Teraz jest 3 mar 2025, 18:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 cze 2005, 12:29 
Oldboy Battlefield.pl

tyle ze najwiecej punktow dostaje sie zagre zespolowa!

Tytuł:
PostNapisane: 24 cze 2005, 13:02 

Już Wam Okota coś powiedział, panowie nienawidzę-statsów...

Tytuł:
PostNapisane: 24 cze 2005, 14:22 

Cytuj:
Alleluja.
Wyścig szczurów trwa. Dla pocieszenia dodam że jest on drobiną w porównaniu z tym co się działo w World of Warcraft.
Blizzard miał zresztą podobne problemy co teraz EA.
Też nie spodziewali się takiego ruchu.
Też serwer logowania padł na ryj.

podczas premiery WoW US, ze wzgledu na ogromny ruch, padla im cala siec serverow i wiele z nich nie wstalo przez nastepny tydzien - nie wstal akurat server, na ktorym grala moja gildia. blizzard niczego sie nie nauczyl i podczas premiery EU nie moglem stworzyc konta przez pierwsze 2 dni od premiery gry, bo do login servera probowalo dobic sie tylu ludzi, ze wszystkich timeoutowalo. EA ma troche inny problem - musieli przewidziec, ze bedzie taki ruch na ich serverze (serverach) do przeliczania statsow, bo przeciez wiedzieli +/- ile bedzie slotow na oficjalach w dniu premiery. imo poprostu nie zrobili stress testu tego servera i teraz male faggoty pisza na forach, ze chca oddac gre do sklepu bo staty nie dzialaja (doslownie) =]

a co do samej gry na staty, trzeba rozroznic styl "kampie caly czas" od "gram teamplayowo". ja nie zauwazylem zeby ktos na ranked serverach sie jakos specjalnie kampil ze wzgledu na staty, a dla kogos kto specjalnie nie gral na global unlock 1 w demo (np dla mnie), odblokowywanie kolejnych broni jest spora frajda. ot kolejny maly fun factor, skladajacy sie na wysokie oceny gry :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 cze 2005, 15:45 

Kocham jak jeździcie po kimś bo wydaje sie wam ze jest statsiarz :| Ja sprawdzam swoje staty poto abo zobaczyc jak mi idzie, a w bf2 zalezy mi na nowych broniach, czy to cos dziwnego :|?

Tytuł:
PostNapisane: 24 cze 2005, 15:51 

Absolutnie nic.
Gdyby było, w grze nie byłoby zaimplementowanego systemu statsów. Marudzą zwykle ci, co są ciency i statsy obnażają nagą prawdę... :twisted:
Joke ;)

Inna rzecz, że są też i przegięcia w drugą stronę - dla niektórych statsy to życie i wyrocznia, a pierwsza stronka, którą uruchamiają następnego dnia po grze, to BF Tracker :)

Generalnie jednak, jestem pewien, że 90% wszystkich graczy traktuje je jako dobrą zabawę i nic więcej. Czyli tak, jak całą grę.

Tytuł:
PostNapisane: 24 cze 2005, 16:10 

www.bf2.net napisał(a):
EA/DICE gab nun bekannt, dass es zur Zeit Probleme mit dem Ranking-System gibt.. Die Updates könnten bis zu 8 Stunden dauern.. Das Problem ist bekannt, EA und Gamespy sind dran, das Problem so schnell wie möglich zu fixen... Also leute nicht aufregen, und cool bleiben;)

Przetłumaczone:

EA/DICE dalo znac, ze jak narazie wystepuja problemy z ranking-systemem.. Updates moga trwac do 8 godzin.. Problem jest znany, EA i Gamespy sa przy tym, ten problem jak najszybciej naprawic... Wiec ludzie nie denerwowac sie, i byc cool ;)

No to czekamy :D

Moje odznaki:
odznaka Walki sił medycznych
odznaka Walki sił specjalnych
Złoty medal
Srebny medal
Baretka zasłużonej jednoski
Baretka Akcji bojowej
St. Szeregowy

Tytuł:
PostNapisane: 24 cze 2005, 16:14 

A znają może problem pod tytułem zapisałem się do klanu i muszę od nowa zakładać konto? Albo zarejestrowałem się kiedyś na GameSpy i teraz nie mogę używać mojej ksywki?

i zwisa mi to.

Tytuł:
PostNapisane: 24 cze 2005, 16:37 

Goomich napisał(a):
A znają może problem pod tytułem zapisałem się do klanu i muszę od nowa zakładać konto? Albo zarejestrowałem się kiedyś na GameSpy i teraz nie mogę używać mojej ksywki?

Nie da sie zmienic nicka konta.
Chyba mozesz skorzystac z nicka gamespy, ale jak zalozysz konto (lub je dodasz, bo moze liczy je jako stworzone) na ten sam mail i haslo.

Tytuł:
PostNapisane: 24 cze 2005, 17:24 

maTTi napisał(a):
Nie da sie zmienic nicka konta.
Chyba mozesz skorzystac z nicka gamespy, ale jak zalozysz konto (lub je dodasz, bo moze liczy je jako stworzone) na ten sam mail i haslo.

Nie da się.
Kiedy próbuję odzyskać nicka z GameSpy, to wypisuje mi, że nick jest już w użyciu (sic!). Identyczny problem wyskoczył, gdy rejestrowałem grę w EA.

i zwisa mi to.

Tytuł:
PostNapisane: 25 cze 2005, 08:24 

mam pytanie ktos z was wie jakie sa odznaczenia--->oraz co za tym idzie za co???

Tytuł:
PostNapisane: 25 cze 2005, 08:34 

Odznaczenia sa tylko tak dla picu :P tak zeby sie jarac (Patrz jakie mam odznaki a ty nie!) i np sa chyba 6 standardowych - tyle ile jest specjalizacji, jak jakas specjalizacja zabijesz 10 osob dostajesz jakas odznake... ale jest jeszcze wieeeecej tego. Np. Airborne dostajesz za wykone iles tam skokow spadachronowych. wiecej nie wiem.... a stopnie - tym masz wiekszy stopien masz pierwszenstwo na Komendanta (commandera)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2