Teraz jest 25 lis 2024, 16:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 12 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 cze 2005, 13:53 

Ej no Okota...nie zamykaj tak szybko tematów ^_^ Tak się ładnie rozmowa rozwijała a tu bah i ten greymana też. Ok to teraz się wezme na sposób. Najpierw napisze całą strone głupot o FH...co mi się podoba a co nie, o jakiś tam skinach do czołgów i nie proporcojnalych domach, a w srodku postu tak perfidnie wlepie pare liniejek tego jak jade po kilku idiotach =) A teraz do rzeczy ( ja ci radze skasuj ten temat bo zamyka nie mam sensu :P tylko miejsce na stronce się zawala). No więc po co go napisałem ? No cóż gdybys nie zamknął tamtego to bym miał okazje napisa jeszcze jeden komentarz do niejakiego "turka"
A teraz uwaga co wymysliłem:

-Słuchaj ty żałosny osmanie! Powiedz mi dlaczego tylko idioci pokroju "todłi" ( chyba nie musze przedstawiac) kopiują cały czyjś post, żeby dodac od siebie jedną linijke wogule nie związaną z cytatem. Wbrew pozorom mówie o tobie. Jeśli myślisz, że zacytowanie całego mojego wywodudo greymana doda ci prestiżu tylko po to, żeby zapyta się o moją swastykę to się ***** mylisz ;] A i tak BTW==> Tak walnąłem piękną perfidną łopoczącą swastykę, żeby znalaznł się debil twopjego pokroju, który się do tego przyczepi!! Ale spokojnie spokojnie, powiez jeszcze jedno słowo, a cie oskarżę o pedofilię w awatarku i szerzenie brutalnych treści bez czerwonego kwadracika ( bo każdy zna happy tree friends).
A skoro już mam okazję to jedziemy dalej==>Dandi==> ty myślisz, że ja tylko siedze i czycham żeby przejąc ten załosny BoH. Więc teraz ci coś powiem. EF-FH założyłem ja od zera, nie miałem ani znajomości ani możliwości, a klan jednak powstał z licznym składem piękną stronką ( thx 100 razy Jimi !! ) i serverem kirdy tylko gruppen mógł go załatwic. Potem tacy idioci jak greyman jechali, że ja zepsułem klan!! Greyman ja mam w dupie te twoje teksty, bo ********* głupoty to jest łatwo, tylko dałeś dowód jaki ty byłeś zajebisty jako CL, tylko jedna mała różnica, ja ten klan stworzyłem i rozwinąłem do tego stopnia, że graliśmy w FH lidze, a jeśli coś nie wyszło to to, że ludzie zaczęli olewa treningi i mecze no więc raz na zawsze fuck off od tego jak to się skończyło, a teraz back to the topic "dandi" więc EF-Fh kosztowało mnie tyle zdrowia, że bycie Clem to ostatnia rzecz jakąbym chiał na świecie. A podsumowując nich któryś z was spróbuje zrobi tyle co ja bez niczyjej pomocy to wtedy ma prawo mi wrzucac, bo póki co jedyna osoba, która ma do tego prawo to Kierowaca, który jako jedyny naprawde założył ten klan ze mną od zera. Dopiero potem przyszli ludzie z 7bg i nasi wspaniali klanowicze.

The End

P.S.
MW to formacja której brzydze się bardziej niż to co przykleją się do buta jesienią, wiec żadnych alzuji o tym do mnie.

P.S.2
A lool dopiero teraz zauwazyłem. No nie :D Greyman ta parodia mojej sygnaturki jest żałosna. Jeśli chcesz manifestowa swój patriotyzm to najlepiej załatw sobie bana na każdym forum, bo twoje teksty ukazują tą ciemną stronę polskości. Ja np moge pisac co chce bo mi najwyżej nawrzucają od szwabów czy volksdeutsche ale inne tam głupoty tego type =)

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 14:48 

Jesteś super Gambit! Po kilku tygodniach zastoju udało ci się zasiac najzwyklejszy na świecie SYF na forum Forgotten Hope. Gdyby nie ty, nadal niemrawi gracze FH zaglądaliby tu raz na tydzień, tylko po to, żeby stwierdzic, że nic tu się nie dzieje. Udało ci się również zrealizowac twój plan, strasznie dużo mówi się tu o tobie. To, co ci się nie udało, to wyprowadzenie mnie z równowagi. A tak przy okazji, złożyłeś już papiery na dzienikarstwo (czy jak się ten kierunek studiów nazywa)? Bo coś czuję, że powinieneś prowadzic własny tok-szoł w stylu "Gambit pyta" :D To by było na tyle, jeśli chodzi o podsumowanie twojej dotychczasowej działalności na forum. Gratuluję również zna lezienia dzieszczyny - mam nadzieję, że ona nie jest łysą neonazistką :D Mam też nadzieję, że sprawy rodzinne układają ci się lepiej niż w czasach przeddktechowych. A jeśli ktoś ma wątplwości - tak, nudzi mi się, dlatego to piszę.

Co do mojej chorągiewki - pewnie mam ją z tej samej strony, co twoja tajemnicza luba (masz już jej zdjęcie, Arien?) i nie uważam, żeby w jakikolwiek sposób tu nie pasowała. Od pewnego czasu czuję się patriotą, pomimo całego syfu w naszym malutkim kraju. W końcu to forum POLSKIEJ sceny FH :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 14:59 

No widzisz :) I wszyscy żyli długo i szczęśliwie tylko tacy biedni ludzie jak Okota i PPone (a co się z nim wogule dzieje?) nie rozumieją, że forum to nie spotkanie u babci. Na większości forów jest tzw "syf", ale to nie znaczy, ze jest źle. Jeśli na forum zagląda setki ludzi dziennie to dobrze ^_^. Zajrzyj na forum Dktechu. Kłopot w tym, że ja lubie sięczasem pokłócic na forum i pojecha po idiotach, ale zawsze trzymam się jednej zasady. Strac się czepiac rzeczy, które rzeczywiście są do tego stworzone, wiec żadnych głupich tekstów typu==> a twoja mam to mi jej żal bo i wogule no i takiego syna sratatata :) Dla sprostowania dodam, że słowo "taki idiota" w moich postach to piękny przerywnik dający czas na kontemplacje refleksje =) ( doh ). A na koniec, to nie przyczepiłem się do twojego kochanego biało czerwonego propoczyka, dlatego że jest biały czerowny, czy dlatego że jest u ciebie==> tylko dlaczego go zamieściłeś zarz po tym jak ja walnąłem swoją swastykę! Nie mogłeś wcześniej na to wpaśc ? ( szkoda że ciiiiiii mi na klawaiturze nie działa, bo to kolejny powód, żeby ktoś mi wygarnął od znajomości polskiego, no ale takto jest jak się kupuje klavatury na wagę..jeszcze T z kreską i W z kropką mi nie działają :/ Za to marzy mi się żeby każdy przetłumaczył sobie te sentecję:
ڄڛٷڞژګ څڃٿٸٷٿڄڛڞژګڄڄڛڞژګ څڃٿٸٷڛڞژګ څڅڃڛڞژګ څڃٿٸٷٷٸٷڄڛڞژګ څڃڄڛڞژ څڃٿٷڄڛڞژګ څڃٿٸٷ

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 15:50 
Moderator forum

Jedna delikatna uwaga - Okota jusz nie ma moderki więc się od niego odwalcie. Zaś IMHO Gambit zaczyna trolować i mimo iz nie ja mu topic zamknęłem to w pełni się z tym zgadzam...

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 16:22 

Nie ciekawi mnie wasza jałowa gadka ale interesuje mnie ten napis.Jedynie to wiem ,że czyta sie to od tyłu.

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 16:35 

No widzisz :D Jednak jak to pewien gośc powiedział==> dla każdego coś innego. A co do Xeny ==> ok wyyybacz Okota że śmiałem cie urazic, było to w pełni nieuzasadnione działanie niczym nie zmotywowane. Jest mi niezmiernie przykro..w nagorode powiem 100 razy Ojcze nasz jeśli ci to poprawi nastrój==>naprawde "miskuzi". Za to z tym "trolowaniem" to też mam ubaw. Ale jak chcecie wode na wasz młyn to wam coś powiem w sekrecie :P Dostałem bana na forum (dktechu- kto iwe to wie co to) za to że tak pojechałem po pewnym gościu iż jego mniemanie z klasy średniej spadło do niższej średniej co negatywnie wpłynęło na status społeczny graczy czeskich. Dostałem legalnie bana, czyli blokade na pisanie postów po zarejestrowanym nikiem :P Ale co w tym dziwnego? Hm niby nic, gdyby nie fakt, że wciąż jestem tam moderatorem ^_^

Pozdrawiam wszystkich kochanych i mnie kochanych :P Plz wymyslecie inne określenie na mnie niż Troll, bo to mi się z Tołdim kojarzy...

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 19:18 

Dopóki jest jeden topic na forum, gdzie się uczestniczy obrażają itd, to nie ma problemu. W sumie nie chodzi o to by forum było takim super miejscem gdzie jest miło i wszyscy się kochają.

Gorzej jest, gdy przy każdej merytorycznej dyskusji zaczynają się pojawiać osobiste wycieczki i właściwie każda wymiana zdań na jakikolwiek temat kończy się pyskówką. To raczej świadczy o gówniarzerii i niskim poziomie uczestników forum.

Wypociny pisane przy wysokim poziomie adrenaliny, po przeczytaniu wcześniej podobnych wypocin mogą być conajwyżej powodem do wstydu i chwalić się nie ma naprawdę czym. Chyba że komuś odpowiada kultura łamaczy ławek i niszczycieli przystanków.

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 19:54 

Dowiem sie wkońcu co oznacza ten napis od Gambita?Jurgens przecież połowa dyskusji to bezsensowne obrażanie i bluzganie ,ale co sie bede wypowiadać bo już ktoś tak kiedyś napisał.A i ładnie ująłeś "niszczyciele przystanków".Poruszyło mnie to bo w mojej wsi wszystkie przystanki zdemolowali.Ups! chyba zmienam temat...

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 20:14 

o co chodzi wtym temacie??:D :?:

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 20:50 

MacGyver napisał(a):
o co chodzi wtym temacie??:D :?:

rzut epitetem, mięsem itp.

Niektórym już kompletnie odbija! Temat na poziomie: "Dyskusje na temat wódki, spod budki"

Tytuł:
PostNapisane: 27 cze 2005, 21:30 

Jak dla mnie ten topic jest do zamknięcia bo nic sobą nie prezentuje prócz dziecinnej gadaniny jeśli macie zamiar się pokłucić to proponuję gg :!: Forum jest do wyrażania swoich opinii i wymiany zdań lecz nie na tym poziomie :!: Więc proponuje nie zachowywać się jak gówniarze i skończyć tą bezsensowną paplanine :!: Dziękuję

PostNapisane: 27 cze 2005, 21:39 
Moderator forum

Gambit.

Tym razem to ja zamknę Twój kolejny epicki post.
Powiadasz na innych forach jest syf ? Nie upoważnie Cię to jednak do tego, aby prznosić go tutaj. Wszedłeś w buciorach i nagle rzucasz personalnymi inwektywami. Nie mam ochoty wysilać się nad Twoim prostackim zachowaniem - uspokój się ! W innym przypadku pożegamy Cię.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 12 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2