind - już nic nie mówie bo zaraz się tu zjawi zakon obrony teamplaya inaczej i mnie intelektualnie poszczuje.

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 12:30 

Hynol napisał(a):
No i co z tego. Stwierdzamy pewien fakt. Nie mówimy że "nowi" (a nie tylko do nich się przecież odwołujemy, bo pare lamek z 42 też by się załapało) są beee i trzeba im akumulator zawiesić. Poza tym mówie o elementach których w 42 i V nie było - medikity "odłączalne", defibrylator itd. Zresztą nevermind - już nic nie mówie bo zaraz się tu zjawi zakon obrony teamplaya inaczej i mnie intelektualnie poszczuje.

Polecam gre z mastahem BoH.Balbin, zawsze gdy jesteś z nim w druzynie, oraz wsiądziesz pierwszy do samolotu, nie omieszka użyć bazooki, lub karabinu jeszcze w drodze do samolotu ! Naprawde polecam gra z tak uczynnym klanowiczem !

PS: Zdarzyło się to kilka razy, a ja prawie kurwicy dostałem.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2