Drogi Zwierzaku
ZwieRZak napisał(a):
Towarzystwo może i Toudi będzie miał. Nie wiem, nie znam go.
Natomiast zapomniałeś jeszcze dodać, że jako trzynastolatkowi starsza siostra czyta mi posty, a starszy brat je pisze. I tego typu inne brednie.
Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale wielu z tych „nowych” to osoby, które już dawno mają za sobą młodzieńcze lata, a część ma 13-letnie i starsze dzieci. W związku z tym nawet wróżka z Ciebie żadna.
ZwieRZak napisał(a):
a mi nie chodzi o to ,że jak grałem w 42 to odrazu masz mi dac wszystko!!!
Nie ?
W takim razie o co chodziło Ci w tekście w którym proponowałeś wszystkim „nowym” funkcję medyka ?:
ZwieRZak napisał(a):
chodzi mi o to ze jak nie umiesz latac wejdz na pusty serv jak sie boisz singla(zły dotyk boli przez całe życie

) i tam sie naucz, a z tym heli szło mi o to, że jak masz heli i utrzymasz sie w powietrzu to gitara ale mówię , że ja siedziałem jako pilot i czekałem na kolege!!! a jak chcesz zobaczyć strzelca w heli odpal singla z botami którę są "mondrzejsze" od niektórych graczy!! albo siedz w heli jako strzelec zaraz ktos weźmie pilota i polecisz!!
Latać umiem, a nauczyłem się właśnie na pustych serwerach, więc żadna nowość w tym co piszesz. Poza tym bardziej odpowiada mi walka bezpośrednio o flagi, więc nie korzystam w czasie gry z pojazdów latających. W moich postach chodziło mi natomiast o ogólną złą tendencję prezentowaną w postach podobnych do Twojego, które mnie po porostu śmieszą.
Sposób poznania gry poprzez Demo pozostaw z łaski swojej każdemu graczowi we własnej gestii. Oczywiście porady „starszych” graczy są jak najbardziej pożądane, jednak pod warunkiem, że są to rzeczywiście porady a nie próby podporządkowania swojemu „widzimisię” graczy rozpoczynających przygodę z BF2
Co do Twej wypowiedzi dotyczącej złego dotyku pozwolisz że się do niej nie ustosunkuję bo jest ona wręcz żenująca
Pozdrawiam.