Teraz jest 4 mar 2025, 12:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 12:49 

E tam, smieszniej jest gdy stoi super cobra obwieszona C4 i nikt jej nie bierze. A ja twardziel myslalem, ze to przeciwnik nie zdazyl wysadzic i przelecialem polowe trasy do brzegu :D.

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 12:55 

Zdun napisał(a):
Polecam gre z mastahem BoH.Balbin, zawsze gdy jesteś z nim w druzynie, oraz wsiądziesz pierwszy do samolotu, nie omieszka użyć bazooki, lub karabinu jeszcze w drodze do samolotu ! Naprawde polecam gra z tak uczynnym klanowiczem !

PS: Zdarzyło się to kilka razy, a ja prawie kurwicy dostałem.

Balbin :shock: :?: To prawda :?: Co Ty ### wyprawiasz :P Deec.. wez mu przykręć śrubke, bo znowu będziecie musieli zmieniać nazwe klanu :P ;)

Tytuł:
PostNapisane: 18 cze 2005, 15:31 

ZwieRZak napisał(a):
A ja mam jeszcze pare uwag szczególnie dla początkujących:
- 2 uwaga niektóre osoby biorą helikopter i same nim lataja???powiedzcie mi czemu??? przecież w 2 osoby jest 100 razy lepiej i dostaje sie punkty za kille kolegi!!
- 3 uwaga tez do helikoptera(i do 2 miejscowego samolotu) zwrócie uwagę czy osoby z jakiegoś klanu nie chcą polatać razem?? np. też na |FS| siedziałem w heli czekałem na Jacka i jakiś &#$% idiota wsiał mi do heli i nie chciał wyjść pisałem mu ze jestesmy we 2 z klanu i na TS razem gramy wiec lepiej będziemy współpracowaać a ten kretyn nic aż przyleciał F-35 i nas pogodził.
- 5 uwaga DLA NOWYCH!!!!!!!!!!!!!! GRAJCIE Z GŁOWĄ!!!! ustąpcie ludziom!! z pożytkiem dla teamu wiem bedzie wam źle ze nie macie miniguna z heli ale przeciez nawet medyk z defibrylatorem i wskrzeszaniem daje super frajdę(czasem wieszą niz latajace gucia)

PS. I NIGDY NIE TK specjalnie!!!
PPS. na szczeście w pełnej wersji nie bedzie tylu noobów :D

LUDZIE BEZ PRZESADY !!!

Przecież to jest DEMO, a podstawowym zadaniem dema jest zapoznanie ogółu graczy ze wszystkim tym, co będzie proponować nam pełna wersja. Normalnym jest, że WSZYSCY chcą poznać jak najwięcej opcji proponowanych przez grę. Zwłaszcza osoby, które nie miały dotąd kontaktu z serią BF chcą popróbować wszystkiego po trochu i nie można im/nam mieć tego za złe. W związku z tym, jak czytam teksty typu „ustąpcie nam”, czy „dajcie nam polatać razem”, to zastanawiam się czy „stara” scena BF nie jest przypadkiem zbyt zadufana w sobie i czy przypadkiem komuś coś się tu nie pomieszało w głowach. Jak chcesz/chcecie sobie polatać we dwójkę to postaw serwer zamknięty i hulaj do woli. Przecież „starsi” gracze nie mają monopolu na latanie heli czy też jazdę czołgiem i jakoś nie zauważyłem obok tych maszyn siedzącego na stołeczku kontrolera sprawdzającego „metrykę” dołączenia do elitarnej grupy wyjadaczy BF.

Bez przesady panowie, czas na prawdziwa grę przyjdzie po 24 czerwca, a na razie bawcie się i patrzcie troszkę z przymrużeniem oka na to, co od czasu do czasu dzieje się na serwerach i co nie całkiem pasuje do Waszych doświadczeń ze sceny BF42.

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 00:28 

juz mu dokręciłem śrubki i jestem zaskoczony koleś ma ponad 20 lat a zachowuje się jak dziecko ;/

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 00:33 
Oldboy Battlefield.pl

ump a ja bym chcial zeby wszyscy sie stosowali do rad zwierzaka... a jak chcesz sie zaznajomic z gra popatrzec jak sie lata heli to masz od tego singleplayer... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 01:26 

Okota napisał(a):
ump a ja bym chcial zeby wszyscy sie stosowali do rad zwierzaka... a jak chcesz sie zaznajomic z gra popatrzec jak sie lata heli to masz od tego singleplayer... :roll:

Drogi Okoto.
Wybacz, ale sposób testowania DEMA gry będę wybierał sam. Tym bardziej, że już od kilku lat gram jedynie w trybie multi, singla opuszczając notorycznie, między innymi dlatego,że w tym trybie można sobie jedynie wyrobić złe nawyki totalnie nieprzydatne w rozgrywce wieloosobowej.
W tym momencie testuje wszystkie typy sprzętu dostępnego w grze, wszystkie dostępne specjalności i mam już pewne swoje typy. Natomiast jeżeli w jakimkolwiek momencie podczas tego mojego testowania, na którymkolwiek z ogólnodostępnych serwerów, ktokolwiek powiedziałby mi „zostaw ten czołg bo ja chce sobie nim pojeździć i mam do niego więcej praw bo grałem w BF42” to po prostu „zabiłbym” go śmiechem. Śmiechem połączonym z politowaniem.
Natomiast, jeżeli chcesz poczytać prawdziwe porady, a nie dziwne próby sam nie wiem czego, to poczytaj pierwszy post w tym temacie kolegi Cubituss-a. Takie porady są naprawdę przydatne i takie porady „starszych” graczy można cenić, natomiast wszelkie fanaberie niespełnionych wyjadaczy pozwolisz, że potraktuję ciepłym moczem…

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 11:30 

UMP, ogólnie ok, ale uściślijmy coś. Jeżeli chcesz zobaczyc jak sie jeździ czołgiem, lub lata myśliwcem/bombowcem/śmiglakiem to od tego jest singleplayer - opcjonalnie "create local game", na serwerze można próbowac walki tymi jednostaki, ale nie poruszania się nimi, jak widzę takiego gościa, co pakuje sie do Black Hawka, lub Cobry i ląduje zaraz w wodzie, to mnie "coś" bierze.

Najlepsi są tacy frustraci co od razu gdy wystartuję, rzucaja mi ładunki na kadłub, lub siadają do Phalanxa, potem tylko patrze jak sami lądują w wodzie gdy w końcu mogą dosiąśc swojego upragnionego powietrznego rumaka.

W 9 na 10 jest to "stary wyjadacz" zgroza.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 12:38 

Walka z wiatrakami rozpoczeła się...

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 13:21 

UMP napisał(a):
ZwieRZak napisał(a):
A ja mam jeszcze pare uwag szczególnie dla początkujących:
- 2 uwaga niektóre osoby biorą helikopter i same nim lataja???powiedzcie mi czemu??? przecież w 2 osoby jest 100 razy lepiej i dostaje sie punkty za kille kolegi!!
- 3 uwaga tez do helikoptera(i do 2 miejscowego samolotu) zwrócie uwagę czy osoby z jakiegoś klanu nie chcą polatać razem?? np. też na |FS| siedziałem w heli czekałem na Jacka i jakiś &#$% idiota wsiał mi do heli i nie chciał wyjść pisałem mu ze jestesmy we 2 z klanu i na TS razem gramy wiec lepiej będziemy współpracowaać a ten kretyn nic aż przyleciał F-35 i nas pogodził.
- 5 uwaga DLA NOWYCH!!!!!!!!!!!!!! GRAJCIE Z GŁOWĄ!!!! ustąpcie ludziom!! z pożytkiem dla teamu wiem bedzie wam źle ze nie macie miniguna z heli ale przeciez nawet medyk z defibrylatorem i wskrzeszaniem daje super frajdę(czasem wieszą niz latajace gucia)

PS. I NIGDY NIE TK specjalnie!!!
PPS. na szczeście w pełnej wersji nie bedzie tylu noobów :D

LUDZIE BEZ PRZESADY !!!

Przecież to jest DEMO, a podstawowym zadaniem dema jest zapoznanie ogółu graczy ze wszystkim tym, co będzie proponować nam pełna wersja. Normalnym jest, że WSZYSCY chcą poznać jak najwięcej opcji proponowanych przez grę. Zwłaszcza osoby, które nie miały dotąd kontaktu z serią BF chcą popróbować wszystkiego po trochu i nie można im/nam mieć tego za złe. W związku z tym, jak czytam teksty typu „ustąpcie nam”, czy „dajcie nam polatać razem”, to zastanawiam się czy „stara” scena BF nie jest przypadkiem zbyt zadufana w sobie i czy przypadkiem komuś coś się tu nie pomieszało w głowach. Jak chcesz/chcecie sobie polatać we dwójkę to postaw serwer zamknięty i hulaj do woli. Przecież „starsi” gracze nie mają monopolu na latanie heli czy też jazdę czołgiem i jakoś nie zauważyłem obok tych maszyn siedzącego na stołeczku kontrolera sprawdzającego „metrykę” dołączenia do elitarnej grupy wyjadaczy BF.

Bez przesady panowie, czas na prawdziwa grę przyjdzie po 24 czerwca, a na razie bawcie się i patrzcie troszkę z przymrużeniem oka na to, co od czasu do czasu dzieje się na serwerach i co nie całkiem pasuje do Waszych doświadczeń ze sceny BF42.

Pozdrawiam.

nie no ale Toudi bedzie miał toważystwa (może założymy nową grupe użytkowników np.nienawracalni 13-nastolatkowie albo prościej trolle) :lol: :lol: :lol:

a mi nie chodzi o to ,że jak grałem w 42 to odrazu masz mi dac wszystko!!!
chodzi mi o to ze jak nie umiesz latac wejdz na pusty serv jak sie boisz singla(zły dotyk boli przez całe życie :twisted: ) i tam sie naucz, a z tym heli szło mi o to, że jak masz heli i utrzymasz sie w powietrzu to gitara ale mówię , że ja siedziałem jako pilot i czekałem na kolege!!! a jak chcesz zobaczyć strzelca w heli odpal singla z botami którę są "mondrzejsze" od niektórych graczy!! albo siedz w heli jako strzelec zaraz ktos weźmie pilota i polecisz!!

PS. nie mam nic do Toudiego tak przykładowo napisałem!(sry jeżeli uraziłem ale przeraża mnie taka gra)
PPS. całej scenie BF(i sobie) życzę wiecej graczy takich jak kolega Sundowner

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 19:19 

Piloci nie umieją latać ze strzelcami. Przecież heli wleci na flage na pełnym gazie i strzelec może sobie popatrzeć. Nikt z kim latałem nie grał tak, że wystawiał cele z zawisu dla rakiet kierowanych. To samo dotyczy pilotów su. Przecież rakiety strzelca masakrują, ale pilot ma to w d i lata ostrymi łukami nad czołgami i flagami, zamiast lecieć równo i poziomo.

Pozdrowienia

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 19:30 

Drogi Zwierzaku

ZwieRZak napisał(a):
nie no ale Toudi bedzie miał toważystwa (może założymy nową grupe użytkowników np.nienawracalni 13-nastolatkowie albo prościej trolle) :lol: :lol: :lol:

Towarzystwo może i Toudi będzie miał. Nie wiem, nie znam go.
Natomiast zapomniałeś jeszcze dodać, że jako trzynastolatkowi starsza siostra czyta mi posty, a starszy brat je pisze. I tego typu inne brednie.
Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale wielu z tych „nowych” to osoby, które już dawno mają za sobą młodzieńcze lata, a część ma 13-letnie i starsze dzieci. W związku z tym nawet wróżka z Ciebie żadna.

ZwieRZak napisał(a):

a mi nie chodzi o to ,że jak grałem w 42 to odrazu masz mi dac wszystko!!!

Nie ?
W takim razie o co chodziło Ci w tekście w którym proponowałeś wszystkim „nowym” funkcję medyka ?:

ZwieRZak napisał(a):
chodzi mi o to ze jak nie umiesz latac wejdz na pusty serv jak sie boisz singla(zły dotyk boli przez całe życie :twisted: ) i tam sie naucz, a z tym heli szło mi o to, że jak masz heli i utrzymasz sie w powietrzu to gitara ale mówię , że ja siedziałem jako pilot i czekałem na kolege!!! a jak chcesz zobaczyć strzelca w heli odpal singla z botami którę są "mondrzejsze" od niektórych graczy!! albo siedz w heli jako strzelec zaraz ktos weźmie pilota i polecisz!!

Latać umiem, a nauczyłem się właśnie na pustych serwerach, więc żadna nowość w tym co piszesz. Poza tym bardziej odpowiada mi walka bezpośrednio o flagi, więc nie korzystam w czasie gry z pojazdów latających. W moich postach chodziło mi natomiast o ogólną złą tendencję prezentowaną w postach podobnych do Twojego, które mnie po porostu śmieszą.
Sposób poznania gry poprzez Demo pozostaw z łaski swojej każdemu graczowi we własnej gestii. Oczywiście porady „starszych” graczy są jak najbardziej pożądane, jednak pod warunkiem, że są to rzeczywiście porady a nie próby podporządkowania swojemu „widzimisię” graczy rozpoczynających przygodę z BF2
Co do Twej wypowiedzi dotyczącej złego dotyku pozwolisz że się do niej nie ustosunkuję bo jest ona wręcz żenująca

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 22:28 

Witam. Przyglądam się dyskusji ZieRZaka i UMP i chciałbym się ustosunkować do kilku spraw:
Cytuj:
ZwieRZak napisał:
5 uwaga DLA NOWYCH!!!!!!!!!!!!!! GRAJCIE Z GŁOWĄ!!!! ustąpcie ludziom!! z pożytkiem dla teamu wiem bedzie wam źle ze nie macie miniguna z heli ale przeciez nawet medyk z defibrylatorem i wskrzeszaniem daje super frajdę(czasem wieszą niz latajace gucia)

Trudno oczekiwać po "nowych", żeby myśleli o dobru drużyny, kiedy jeszcze mało potrafią i chcą się szybko nauczyć, żeby "wymiatać" tak jak inni. Kiedy widzi się w akcji dobrego pilota, jego skuteczność to działa to na ich wyobraźnię i jest motorem ich działań. Poza tym jeżeli "nowy" zagląda na serwery od przypadku do przypadku to nigdy nie osiągnie odpowiedniego poziomu i postępując zgodnie z sugestiami ZwieRZaka nigdy nie zasmakuje wszystkiego. Dlatego pozwólcie im się bawić, bo gra jest dla wszystkich, a gracze zaawansowani są na tyle zorganizowani, że na poważną grę zbiorą się na zamkniętym serwerze, gdzie nikt im nie przeszkodzi.
Cytuj:
PPS. na szczeście w pełnej wersji nie bedzie tylu noobów

To prawda latanie nie jest łatwe i być może trochę odstraszy noobów od pełnej wersji. No chyba że nic ich nie zniechęci...
Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2005, 23:55 

calavero napisał(a):
Zdun napisał(a):
Polecam gre z mastahem BoH.Balbin, zawsze gdy jesteś z nim w druzynie, oraz wsiądziesz pierwszy do samolotu, nie omieszka użyć bazooki, lub karabinu jeszcze w drodze do samolotu ! Naprawde polecam gra z tak uczynnym klanowiczem !

PS: Zdarzyło się to kilka razy, a ja prawie kurwicy dostałem.

Balbin :shock: :?: To prawda :?: Co Ty ### wyprawiasz :P Deec.. wez mu przykręć śrubke, bo znowu będziecie musieli zmieniać nazwe klanu :P ;)

Generalnie Pan Balbin zachowuje sie jak 13latek(!), da sie cos z tym zrobic?

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2005, 10:21 

kupic lizaka moze bedzie spokój na 2 dni :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2005, 17:49 

To jest właśnie plus tej gry - działaj w TIMIE :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2