Teraz jest 3 mar 2025, 19:09

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 12:44 

Jedyne czego mi brakuje to:
-balans supportera/snajpera bo sa malo uzyteczni
-balans samolotow bo sa nie tykalne(heli rozwalisz rakieta za to samolotu nie dogoni na turbo)
-pkty dla specopsa za wysadzanie to dobry pomysl bo aktualnie wiekszosc ludzi ma to gdzies
-rzadsze spawny pojazdow. co 30 sekund pojawiajacy sie np cozlg to za duzo. szkoda go niszczyc i tracic amunicje bo zanim sie napelnisz on juz znowu bedzie. Ale majac mozliwosc artyleryjskiego obstzralu oraz super samolotow + heli rzadsze spawny mogly by spowodowac iz pojazdow by nie bylo przy locku wroga bo by nie mialy szans;]
-sensownie przydzielane uznawanie killi. Jesli ktos wpadl na moj pojazd(np samolotem w moj heli) to dlaczego ja dostaje karne punkty? :evil:
W walce 1v1 jesli ja zaatakowalem peirwszy i prawie zniszczylem pojazd wroga ale niestety pod koneic zderzylismy sie i razem giniemy zazwyczaj on dostaje pkty. Przeciez ja zaczalem walke i ja go bardziej uszkodizlem niz on mnie wiec wtf?

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 12:49 

Support i snajper są świetni i bardzo użyteczni, tylko trzeba umieć nimi grać.

Wszystko zależy jednak od mapy - bo to właśnie rodzaj mapy, ilość zabudowań, odległość od flagi do flagi, dostępność sprzętu itp. decydują, czy dany kit jest bardziej, czy mniej przydatny.

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 13:35 

specops powinien dostawac punkty za zniszczona arte lub radar. chyba ze juz dostaje i o tym nie wiem :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 14:51 

powinien, ale niedostaje:/

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 22:29 

zato eng za naprawe dostaje :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 22:49 

Jak dla mnie rakiety w mysliwcach sa kretynskie. Maly zakret a juz rakieta gubi cel. Jak dla mnie rakiety powinny dokladniej sledzic cele (niezaleznie czy to rakieta z mysliwca czy z pojazdu naziemnego). Wtedy w mysliwcach mogloby byc rowniez wiecej flar.

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 23:06 

DarthPrivate napisał(a):
Jak dla mnie rakiety w mysliwcach sa kretynskie. Maly zakret a juz rakieta gubi cel. Jak dla mnie rakiety powinny dokladniej sledzic cele (niezaleznie czy to rakieta z mysliwca czy z pojazdu naziemnego). Wtedy w mysliwcach mogloby byc rowniez wiecej flar.

zaraz ktos ci napisze ze rakiety sa super tylko ni umiesz ich uzywac :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2005, 00:26 

Shelton. grywam w wiele FPSow i to roznych tematycznie. W prawie kazdym jestem snajperem. Gry typu cs sa duzo dynamiczniejsze od BFa natomiast typu AA duzo bardziej realistyczne i trudno sie snajpi. Mimo to w bfie rekordowe staty snajperem jakie osiagnalem to 5:1 i 7:2 z tym, ze czulem sie zniesmaczony bo byla to najnudniejsza rozgrywka w moim zyciu ;/

Co do sawa to polecam zerknac chcoiaz na ten przemdiot w AA. Zobaczysz jak to cacko dzialac powinno ;]

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2005, 07:31 

Lailonn czy do ciebie jeszcze nie dotarlo, ze nas nie interesuje AA ?
Porownywanie gier AA-CS-BF ze soba to pomylka - kazda ma swoich fanow i wrogow i tak pozostanie, to przestan "nawracac" nas na AA.
A poza tym opinia jest jak dupa - kazdy ma swoja.

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2005, 08:12 

maTTi napisał(a):
A poza tym opinia jest jak dupa - kazdy ma swoja.

To samo, kilka dni temu napisałem na innym forum jakiemuś heretykowi, co też wysnuwał dziwne wnioski po grze w demo BF 2. Też opiewał pod niebiosa CS'a, AAO, i uwaga, uwaga UT 2004 :lol: . Pisał, że BF2 brzydko u niego wygląda a AA rewelacyjnie w wysokiej rozdzielczości .... ehhh

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2005, 08:51 

GOKU napisał(a):
DarthPrivate napisał(a):

zaraz ktos ci napisze ze rakiety sa super tylko ni umiesz ich uzywac :wink:

To bym go zaprosil na 1 na 1 :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2005, 08:54 

Lailonn napisał(a):
Shelton. grywam w wiele FPSow i to roznych tematycznie. W prawie kazdym jestem snajperem. Gry typu cs sa duzo dynamiczniejsze od BFa natomiast typu AA duzo bardziej realistyczne i trudno sie snajpi. Mimo to w bfie rekordowe staty snajperem jakie osiagnalem to 5:1 i 7:2 z tym, ze czulem sie zniesmaczony bo byla to najnudniejsza rozgrywka w moim zyciu ;/

Lailonn, a ja z upartością być może godną lepszej sprawy stoję na stanowisku, że to na ile dany kit w BF2 jest przydatny/efektywny zależy prócz skilla gracza przede wszystkim od granej mapy! Weź sobie snajperkę i zasadź się w dobrym miejscu na Strike at Karkand albo Mastuur City.

W miniony piątek zrobiłem na tej pierwszej mapie snajperem 18:1, przy czym 16 gości położyłem z karabinu, a dwóch lolków weszło na moje claymore'y. I nie był to wcale jakiś super-odbiegający od normy wynik, bo jak już do człowieka dotrze, że wolno mu oddać strzał tylko i wyłącznie wtedy, kiedy jest pewien trafienia w głowę, to na tychże mapach miejskich (32-osobowych) spokojnie jest w stanie położyć ponad dziesiątkę żołnierzy, zanim go w końcu namierzą...

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2005, 09:31 

Lailon to chyba dupa z ciebie nie snip, ja osobiście widzialem wynik naszego z klanu 43:7 snajpą. Teraz odblokował 2 snipe i sciąga pilotów smigłowców.

P.S. Wczoraj mieliśmy dziwną sytuacje, wpadliśmy na koniec mapki i kumpel ściągnał snipą jedną osobe, ktra to własnie prowadziła śmigłowiec, żadnej asysty, nic więcej nie zrobił i dostał złotego medala:))). Coś te staty niebardzo chyba.

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2005, 13:00 
Oldboy Battlefield.pl

to jest bug
wczoraj dostalem zloto za 17 miejsce
hmm chyba ze chodzilo o punkty teamowe... :?:
ale nie, liczy sie pierwsza tabelka....

Tytuł:
PostNapisane: 28 cze 2005, 16:12 

mogli by poprawic system obrazen i fizyke cial bo zwłoki lecace przez pol mapy albo 6,7 kol w goscia i dalej se smiga to lekkkie przegiecie :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2