Teraz jest 2 maja 2025, 07:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 20:36 

UMP napisał(a):
niejakiego klanu FS

Jedno - FS to nie jest niejaki klan. To po prostu klan. Bez zadnych insynuacji prosze bo to tylko zaostrzy atmosfere.
UMP napisał(a):
i za każdym razem dostawałem od niego prezenty w postaci bomb spadających z nieba

W takim razie prosze o dokladne namiary ktory to KONKRETNIE gracz. Nie koniecznie z dowodem rzeczowym (screenem) ale jesli takowy by byl to dobrze.
UMP napisał(a):
Oczywiście nie mam do niego żadnych pretensji, nie próbuję na nim wieszać kotów, ponieważ doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że na obecnym etapie gry, nie ma to jakiegokolwiek sensu, a wszystkiemu winna jest niedostateczna komunikacja

Sytuacja opisana przez Ciebie nie jest spowodowana brakiem komunikacji a ktoras ze stron. My powinnismy tylko dociec ktora ze stron jest winna i czym owa wina jest spowodowana.
Dziekuje za uwage,
manager "public relation" OceloT

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 20:52 

Ja tam na sprzęt się nie kampie raczej kampie z SVD :) jak już to Mi-28 a tak to pojazdami staram się nie jeźdźić, bo są za bardzo widoczne ;) no chyba że w czołgu wciśniemy " X " :D

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 20:54 

Mam pomysł:
Zamknijmy ten topis
a pużniej:
zbanujmy owy klan - czysz to nie świetny pomysł ?? :P

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 21:01 

OceloT napisał(a):
1.Jedno - FS to nie jest niejaki klan. To po prostu klan. Bez zadnych insynuacji prosze bo to tylko zaostrzy atmosfere.

2.W takim razie prosze o dokladne namiary ktory to KONKRETNIE gracz. Nie koniecznie z dowodem rzeczowym (screenem) ale jesli takowy by byl to dobrze.

2.Sytuacja opisana przez Ciebie nie jest spowodowana brakiem komunikacji a ktoras ze stron. My powinnismy tylko dociec ktora ze stron jest winna i czym owa wina jest spowodowana.
Dziekuje za uwage,
manager "public relation" OceloT

Ad 1. Słowa „niejaki” nie użyłem w celu zaostrzenia sytuacji. Po prostu nie znam klanu i słowo „niejaki” ma znaczenie dosłowne, bez żadnych podtekstów. Wiem jedynie, że ten klan hostuje serwer i chwała mu/Wam za to.

Ad 2.
A widzisz. W którymś z bliźniaczych topików ktoś z „wyjadaczy” napisał coś o klanie PFT. Ktoś z klanu PFT prosił o konkrety, a doczekał się jedynie „ujadłego szczekania sfory”. W związku z tym nie przedstawię konkretów, aby również ta sytuacja pozostała w sferze domysłów, na dodatek niesprawdzonych.

Ad 3.
Jeżeli szukasz winnego tej sytuacji to wydaje mi się, że winnym jest „nieudaczny comander” który w tym momencie nie umiał zapanować nad sytuacją.

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 21:11 

UMP napisał(a):
Ad 1. Słowa „niejaki” nie użyłem w celu zaostrzenia sytuacji. Po prostu nie znam klanu i słowo „niejaki” ma znaczenie dosłowne, bez żadnych podtekstów. Wiem jedynie, że ten klan hostuje serwer i chwała mu/Wam za to.

Ad 2.
A widzisz. W którymś z bliźniaczych topików ktoś z „wyjadaczy” napisał coś o klanie PFT. Ktoś z klanu PFT prosił o konkrety, a doczekał się jedynie „ujadłego szczekania sfory”. W związku z tym nie przedstawię konkretów, aby również ta sytuacja pozostała w sferze domysłów, na dodatek niesprawdzonych.

Ad 3.
Jeżeli szukasz winnego tej sytuacji to wydaje mi się, że winnym jest „nieudaczny comander” który w tym momencie nie umiał zapanować nad sytuacją.

Pozdrawiam.

Czasami nie rozumiem Ciebie... Piszesz posta, w którym oskarżasz jednego z członków klanu sceny Battlefield 2 o tzw. lamerstwo i dajesz do zrozumienia, że wyraźnie Ci to przeszkadza, mało tego - czujesz się urażony całym zajściem. A na koniec, zamiast wyjaśnić całą sprawę piszesz "(...)aby również ta sytuacja pozostała w sferze domysłów, na dodatek niesprawdzonych (...)" :shock: Zdecyduj się... Poza tym możesz mi powiedzieć, co miał wspólnego z tym "nieudaczny comander"? Przecież comander nie musi pilnować swoich ludzi, tylko przeciwników, a sojusznikom jedynie wydawać polecenia oraz informować ich o pozycji wroga (nie przyjaciela...).

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 21:27 

Headshot napisał(a):

Czasami nie rozumiem Ciebie... Piszesz posta, w którym oskarżasz jednego z członków klanu sceny Battlefield 2 o tzw. lamerstwo i dajesz do zrozumienia, że wyraźnie Ci to przeszkadza, mało tego - czujesz się urażony całym zajściem. A na koniec, zamiast wyjaśnić całą sprawę piszesz "(...)aby również ta sytuacja pozostała w sferze domysłów, na dodatek niesprawdzonych (...)" :shock: Zdecyduj się... Poza tym możesz mi powiedzieć, co miał wspólnego z tym "nieudaczny comander"? Przecież comander nie musi pilnować swoich ludzi, tylko przeciwników, a sojusznikom jedynie wydawać polecenia oraz informować ich o pozycji wroga (nie przyjaciela...).

Już spieszę Ci z pomocą w zrozumieniu tekstu.
W chwili, gdy ktoś tam napisał, że ktoś tam z klanu PFT, zrobił coś tam złego, powstała wielka wrzawa połączona z propozycjami zbanowania tych kolegów. Pomimo tego, że jeden z liderów tego klanu domagał się konkretów, natrafił jedynie na dalszą krytykę pomimo nie potwierdzenia faktów. Teraz widzisz jakąś analogie ???
Nic szczególnie skomplikowanego, ot taki mały absurd, których pełno wokoło…

Co do winy commandera to wystarczy, że wyobrazisz sobie sytuację, w której takowy jednocześnie daje rozkaz ataku dla składu, w której są jednostki latające oraz dla składu, w którym operują jednostki lądowe. „Teamkills” leci wówczas niczym wezbrana rzeka…

Dodam jeszcze, że nigdzie nie dałem do zrozumienia, że czuje się urażony i nie twierdziłem, że wyraźnie mi to przeszkadza. Wręcz przeciwnie. Doskonale sobie zdaje sprawę z tego, że to tylko demo, a czas na prawdziwe granie dopiero nadchodzi. Jeżeli odczułeś jakieś „negatywne wibracje” czytając moje posty to musisz to zakwalifikować jako nad interpretacje.

Ostatnio edytowano 19 cze 2005, 21:40 przez UMP, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 21:38 

Heh, widze że chyba jednak nazwa teamu zobowiązuje.
Proponuję odrazu pójść na całość i nazwać się Pffffft.....
Nie wróże wam lekkiego życia jeśli będziecie puszczać tak brzydkie bąki.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 21:42 

Mi tam jeszcze nie zdarzyło sie żeby któryś z graczy ukradł mi sprzęta.

btw..może dlatego że zawsze naprawiam sprzęta w miejscu gdzie nikogo niema :D.

UMP -> Widze że z tych samych okolic jesteśmy :D.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 21:48 

(NeW)Ambo napisał(a):

UMP -> Widze że z tych samych okolic jesteśmy :D.

Pozdrawiam krajana :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 21:52 

Odnośnie nie kradnij -> KLIK.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 21:55 

UMP napisał(a):
Co do winy commandera to wystarczy, że wyobrazisz sobie sytuację, w której takowy jednocześnie daje rozkaz ataku dla składu, w której są jednostki latające oraz dla składu, w którym operują jednostki lądowe. „Teamkills” leci wówczas niczym wezbrana rzeka…

No tak to zmienia postać rzeczy... ale w Twoim poście nie udało się znaleźć tych szczegółów. Jeśli chodzi o Twój "flagowy" tekst "to jeszcze tylko demo" to jest również opcja SinglePlayer, no ale... zobaczymy, jak będzie w FV.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 22:09 

Headshot napisał(a):
UMP napisał(a):

No tak to zmienia postać rzeczy... ale w Twoim poście nie udało się znaleźć tych szczegółów. Jeśli chodzi o Twój "flagowy" tekst "to jeszcze tylko demo" to jest również opcja SinglePlayer, no ale... zobaczymy, jak będzie w FV.

Mówiąc w skrócie we wszystkich moich postach dotyczących tego tematu, chodziło o to, że oskarżając kogoś, należy się wykazać dość dużą dawką obiektywizmu. Należy zastanowić się nad tym, dlaczego i w jakich okolicznościach ktoś zrobił coś, co nie całkiem nam się podoba. Forując zbyt pospieszne wyroki można kogoś niepotrzebnie skrzywdzić, a w rzeczywistości może okazać się, że gracz, którego skreśliłeś, był bogu ducha winną ofiarą zaistniałego splotu nieoczekiwanych wydarzeń. I przede wszystkim nie należy propagować postawy „zabiłeś mnie, w takim razie obrażam się na Ciebie i obsmaruje Cię na forum”

Mam jednak nadzieje, że po 24 czerwca nie będziemy tracić czasu na takie niepotrzebne dywagacje, a nasze posty ogranicza się jedynie do zorganizowania sobie jak najlepszej wspólnej zabawy. Czego wszystkim z osobna jak i sobie samemu, serdecznie życzę.

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 23:13 

_XENA_ napisał(a):
look napisał(a):
_XENA_ napisał(a):
Ogólnie w PRGK-BF2 jusz panuje opinia, że tag PfT powinien zostać zabanowany na naszych serwach za trzodę jaką robią ludzie pod nim grający.

Popieram na całej linii. Dzisiaj kolesie z PfT maksymalnie kampowali lotnisko MECu 2 czołgami i APC.
Panowie z PfT - jak nie umiecie grać w BF to wracajcie skąd przyszliście. Howgh.

To co ja widziałem to podobna sytuacja - tylko, że kampili tak gdy nie mieli żadnej flagi. Rozumiem locka na drogach wyjazdowych (po drugiej stronie wody), ale tak? Anyway - jeżeli takie wyskoki będą się powtarzać goście ci będą banowani na serwach PRGK (ban na taga + bany na poszczególnych graczy). Niech tylko pojawi sie Remote Manager do BF2 - sam się tym zajmę.

Długo wytrzymałem, ale ty geyu przesadzasz w nadmiarze. Wsadź sobie w ........ swoje "banany" czarnuchu. Ile można znosić te obsrane obelgi? Nie na jednym serwerze BF2 świat sie kończy. A co do naszej gry, to potrzebujemy troche czasu i zobaczymy jakimi wspaniałymi graczami jesteście. Ciekawi mnie bardzo, czy ty łosiu byłeś takim wspaniałym graczem w pierwszych dniach twojego obcowania z batkiem???? Sram na twoje komentarze i zobaczymy jakim kozakiem będziesz w grze za jakiś czas. Już kilku takich prostowałem w innych grach i wyleczyłem z samouwielbienia. Z żołnierskim pozdrowieniem :twisted:
Yogas

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 23:32 

Yogas--> idz sobie, nikt cie tu nie lubi

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 23:38 

Lt.Cegua[PL] napisał(a):
Yogas--> idz sobie, nikt cie tu nie lubi

Z łaski swojej nie wypowiadaj się w imieniu wszystkich.
Ja tam go lubię.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2