bf2 napisał(a):
Witam postanowilem kupic orginalna gre BF2 kupilem ja i jak doszla do domu to moj Ojciec ja zniszczyl bo sie z nim wczesniej poklocilem byl tak wnerwiony ze nie zdarzylem jej rozpieczetowac.
No jedno cd jest zwalone na maksa nie da rady odczytac bo jest polamane

ale cd-key zachowal sie

cale szczescie ze nie spalil mi tego. Polskie prawo mowi ze mozna wykonac kopie bezpieczenstwa orginalnej cd no tak ale jak ja mam to zrobic nie majac w dobrym stanie cd. Postanowilem sciagnac z internetu ta gre ale nie wiem czy mi bedzie chodzila przez internet na wszystkich serverach. Wystarczy miec orginalny cd-key?? I jeszcze jedno pytanie ten cd-key sie rejstruje tak podobnie jak konto steam w half life 2? Czy to jest tak jak z call of duty ze wystrczy miec orginalny cd-key by grac przez internet. Prosze was o pomoc z gory dziekuje
Pawel
Gdybym ja wydał 140 zł na grę i tylko cd-key by mi został, co jest mało prawdopodobne, to nawet bym się nie zastanawiał, tylko próbowałbym skombinować skąś obraz płytki

. Druga sparwa jak bierzesz za pobraniem to samemu odbierasz, no chyba że stary zniszczył paczke która do niego przyszła

. Mi się wydaje, że koleś chce za****ć skąś cd-key'a i nie wie czy warto

. Proponuje skasować ten temat jak najszybciej.