Teraz jest 30 lis 2024, 14:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 08:51 

Lailonn napisał(a):
ja jeszcze nigdy nie widizalem by apc wygralo 1v1 z czolgiem ale coz...wieze na slowo

to malo widziales

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 09:02 

Lailonn napisał(a):
ja jeszcze nigdy nie widizalem by apc wygralo 1v1 z czolgiem ale coz...wieze na slowo

Czesto zdarza mi sie wygrac z czolgiem.

BTW. Czolg vs Czolg, widzialem dwa razy, tzn uczestniczylem w tym, jeden strzal i po mnie i czolgu.

Sparing vs SSVL.

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 09:42 

wystarczy wykumać dobrze włąsnei hitboxa i mieć tez małą strategie, np ja zdołem raz oberwać przy walce z 1 czołgiem, raz bez naprawiania zdiołem 2 czołgi i 1 apc, i jescze czerwonego paska niemiałem ;p

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 09:50 
Moderator forum

Lai poczekaj jeszcze miesiąc to ci pokaze :wink: Ide wtedy po nową grafe :?

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 10:31 

Lailonn napisał(a):

chciałem napisać iż "wiara czyni cuda"... ale nie wiem o jaką "wieze" Ci chodziło..... ;) ;) :roll: :roll:

Tak.. z pojedynkami czolgowymi czasami jest losowo.. dla mnie najwazniejsza kwestia jest dobre ustawienie... co pozwala pierwszemu zauwazyć pojazd wroga, pierwszemu oddac strzał..a przez to przeżyć spotkanie.

No i oczywiscie często gęsto korzystać z kluczyka....

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 11:00 

Mi się najlepiej niszczy czołgi APC. Wyjeżdzam rakieta w dupe strzelam z działa. Jak widze, że wieża się obrca, wale dym i się chowam gdzieś za budnkiem. I tak w kółko. ;D

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 11:18 

kriz napisał(a):
Niestety w BF2 jest kiszka. w bf1942 walki czołgowe miały swój smaczek i trzeba było się niec bardziej natrudzić żeby wyjśc zwycięsko. trochę szkoda. może dlatego w bf2 mam mały romans z czołgami ;)

no to fakt... nie ma tutaj tak roznych hitboxow jak w 42 - czyli bitwy czolgowe sa teraz bardziej hmm, robione na spryt i reflex niz na dobre trafianie w "dziury" :]

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 12:18 

czyli jednak wiekszosc "veteranow" popiera moje zdanie ;] co do niszczenia z apc czolgow to hum...nie wiem gdzie wy gracie bo tam gdzie ja to sie nigdy nie zdarzylo(zakladajac, ze atak jest na czolg z 100% hp)

calavero: moderuje 2 fora wiec wiem jak sie pisze. Niestety literowki zdarzaja sie kazdemu wiec nie wiem po co sie czepiac ;]

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 12:20 

Lailonn napisał(a):
co do niszczenia z apc czolgow to hum...nie wiem gdzie wy gracie bo tam gdzie ja to sie nigdy nie zdarzylo(zakladajac, ze atak jest na czolg z 100% hp)

Sprytu trzeba, a nie tak jak wiekszosc graczy ktorych widze, staja jak kolki w plocie i ida na bezsensowna wymiane. Wiadomo ze takowa konczy sie przegrana APC ;).

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 12:23 

no ale czolg tez moze sprytnie manewrowac i uzywac dymu. Co wtedy? :wink: awsze pozostaje stary sprawdzony sposob *ujawnia tajna taktyke*

armor vs armor:
gramy sepcopsem, zacyznamy pojedynek. rzucamy dymek bedac blisko celu. Wskakujemy z pojazdu obklejamy wroga c4(bedac w dymie) uciekamy i wysadzamy. Sukces gwarantowany :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 12:28 

Lailonn napisał(a):
no ale czolg tez moze sprytnie manewrowac i uzywac dymu. Co wtedy?

reflex panie, reflex... no chyba ze bedziecie cala mape siedziec w krzakach i zaden z was (czolg lub apc) nie bedzie chcial sie wychylic...

a co do mega tajnej taktyki - wiesz, ze eng naprawia sprzet ?

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 12:30 

Lailonn napisał(a):
no ale czolg tez moze sprytnie manewrowac i uzywac dymu. Co wtedy? :wink: awsze pozostaje stary sprawdzony sposob *ujawnia tajna taktyke*

armor vs armor:
gramy sepcopsem, zacyznamy pojedynek. rzucamy dymek bedac blisko celu. Wskakujemy z pojazdu obklejamy wroga c4(bedac w dymie) uciekamy i wysadzamy. Sukces gwarantowany :lol:

I w tym momencie worga piechota wsiada ci do czolgu i nie dosc ze straciles czogl to jeszcze nie zdazyles wysadzic c4 bo dostales 120mm nabojem w glowe :P

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 12:31 

reflex=pojedynki nie zaleza od "skilla" lecz farta. dokladnie to co napisalem na poczatku a mnie pare osob wysmialo. Co do eng to no naprawia biedaczysko ale nie swoj gdy w nim siedzi i jeden problem. 2x c4 juz raczej nie naprawi ;>

edit: nomek pisalem o walce 1v1 ;>

Ostatnio edytowano 4 lip 2005, 12:32 przez Lailonn, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 12:32 

bcj napisał(a):
Lailonn napisał(a):
no ale czolg tez moze sprytnie manewrowac i uzywac dymu. Co wtedy?

reflex panie, reflex... no chyba ze bedziecie cala mape siedziec w krzakach i zaden z was (czolg lub apc) nie bedzie chcial sie wychylic...

a co do mega tajnej taktyki - wiesz, ze eng naprawia sprzet ?

Bcj nie gadaj ? :D cholera to ja zawsze zostawialem moj sprzet jak sie uszkodzil :roll: nie wiedzialem jak go naprawic :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 12:32 

zawsze tez moze obkleic siebie... i na terroryste :] To tez metoda

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2