Heloooo!!
Mała ankieta

Czy pamiętacie Gambita

? Lol żartuje, no bo jak mogli byście nie pamiętać. Kto tu najwięcej marudził, kto szukał dziury w całym !! No jasne, że ja, ale żeby nie było tylko samokrytyki to dodam też, że dużo wniosłem do polskiej sceny FH. Jak wiecie Lineage pochłonęło moje życie i jakieś pół roku temu pożegnałem się z wami. No ale przecież zbliża się moment, na który wszyscy czekamy!! BF2 no i FH2 oczywiście

Dlatego też tak jak deklarowałem mam zamair wrócić. Nie wiem czy będe w stanie odbudowac klan, ale z pewnością stęskniłem się za wszystkimi. Jak nie EF to inny a jak nie inny to może mnie ktoś przyjmie

tak czy inaczej Lineage po pół roku grania mnie już skręca i z wielką przyjemnością wróce by zdjąc kilku amerykańców czy kaacapów.
Teraz kilka słów o filmiku, którego nie miałem przyjemności skomentować ( mam nadzieje, że greyman się nie obrazi za to co napisze), ale jednak było mi troche przykro, że nikt nie umieścił mojego nicka na końcu, bo jak by nie było...duża część scen była na moim serverze albo Gruppena. Pomimo niechęci do kręcenia tego filmu byłem zawsze do dyspozycji jako konsultant historyczny i 85% scen ja zaplanowałem. Chiałem jeszcze film wydłużyć, ale greyman nie pozwolił, bo powiedział, że widz się znudzi=> może i miał racej ^_^ Za Arhnem przepraszam, bo faktycznie "sznur" i "pontony" to rekwizyty jakich nie mogliśmy zdobyć, a to chyba jedyna scena w jakiej można by pokazać tam polaków. Podkład muzyczny to wspólna robota, bo mżecie wierzyć lub nie, ale dopasowanie muzyki to tragedia

Zdradze jeszcze, ze miała być scena walki o Tobruk, ale nie ma bo *** ( akurat teog nikt nie wie, była nakręcona, ale coś z nią nie tak bło =). Cały montaż i brudna, tzn ciężka robota to praca Greymana i za to wyłącznie jemu honory. Za to reżyseria...można powiedzieć, że tak po 50% ( jak się myle greyman, to możesz po mnie pojechać

). A teraz po co to wszyskto mówie, gdyż film ten wysłałem na kilka mirrorów w USA i tam zajebiście się podobał, a polonia amerykańska to była wzruszona. Szkoda tylko, że nie ma żadnych konkursów tego typu filmów ( bo z "katedrą" chyba jeszcze nie możemy rywalizować). Co do ludzi...to wiedzieliśmy, że jak już wypuścimy filmik to znajdą sie ludzie do następnych (a o ludzi było ciężko, wierzcie lub nie, ale na niektórych scenach są tylko 4 osoby:)) => a to taka aluzja do tych trików z kamerą, bo wy z 4 chcecie 20 a greyman z 1 zrobił 4

) To tyle o filmie. Licze na to, że dysponując nowymi możliwościami silnika BF2a nakręcimy jeszcze jakieś. Na początke o walkach Polaków teraz w Iraku ( np. akcje GROM-u), ale to się zobaczy

.
I już na sam koniec ( wybaczcie, że aż tyle napisałem

) chciałem pozdrowić wszystich tych których znałem, czyli cały skład EF-FH i Cpsh oraz jakże bym mógł zapomnieć o tych dzieki którym wszytko to się nakręcało i mobilizowało nas do gry, czyli niedościgniony ideał ==> były skład UKF-FH no i niezrzeszonych ( nie wiem jak jest teraz ;p) kolegów jak Misiek, Shelton, Wozu, Okotę i całą całą reszte którą znałem. Mam nadzieje, że to wszytko kiedyś wróci ( no może z wyjątkiem antypatii klanowych

).
P.S.
No to teraz zobaczymy ile osób jeszcze zagląda do sekcji FH, ale specjalnie napisałem tu, bo tylko w tej sekcji czuje się jak w domu, pomimo iż może już nikt jej nie czyta.