Ej no Okota...nie zamykaj tak szybko tematów ^_^ Tak się ładnie rozmowa rozwijała a tu bah i ten greymana też. Ok to teraz się wezme na sposób. Najpierw napisze całą strone głupot o FH...co mi się podoba a co nie, o jakiś tam skinach do czołgów i nie proporcojnalych domach, a w srodku postu tak perfidnie wlepie pare liniejek tego jak jade po kilku idiotach =) A teraz do rzeczy ( ja ci radze skasuj ten temat bo zamyka nie mam sensu
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
tylko miejsce na stronce się zawala). No więc po co go napisałem ? No cóż gdybys nie zamknął tamtego to bym miał okazje napisa jeszcze jeden komentarz do niejakiego "turka"
A teraz uwaga co wymysliłem:
-Słuchaj ty żałosny osmanie! Powiedz mi dlaczego tylko idioci pokroju "todłi" ( chyba nie musze przedstawiac) kopiują cały czyjś post, żeby dodac od siebie jedną linijke wogule nie związaną z cytatem. Wbrew pozorom mówie o tobie. Jeśli myślisz, że zacytowanie całego mojego wywodudo greymana doda ci prestiżu tylko po to, żeby zapyta się o moją swastykę to się ***** mylisz ;] A i tak BTW==> Tak walnąłem piękną perfidną łopoczącą swastykę, żeby znalaznł się debil twopjego pokroju, który się do tego przyczepi!! Ale spokojnie spokojnie, powiez jeszcze jedno słowo, a cie oskarżę o pedofilię w awatarku i szerzenie brutalnych treści bez czerwonego kwadracika ( bo każdy zna happy tree friends).
A skoro już mam okazję to jedziemy dalej==>Dandi==> ty myślisz, że ja tylko siedze i czycham żeby przejąc ten załosny BoH. Więc teraz ci coś powiem. EF-FH założyłem ja od zera, nie miałem ani znajomości ani możliwości, a klan jednak powstał z licznym składem piękną stronką ( thx 100 razy Jimi !! ) i serverem kirdy tylko gruppen mógł go załatwic. Potem tacy idioci jak greyman jechali, że ja zepsułem klan!! Greyman ja mam w dupie te twoje teksty, bo ********* głupoty to jest łatwo, tylko dałeś dowód jaki ty byłeś zajebisty jako CL, tylko jedna mała różnica, ja ten klan stworzyłem i rozwinąłem do tego stopnia, że graliśmy w FH lidze, a jeśli coś nie wyszło to to, że ludzie zaczęli olewa treningi i mecze no więc raz na zawsze fuck off od tego jak to się skończyło, a teraz back to the topic "dandi" więc EF-Fh kosztowało mnie tyle zdrowia, że bycie Clem to ostatnia rzecz jakąbym chiał na świecie. A podsumowując nich któryś z was spróbuje zrobi tyle co ja bez niczyjej pomocy to wtedy ma prawo mi wrzucac, bo póki co jedyna osoba, która ma do tego prawo to Kierowaca, który jako jedyny naprawde założył ten klan ze mną od zera. Dopiero potem przyszli ludzie z 7bg i nasi wspaniali klanowicze.
The End
P.S.
MW to formacja której brzydze się bardziej niż to co przykleją się do buta jesienią, wiec żadnych alzuji o tym do mnie.
P.S.2
A lool dopiero teraz zauwazyłem. No nie
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Greyman ta parodia mojej sygnaturki jest żałosna. Jeśli chcesz manifestowa swój patriotyzm to najlepiej załatw sobie bana na każdym forum, bo twoje teksty ukazują tą ciemną stronę polskości. Ja np moge pisac co chce bo mi najwyżej nawrzucają od szwabów czy volksdeutsche ale inne tam głupoty tego type =)