Teraz jest 3 mar 2025, 19:08

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 cze 2005, 16:19 

Lailonn napisał(a):
najlepsze to, ze jesli trafi sie komus twoj oryginalny klucz to EA cie oleje. Powiedza, ze dales go komus i teraz chcesz wyludzic...

nie, pani/pan z pomocy technicznej wejdzie na jakas warezowa strone, sciagnie generator i poda ci za darmo 'nowy' dzialajacy klucz :D :lol: :P

Tytuł:
PostNapisane: 25 cze 2005, 16:31 

Czytam i mi słabo :shock: niech ktoś mnie powachluje bo zemdleje. Mam nadzieje, że patche załatwią sprawę. :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 25 cze 2005, 16:57 

No co wy, ja raz miałem kłopot z battlefieldem Vietnamem, że mi kod nie działał (potem okazało się, że przy instalacji zły wpisałem-nie swój) wysłałem e-mail, i kazali mi wysłać skany paragonu i tyłu instrukcji i wtedy by wysłali nowy orginalny kod.

Tytuł:
PostNapisane: 25 cze 2005, 17:10 

groszeka napisał(a):
Czytam i mi słabo :shock: niech ktoś mnie powachluje bo zemdleje. Mam nadzieje, że patche załatwią sprawę. :twisted:

Raczej nie - jest w sieci działający mini-image, więc żaden patch nic tu nie pomoże...chyba, że zastosują lepsze zabezpieczenia, ale te też prędzej czy później zostaną złamane (gra jest popularna, więc raczej prędzej :( ). W każdym razie każda próba ukrócenia piractwa odbije się głównie na legalnych graczach - już teraz gra nie działa na niektórych DVD, być może niedługo nie da się grać z obrazu (co osobom bez DVD uniemożliwi grę, a pozostałym graczom nieco ją uprzykrzy - niemiło się gra z szumiącym napędem koło ucha).
Pozostaje tylko zgodzić się z boby7:
"Sukces marketingowy BF2 wcale mnie nie cieszy"

Tytuł:
PostNapisane: 25 cze 2005, 17:17 

Cytuj:
<Sierpik> no jak sie nie da
<Sierpik> ja mam
<Sierpik> rover ma
<Sierpik> gotti

zarowno ja, jak i gotti mamy orginaly od srody. poza tym nie rozumiem oburzenia, zwiazanego z piractwem. jezeli ktos chce codziennie kombinowac jak przyslowiowy kon pod gore, bo zaluje 100pln na orginal, to jego sprawa. osobiscie malo mnie to obchodzi.

denerwuje mnie tez powoli smarowanie na tym forum wszystkich okolicznych scen. doslownie kazdego dnia natykam sie na whine zwiazany z innymi grami etc. i zastanawiam sie czy scena bf1942 i bf vietnam jest az tak utopijna? wydaje mi sie, ze nie. nie raz natknalem sie na przejawy braku kultury, a czasami wrecz chamstwa i warcholstwa, ze strony ludzi grajacych w serie bf bardzo dlugo - w tym takze z czolowego i szanowanego klanu. wiec imo skonczcie te bezsensowne przepychanki, bo nigdzie nie ma samych swietych. zachowujecie sie jakby wam mlodsze dziecie zabawki zabieraly.

sorry, ze sie troche unioslem, ale juz na serio mam dosyc takich *********.

edit:
ten program blablablashaderblabla.zip to zaden czit, tylko program ktory w niektorych przypadkach pozwala odpalic gre na gf4xxxti.

Cytuj:
To jakiś czit? Jeżeli tak, to mamy super nowych kolesi na scenie. Ktoś chce w ryja?

z reszta to jeden z przykladow wysublimowanej kultury. to jest takie robienie sobie pod dupe imo.

Ostatnio edytowano 25 cze 2005, 17:36 przez rover, łącznie edytowano 4 razy

Tytuł:
PostNapisane: 25 cze 2005, 17:17 

UzA napisał(a):
Lailonn napisał(a):
najlepsze to, ze jesli trafi sie komus twoj oryginalny klucz to EA cie oleje. Powiedza, ze dales go komus i teraz chcesz wyludzic...

nie, pani/pan z pomocy technicznej wejdzie na jakas warezowa strone, sciagnie generator i poda ci za darmo 'nowy' dzialajacy klucz :D :lol: :P

Jak by nie mogli starego zablokowac :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 25 cze 2005, 17:43 

rover napisał(a):
zarowno ja, jak i gotti mamy orginaly od srody. poza tym nie rozumiem oburzenia, zwiazanego z piractwem. jezeli ktos chce codziennie kombinowac jak przyslowiowy kon pod gore, bo zaluje 100pln na orginal, to jego sprawa. osobiscie malo mnie to obchodzi.

a nas obchodzi wiele, kazdy pirat na tym forum jest banowany, i co jak co ale tej zasady to nikt nnie bedzie zmienial, mam nadzieje :?

Tytuł:
PostNapisane: 25 cze 2005, 18:07 

Zbawca napisał(a):
rover napisał(a):

a nas obchodzi wiele, kazdy pirat na tym forum jest banowany, i co jak co ale tej zasady to nikt nnie bedzie zmienial, mam nadzieje :?

No to ban na 60% forumowiczow, bo nie wierze ze wiekszosc posiada np. org windows :)

===Edit===
PS: Statystyki mowia same za siebie...

Ostatnio edytowano 25 cze 2005, 18:30 przez morswin, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 25 cze 2005, 18:23 

morswin pierwszy madry komentarz w tej jalowej dyskusji

spojrzcie na siebie i uderzcie sie w piers - nie wierze ze wszyscy macie wszystko od gory do dolu oryginalne

Tytuł:
PostNapisane: 25 cze 2005, 18:29 

rover napisał(a):
wydaje mi sie, ze nie. nie raz natknalem sie na przejawy braku kultury, a czasami wrecz chamstwa i warcholstwa, ze strony ludzi grajacych w serie bf bardzo dlugo - w tym takze z czolowego i szanowanego klanu.

enclave.boby7 napisał(a):
To jakiś czit? Jeżeli tak, to mamy super nowych kolesi na scenie. Ktoś chce w ryja?

z reszta to jeden z przykladow wysublimowanej kultury. to jest takie robienie sobie pod dupe imo.

Recze za bobiego ze nie pisal powaznie z tym 'ryjem' - zapomnial dorzucic 'wink' na koniec ;), chcialbym tez zauwazyc ze boby7 to czlowiek w zaawansowanie powaznym wieku i pod siebie jak niektore dzieciaki na forum nie robi :).

Przejawy warcholstwa, chamstwa i wysublimowania kulturowego moga wystepowac, ale napewno nie sa kierowane do powaznie zachowujacych sie graczy, ktorzy 'wywalczyli' sobie na polu bitwy i forum szacunek.

A i chcialbym zauwazyc ze gralem w wiele gier online i to wlasnie na scenie bf jak narazie najwyzej stoi kultura jezyka i zachowania.

Prosze nie komentowac w tym topicu.

edit: posiadam windowz xp oryginal, moge zrobic foto :p

Tytuł:
PostNapisane: 25 cze 2005, 18:35 
Moderator forum

No to musze cię kapralu misiaczku zaskoczyć, gdyż całkiem sporo ludzi ze względu na to że pracuje na kompach i nie ma 15 lat oprogramowanie ma legalne. Ja zapewne musze być niezłym frajerem bo oglądam nowe gry tylko w wersji demo a w pełne wersje gram jeżeli kupie. Zasadą na tym forum jest że nie rozmawiamy o oprogramowaniu pirackim, torentach i crackach. Kolejna mądrość w stylu "A ciekawe czy macie legalne windy?" tego nie zmieni. A jak się nie podoba to do widzenia.

Tytuł:
PostNapisane: 25 cze 2005, 18:52 

Hynol napisał(a):
No to musze cię kapralu misiaczku zaskoczyć, gdyż całkiem sporo ludzi ze względu na to że pracuje na kompach i nie ma 15 lat oprogramowanie ma legalne. Ja zapewne musze być niezłym frajerem bo oglądam nowe gry tylko w wersji demo a w pełne wersje gram jeżeli kupie. Zasadą na tym forum jest że nie rozmawiamy o oprogramowaniu pirackim, torentach i crackach. Kolejna mądrość w stylu "A ciekawe czy macie legalne windy?" tego nie zmieni. A jak się nie podoba to do widzenia.

z tym sie zgodze, ale trzeba bylo czytac np. komputer swiat i przedostatnia kartka o sondach w internecie...Wyniki mowia same za siebie :].Ja opieram swoje zdanie na statystykach, a nie biorac je od siebie :]

Tytuł:
PostNapisane: 25 cze 2005, 19:01 

morswin napisał(a):
Hynol napisał(a):

z tym sie zgodze, ale trzeba bylo czytac np. komputer swiat i przedostatnia kartka o sondach w internecie...Wyniki mowia same za siebie :].Ja opieram swoje zdanie na statystykach, a nie biorac je od siebie :]

nieeee, tylko nie KŚ :shock: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 25 cze 2005, 19:08 

Co do windowsa to tez u mnie leży na półce :)

A jesli chodzi o BF to nie tolerowanie piractwa wynika z prostej przyczyny. Wystarczy żeby taki idiota wygenerował klucz który juz ktoś posiada... wtedy osoba która kupiła, za ciężko zarobione pieniądze, prawo do gry jest poszkodowana...

Pozatym nie wierze aby ktoś kto nie potrafi zarobic pieniędzy( odłozyć w przypadku młodszych graczy) na grę, potrafił prezentować odpowiedni poziom kultury na serverach i na forum.

A co idylli na forum i na scenie... od dawna nie jest już idealnie ;) co nie znaczy ze mamy tolerowac buractwo...

Tytuł:
PostNapisane: 25 cze 2005, 19:12 

duzo osob juz w swieta Bozego Narodzenia wiedzialo ze juz niby w marcu bedzie BF2... przedluzylo sie to wiec chyba na ich korzysc...a jednak niektorzy preferuja gre na piracie :?.Moim zdaniem to chore generowac klucz i sprawdzac czy dziala :lol:, albo dziwic sie dlaczego nie dziala na nie org cd-keyu Bf w Multi :/

PS: @Zdun- za trudna lektora? :> :P

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2