Teraz jest 23 lis 2024, 06:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 cze 2005, 14:51 

Heloooo!!

Mała ankieta :D Czy pamiętacie Gambita :D? Lol żartuje, no bo jak mogli byście nie pamiętać. Kto tu najwięcej marudził, kto szukał dziury w całym !! No jasne, że ja, ale żeby nie było tylko samokrytyki to dodam też, że dużo wniosłem do polskiej sceny FH. Jak wiecie Lineage pochłonęło moje życie i jakieś pół roku temu pożegnałem się z wami. No ale przecież zbliża się moment, na który wszyscy czekamy!! BF2 no i FH2 oczywiście :) Dlatego też tak jak deklarowałem mam zamair wrócić. Nie wiem czy będe w stanie odbudowac klan, ale z pewnością stęskniłem się za wszystkimi. Jak nie EF to inny a jak nie inny to może mnie ktoś przyjmie :D tak czy inaczej Lineage po pół roku grania mnie już skręca i z wielką przyjemnością wróce by zdjąc kilku amerykańców czy kaacapów.

Teraz kilka słów o filmiku, którego nie miałem przyjemności skomentować ( mam nadzieje, że greyman się nie obrazi za to co napisze), ale jednak było mi troche przykro, że nikt nie umieścił mojego nicka na końcu, bo jak by nie było...duża część scen była na moim serverze albo Gruppena. Pomimo niechęci do kręcenia tego filmu byłem zawsze do dyspozycji jako konsultant historyczny i 85% scen ja zaplanowałem. Chiałem jeszcze film wydłużyć, ale greyman nie pozwolił, bo powiedział, że widz się znudzi=> może i miał racej ^_^ Za Arhnem przepraszam, bo faktycznie "sznur" i "pontony" to rekwizyty jakich nie mogliśmy zdobyć, a to chyba jedyna scena w jakiej można by pokazać tam polaków. Podkład muzyczny to wspólna robota, bo mżecie wierzyć lub nie, ale dopasowanie muzyki to tragedia :D Zdradze jeszcze, ze miała być scena walki o Tobruk, ale nie ma bo *** ( akurat teog nikt nie wie, była nakręcona, ale coś z nią nie tak bło =). Cały montaż i brudna, tzn ciężka robota to praca Greymana i za to wyłącznie jemu honory. Za to reżyseria...można powiedzieć, że tak po 50% ( jak się myle greyman, to możesz po mnie pojechać :P ). A teraz po co to wszyskto mówie, gdyż film ten wysłałem na kilka mirrorów w USA i tam zajebiście się podobał, a polonia amerykańska to była wzruszona. Szkoda tylko, że nie ma żadnych konkursów tego typu filmów ( bo z "katedrą" chyba jeszcze nie możemy rywalizować). Co do ludzi...to wiedzieliśmy, że jak już wypuścimy filmik to znajdą sie ludzie do następnych (a o ludzi było ciężko, wierzcie lub nie, ale na niektórych scenach są tylko 4 osoby:)) => a to taka aluzja do tych trików z kamerą, bo wy z 4 chcecie 20 a greyman z 1 zrobił 4 :D ) To tyle o filmie. Licze na to, że dysponując nowymi możliwościami silnika BF2a nakręcimy jeszcze jakieś. Na początke o walkach Polaków teraz w Iraku ( np. akcje GROM-u), ale to się zobaczy :D.

I już na sam koniec ( wybaczcie, że aż tyle napisałem :)) chciałem pozdrowić wszystich tych których znałem, czyli cały skład EF-FH i Cpsh oraz jakże bym mógł zapomnieć o tych dzieki którym wszytko to się nakręcało i mobilizowało nas do gry, czyli niedościgniony ideał ==> były skład UKF-FH no i niezrzeszonych ( nie wiem jak jest teraz ;p) kolegów jak Misiek, Shelton, Wozu, Okotę i całą całą reszte którą znałem. Mam nadzieje, że to wszytko kiedyś wróci ( no może z wyjątkiem antypatii klanowych :D).

P.S.
No to teraz zobaczymy ile osób jeszcze zagląda do sekcji FH, ale specjalnie napisałem tu, bo tylko w tej sekcji czuje się jak w domu, pomimo iż może już nikt jej nie czyta.

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2005, 15:17 

witamy... i cholera jaki długi ten post a nawet z sensem :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2005, 16:03 

Witaj Gambit!
Długo Cię nie było,aż zastanawiające było,że L2 tak bardzo Cię wciągnął i przepadłeś na dobre ;)
Pozdrawiam Cię serdecznie i mam nadzieję,że zobaczymy się jakoś na freeplay'u w FH,czy...w BF2 :D (swoją drogą,nie wiedziałem,że ta giera mnie tak wciągnie no i może już dzisiaj full będzie,bo ponoć w niektórych MM jest już w sprzedaży :) )

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2005, 16:18 

Hmm....Może właśnie znalazła się osoba , która może poprowadzić klan BoH-FH (komplenty nie ład,burdl itpitd) ? :wink:

Łelkom bek Gunbith !

PS: Teraz spodziewam się 20 postów komentujących ten oto post ....

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2005, 16:31 

Jezeli jestes zainteresowany graniem z nami to najczesciej mozna nas spotkac na serverach Autocom i czasami FS.

Mam WIEEEELKA nadzieję, że będziesz starym dobrym Gambitem ktorego lubilismy a nie Celestinem. Zawsze jestes mile widziany w naszym klanie. Jak chcesz kiedys wpasc do nas na TS i posluchać jak się kłócimy ;) to zagadaj z Ceguom na GG.

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2005, 16:33 

Ahoj, doufam ze budes hral w BF moc :D

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2005, 17:48 

JO! Tak ti rikam. Ne pujde hrat na dktechu nebo versuvio. To ne je to co ja lubim tak moc. BTW: sem juz uvidal screeny z FH. TO je super, takto sem kupil athlona 2.8 bo na 1.6 nefunguje. Njn* => tak caf ^_^

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2005, 18:06 

Niestety zacząłem grać w FH kiedy cie juz nie było ale coś o tobie słyszałem.Nie były to tylko pochwały ale sam wiesz...Może od dziś ktoś odpowie na moje posty z sensem.Pozdro dla M.I.Ś.K.A bo bez niego bym dalej lamił:p

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2005, 18:41 

Dobra, co mi tam... Już nawet nie będę się czepiał tej części o filmie, ale
Cytuj:
Kto tu najwięcej marudził, kto szukał dziury w całym

No kto?
GREYMAN

LOL

A tak poważnie, wracasz czy nie, mam tylko nadzieję, że będziesz dobrze grał. Bo męczy mnie to noobstwo na serwerach. Myślałem, że teraz, kiedy świat poszedł grac w BF2 w FH pozostanie tylko elita, ale nie - zostały nooby, którym BF2 nie działa.
Co do wspomnianego przez Shiftiego CLowania w BoH-FH - mowy nie ma! albo raczej tak - nie ze mną w tym klanie! Destrukcyjne rządy Gambita już raz dały mi się we znaki, jak musiałem po nim sprzątac w EF-FH (i posprzątac mi się nie udało, bo sam CLuję jeszcze gorzej). Za to jako członka klanu przywitam go gorąco, bo świetnym graczem niewątpliwie jest. A co do tego, że wraca Gambit, a nie Szeleszczyn, nie mam wątpliwości (Szeleszczyn jest zbyt wielką lamą, żeby obsługiwac forum :D) Witaj spowrotem, trzymaj się ciepło, czuwaj i
Long live the Fighters!
Greyman over and out.

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2005, 21:36 

Greymanku, tak powstają plotki :D Wiesz ja nie wiem co wam Shifty powiedział, ale bycie CL to ostatnia rzecz jaką bym chciał :D Dosyć mam niespania po nocach przez klan ;p Za to jako zwykły gracz chętnie wróce. Planuje pare róznych rzeczy na boku, ale narazie nic nie zdradzam :D Sami zobaczycie ;p

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2005, 21:42 

Ja wiem, że ty jesteś gejem, reszta EF-FH też to wie, ale czy musisz to ogłaszac całej scenie FH?? NIE MÓW DO MNIE GREYMANKU PEDALE JEDEN! A co do Shiftiego - nawet nie czytasz komentarzy pod własnym postem, ehhh...

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2005, 22:15 

Lol Andrzejku even. Wracają dobre czasy :D Znowu BF pl stanie się miejscem do sypania mięsa :P Dobra ale post o sobie daruje sobie :D CO się tak burzysz..gacek ci jakieś kompleksy zostawił :D? A ponieważ jesteś troche bardziej inteligentny niz inni to trudno będzie mi cie uciszyć, ale i na ciebie mam sposób. Uważaj bo myśłame na tym długo ===> TAAAKK JETSEM GEJEM kocham wszystkich panów szczególnie od tyłu tak jak lubisz :D A parada równości to mój pomysł był.
No a ty teraz napiszesz mi w następnym poście " wiedziałem" no a ja będe musiał napisać sprosotwanie, że brzydze się gejami itd i w ten sposób temat sięrozwinie i przysposzy mi popularności. A jak się ostatnio zdobywa popularność? Nie wiecie :D? To ja wam powiem==> ważne żeby ludzie o was mówili...dobrze czy źle to nie istotne, wązne żeby mówili. Można wziąść i wpłacić milion dolarów n dom dziecka i jest się sławnym, a można wziąść i wymordować 50 dzieciaczków i też się jest sławnym, a więc jak to w naszym kochanym kraju idzie..nie ważne jak, byle do przodu :D

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2005, 22:20 

Jak uważasz, ja do twojego poziomu zniżac się nie będę, jeśli uważasz, że nieważne, co o tobie mówią, to brnij dalej w wątek pedalstwa. Jeśli ktoś pisze takie rzeczy jak ty, to coś jest nie tak... Nawet pomijając wątek homoseksualny to zakrawa na jakieś problemy psychiczne... z samooceną. Musisz ją sobie kilka razy dziennie poprawiac, prawda? Chocby jadąc po Greymanie... Brzydzę się tobą i wyrażam szczerą nadzieję, że nie zostaniesz politykiem...

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2005, 22:25 

Lol, ty wiesz jak ja się za tym stęskniłem :D Za tymi twoimi komentarzami :D ? To jak dać psu gazete potem wyjąc mu ją z gardła i przemielić przez maszynkę..to co wyleci to tekst greymana, ale ponieważ żadko się poznaje takich ludzi to naprawde fajnie, że cie znam. Moge się tobą pochwalić jak jakimś wyjątkowym okazem. A BTW zrób mi przyjemność i tak apre razy napisz..a nieeee..albo coś ala greyman the old songs.

Tytuł:
PostNapisane: 21 cze 2005, 22:26 

Greyman nie wypieraj sie, i tak wszysce wiedza ze jestes Geyman, to r jest dla sciemy :twisted:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2