Teraz jest 25 lis 2024, 23:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2005, 17:03 

Nie no jak gościu ma swojego CDkeya no to nie ma problemu :wink: Po prostu udowodnij nam to, że masz ORYGINALNEGO Battlefield'a, a na pewno ktoś Ci pomoże :) Najlepszym rozwiązaniem jest posłanie tego do EApl...

Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2005, 17:34 

No nie no co za bezczelnosc, jakim cudem ojciec mogl ci polamac plytke ktora byla w pudelku DVD a zeby go sprawdzic i pomoc proponuje aby on pzeslal skan, zdjecie plytki

Tytuł:
PostNapisane: 29 cze 2005, 17:35 
Moderator forum

randol07 napisał(a):
No nie no co za bezczelnosc, jakim cudem ojciec mogl ci polamac plytke ktora byla w pudelku DVD a zeby go sprawdzic i pomoc proponuje aby on pzeslal skan, zdjecie plytki

hmmm wyjmujac plytke z opakowania ale i tak to pirat

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2005, 08:06 

tak tylko to było zafoliowane, więc jak sobie to wyobrażam. Przychodze do domu, cześć Tato -witaj syny, czy mógłbyś mi pokazać co kupiłeś? -tak oczywiście.
Wyjscie a) Tato wyjmuje sikiere spod pachy i łub, łub, łub.
Wyjście b) idzie do kuchni bierze, nóż, rozcina folię, otwiera pudełko, wyjmuje płytkę, (hmm tylko jak ją złamać), bierze w rece i łamie, płyka pęka jemu ręce kaleczy
Które wyjście jest dla was prawdopodobne, dla mnie "a", bo w "b" jest za dużo czynności jak dla kogoś kto chce zniszczyć coś.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2005, 10:21 

TWOJ OJCIEC ZNISZCZYL SWIETY PRZEDMIOT ! ! !

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2005, 10:40 

nie zeby coś, ale w niemcech jest też BF2 w wersji CD sprzedawany ......
niewem na ilu ale widziałem wersje PC CD

PostNapisane: 1 lip 2005, 10:57 

bf2 napisał(a):
Witam postanowilem kupic orginalna gre BF2 kupilem ja i jak doszla do domu to moj Ojciec ja zniszczyl bo sie z nim wczesniej poklocilem byl tak wnerwiony ze nie zdarzylem jej rozpieczetowac.
No jedno cd jest zwalone na maksa nie da rady odczytac bo jest polamane :( ale cd-key zachowal sie :) cale szczescie ze nie spalil mi tego. Polskie prawo mowi ze mozna wykonac kopie bezpieczenstwa orginalnej cd no tak ale jak ja mam to zrobic nie majac w dobrym stanie cd. Postanowilem sciagnac z internetu ta gre ale nie wiem czy mi bedzie chodzila przez internet na wszystkich serverach. Wystarczy miec orginalny cd-key?? I jeszcze jedno pytanie ten cd-key sie rejstruje tak podobnie jak konto steam w half life 2? Czy to jest tak jak z call of duty ze wystrczy miec orginalny cd-key by grac przez internet. Prosze was o pomoc z gory dziekuje

Pawel

Gdybym ja wydał 140 zł na grę i tylko cd-key by mi został, co jest mało prawdopodobne, to nawet bym się nie zastanawiał, tylko próbowałbym skombinować skąś obraz płytki :D. Druga sparwa jak bierzesz za pobraniem to samemu odbierasz, no chyba że stary zniszczył paczke która do niego przyszła :D. Mi się wydaje, że koleś chce za****ć skąś cd-key'a i nie wie czy warto :shock: . Proponuje skasować ten temat jak najszybciej.

PostNapisane: 1 lip 2005, 11:30 

fOrTy_7 napisał(a):
Proponuje skasować ten temat jak najszybciej.

True, true, true...

PostNapisane: 1 lip 2005, 12:41 

Piotr3k napisał(a):
fOrTy_7 napisał(a):
Proponuje skasować ten temat jak najszybciej.

True, true, true...

w pełni popieram.....

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2005, 13:20 

Ja też, ja też!!! :) No ale ile śmiechu było dzięki temu panu :P

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2005, 13:39 

to nie jest śmieszne to jest tragiczne :!: :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2005, 14:21 

Zapomnialem powiedziec ze jest to gra kupiona w Niemczech moja rodzina tu mieszka co rok jestem na lato tu. Kupilem ta gre z 2 cd-dvd w sklepie saturn. Myslalem ze ta gra jest na 2cd-dvd ale teraz zobaczylem ze 2 cd to jakis tools jakies tapety i filmiki z produkcji tej gry na tym 2 cd-dvd jest logo saturna tego sklepu i jesze jakies logo pisze ze to sponsorowane jest przez ten sklep i jeszcze cos.Nie wiem jak wam to udowodnic bo nie mam skanera ps. to i tak glupi pomysl by skanowac heh nie wiem udowadniac ze mam orginalna gre boshe buhaha a moze mam jeszcze wyslac wam te polamane cd jesli nie chce cie mi wierzyc to spytam sie na innym forum.
A wy moze cie mi udowodnic ze macie orginalne - pewnie wiekszosc z was ma piracka wersje ale co mnie to obchodzi nie chce skanow plyt itp..

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2005, 14:39 

A aparat cyfrowy masz?? Swoją drogą po co kupowałeś w niemczech?? Ewentualnie przetłumacz fragment instrukcji i go napisz. W ostateczności po niemiecku napisz. Mnie ta cała sprawa dalej śmierdzi dalej.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2005, 14:59 
Moderator forum

MPZ napisał(a):
dalej śmierdzi dalej.

Czy dalej śmierdzi dalej bym sie sprzeczał. Im dalej tym mniej czuć chyba :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lip 2005, 15:09 

dobra dzieki za uwage ale odpowiedzieli mi na inny forum
wszystko dziala :) wystrczy miec piracka wersje i orginalny cd-key moge normalnie grac na wszystkich serverach

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2