Lailonn napisał(a):
Shelton. grywam w wiele FPSow i to roznych tematycznie. W prawie kazdym jestem snajperem. Gry typu cs sa duzo dynamiczniejsze od BFa natomiast typu AA duzo bardziej realistyczne i trudno sie snajpi. Mimo to w bfie rekordowe staty snajperem jakie osiagnalem to 5:1 i 7:2 z tym, ze czulem sie zniesmaczony bo byla to najnudniejsza rozgrywka w moim zyciu ;/
Lailonn, a ja z upartością być może godną lepszej sprawy stoję na stanowisku, że to na ile dany kit w BF2 jest przydatny/efektywny zależy prócz skilla gracza przede wszystkim od granej mapy! Weź sobie snajperkę i zasadź się w dobrym miejscu na Strike at Karkand albo Mastuur City.
W miniony piątek zrobiłem na tej pierwszej mapie snajperem 18:1, przy czym 16 gości położyłem z karabinu, a dwóch lolków weszło na moje claymore'y. I nie był to wcale jakiś super-odbiegający od normy wynik, bo jak już do człowieka dotrze, że wolno mu oddać strzał tylko i wyłącznie wtedy, kiedy jest pewien trafienia w głowę, to na tychże mapach miejskich (32-osobowych) spokojnie jest w stanie położyć ponad dziesiątkę żołnierzy, zanim go w końcu namierzą...