A ja mam jeszcze pare uwag szczególnie dla początkujących:
- nie kampcie bazy ARABOM!!!!!! kurde grałem przedwczoraj na |FS| (24 osoby) i nie było nikogo ze znanym scenowym nickiem boshe co sie działo!!! wszystkie flagi mieli arabowie a gdzie cała armia USMC?? oczywiscie jeździ czołgami po bazie arabskiej!! mało mnie szlag nie trafił(ale bazooka pomogła:) nie mozna bylo nic wziąć
- 2 uwaga niektóre osoby biorą helikopter i same nim lataja???powiedzcie mi czemu??? przecież w 2 osoby jest 100 razy lepiej i dostaje sie punkty za kille kolegi!!
- 3 uwaga tez do helikoptera(i do 2 miejscowego samolotu) zwrócie uwagę czy osoby z jakiegoś klanu nie chcą polatać razem?? np. też na |FS| siedziałem w heli czekałem na Jacka i jakiś &#$% idiota wsiał mi do heli i nie chciał wyjść pisałem mu ze jestesmy we 2 z klanu i na TS razem gramy wiec lepiej będziemy współpracowaać a ten kretyn nic aż przyleciał F-35 i nas pogodził.
- 4 uwaga wracam pełnym heli na lotnisko po ammo i naprawe a tu jakiś idiota jak zobaczył ze heli pełny nawala mnie z karabinu a potem boom z bazooki (na szczescie miał juz TK i go kickło)
- 5 uwaga DLA NOWYCH!!!!!!!!!!!!!! GRAJCIE Z GŁOWĄ!!!! ustąpcie ludziom!! z pożytkiem dla teamu wiem bedzie wam źle ze nie macie miniguna z heli ale przeciez nawet medyk z defibrylatorem i wskrzeszaniem daje super frajdę(czasem wieszą niz latajace gucia)
PS. I NIGDY NIE TK specjalnie!!!
PPS. na szczeście w pełnej wersji nie bedzie tylu noobów