Witam. Chcem się " pochwalić " paroma bugami w grze. Oto one:
- gdy lecisz śmigłowcem nad respownem amerykanów na plaży ( pierwszy z lewej przy magazynie [ składzie ] pociągów ) tyłem można wlecieć do środka . Oczywiście rozbijesz się, ale pojawisz się w środku. Ściany będą przezroczyste. To samo na lotniskowcu, tyle tylko że trzeba lądować na ogonie
- inny to jak jesteś w wodzie gdzieś przy lotniskowcu np. i masz mało HP to wezwij sobie zaopatrzenie pod nogi. Zaopatrzenie spadnie i się utopi. Nie będzie go widać, ale HP będzie ci rosło
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
tak jakby Medyk stał obok.
-Gdy weźmiesz żołnierza ze Special Fortes to podejdz do Mi-28 i podczep C4 do dwóch wirników obok siebie. Wejdz do środka i odpal silnik. Z widoku widać, że śmigło kręci się b.szybko, ale ładunki obkręcają się powoli
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
i to widać.
Zapraszam do sprawdzenia.
Mialem jeszcze inne " dziwne " przypadki.
Lecialem jako strzelec w Cobrze i strzelałem do Mi-28 w które po chwili uderzyło Su ( nie pamiętam ile
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
) i wyświetliło mi dwa kilsy. W rogu pokazalo mi mopjego nicka w [ nawiasie ] Su-.. i Nicki pilota i strzelca
Inny przypadek to jak Leciałem jako strzelec w Cobrze i przeleciał Mi-28 uderzając tylną belką w naszą kabinę. Wyswietlił mi się napis:
(mój nick) is no more. a mój pilot przeżyła tak jak i Mi-28
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)