Cytuj:
<Sierpik> no jak sie nie da
<Sierpik> ja mam
<Sierpik> rover ma
<Sierpik> gotti
zarowno ja, jak i gotti mamy orginaly od srody. poza tym nie rozumiem oburzenia, zwiazanego z piractwem. jezeli ktos chce codziennie kombinowac jak przyslowiowy kon pod gore, bo zaluje 100pln na orginal, to jego sprawa. osobiscie malo mnie to obchodzi.
denerwuje mnie tez powoli smarowanie na tym forum wszystkich okolicznych scen. doslownie kazdego dnia natykam sie na whine zwiazany z innymi grami etc. i zastanawiam sie czy scena bf1942 i bf vietnam jest az tak utopijna? wydaje mi sie, ze nie. nie raz natknalem sie na przejawy braku kultury, a czasami wrecz chamstwa i warcholstwa, ze strony ludzi grajacych w serie bf bardzo dlugo - w tym takze z czolowego i szanowanego klanu. wiec imo skonczcie te bezsensowne przepychanki, bo nigdzie nie ma samych swietych. zachowujecie sie jakby wam mlodsze dziecie zabawki zabieraly.
sorry, ze sie troche unioslem, ale juz na serio mam dosyc takich *********.
edit:
ten program blablablashaderblabla.zip to zaden czit, tylko program ktory w niektorych przypadkach pozwala odpalic gre na gf4xxxti.
Cytuj:
To jakiś czit? Jeżeli tak, to mamy super nowych kolesi na scenie. Ktoś chce w ryja?
z reszta to jeden z przykladow wysublimowanej kultury. to jest takie robienie sobie pod dupe imo.