Teraz jest 23 cze 2025, 09:12

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 10:56 

No nie znacie sie :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 11:03 

Nom nie ma co, nie znamy sie, mysle tez, ze nie ma co polemizowac z gosciem, ktory robi blad ortograficzny w co drugim wyrazie...tj. muj, rozpracywalismy itp. itd.
Lepiej sie juz takimi filmikami nie chwal bo nie wychodzi Ci to na dobre...
Kończ waść wstydu oszczędź!

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 11:10 

Killerek , ale jedno trzeba powiedzieć - Twój "film" wzbudził kontrowersje w kraju i za granicą wśród krytyków tego typu twórczości :lol:
W tym filmie trzeba widzieć głębię :D , - większość jej nie widzi , ja coś tam zauważyłem. Tak prawdę mówiąc to Killerek jest pionierem , mało ludzi w polsce do tej pory od premiery zrobiło demo z gry. Także rozluźnijmy zwieracze i czekamy na kolejną mega - giga produkcję by Killerek...

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 11:29 

Killerek_pl napisał(a):
jak juz sie tu nie odzywam gadajcie se co chcecie... nie znacie sie...

Ło boźie obraziles sie ? Oj jak nam przykro.

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 11:33 

YouogY napisał(a):
Phatetic ... rozumiem rozni ludzie, rozne gusta. Ale ile Ty masz lat?

:D Ściągam film, więc go zobacze :D

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 11:44 

Specyfik napisał(a):
YouogY napisał(a):
Phatetic ... rozumiem rozni ludzie, rozne gusta. Ale ile Ty masz lat?

:D Ściągam film, więc go zobacze :D

szkoda lacza... :mrgreen:
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 12:50 

Dobże bede pisal bes blenduf...

grrr.... Nie mozecie zrozumiec ze ja to robilem o 7 nad ranem, bo mialem pomysl. To ze moje hobby jest montaz filmow kazdego rodzaju (na zywo czy z gry) i chcialem se zrobic film dla brechtu i to nawet napisalem a wy oceniacie jak by to mial byc jakies film nie wiem mega produkcji jk to bagsy napisal ktory tez nie moze zrozumiec ze to jest dla fazy zrobione... Nie wiem jak was ja juz po samej muzyce sie brechtam... nie wiem mzoe jednak ta muza posowala do filmu ale nie miala posaowac ten blad ortograficzny w sprzedaRZy tez byl specjalany... mialem go poprawic a sie zdecydowalem ze nie bo to smieszniej wyglada... ale jednak sie z tego i tak nie smialem i nie chcialo mi sie od nowa robic. no to dalem z tym.. kurde nadodatek jak chcecie jakis film pozadny zebym nakrecil potrzeba mi aktorow... ale sorry ale o 7 nad ranem nie ma zadnych aktorow... to bym mugl wtedy rozjezdzac ludzi... Wlasnie doniosly do mnie sluchy ze nie slyszycie muzyki.. ale ona jest... ale wiem ze ja mam windows media player 9 PL i ja mam... kurde to ze robie to dla hobby i moze ze was to nie smieszy i moze to ze mam 2 z polskiego i urodzilem sie w niemczech i uczylem sie 2 jezykow na raz i jeszze to ze jestsm dyslektykiem i mi sie myla kiedy sie pisze ó a kiedu u to nie znczy ze macie mnie odrazu tyrac... moze troche poszanowania... sa rozni ludzie... dobra sie wygadalem daje se juz spokuj z tym forum... Cya guys moze sie jeszcze kiedys zobaczymy....

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 13:55 

wiecej luzu i tyle. Dajac na forum linka trzeba sie liczyc z opiniami i to nie tylko pochlebnymi wiec nie poddawaj sie po 1 krytyce ;P

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 15:38 

CO wy chcecie od filmiku? :D Mi się najbardziej podobała akcja jak pojechał zatankować... :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 15:50 

No cuż najlepszy to on nie jest ale da sie oglądać 3/10

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 16:20 

Killerek_pl napisał(a):
Dumch napisał(a):
Mi tam sie podoba :) Od samej muzyki mi sie uśmiechneło :wink:

Chyba tylko jeden z was sie zna na zartach... Jak muj brat to zobaczyl (27 lat) to sie zbrechtal inni zobaczyli sie zbrechtali a wy? jacys sztywni jestescie... boshe.. no to dobra jak wam sie nie podoba zrobcie sami jakis smiezny filmik z battlefield 2... myslisz ze to latwo.. mi sie zdaje ze wyszlo..

Heh mi się podobało, do śmiechu nie było nic, ale filmik spoko, i muzyczka też, ujęcie o spowolnionym czasie też dobre, tylko to tankowanie jakieś nietakie. Aha pisałeś wczoraj o jakimś filmiku co robisz, kidy on będzie??

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 16:44 

Killerek_pl napisał(a):
Dobże bede pisal bes blenduf...

grrr.... Nie mozecie zrozumiec ze ja to robilem o 7 nad ranem, bo mialem pomysl. To ze moje hobby jest montaz filmow kazdego rodzaju (na zywo czy z gry) i chcialem se zrobic film dla brechtu i to nawet napisalem a wy oceniacie jak by to mial byc jakies film nie wiem mega produkcji jk to bagsy napisal ktory tez nie moze zrozumiec ze to jest dla fazy zrobione... Nie wiem jak was ja juz po samej muzyce sie brechtam... nie wiem mzoe jednak ta muza posowala do filmu ale nie miala posaowac ten blad ortograficzny w sprzedaRZy tez byl specjalany... mialem go poprawic a sie zdecydowalem ze nie bo to smieszniej wyglada... ale jednak sie z tego i tak nie smialem i nie chcialo mi sie od nowa robic. no to dalem z tym.. kurde nadodatek jak chcecie jakis film pozadny zebym nakrecil potrzeba mi aktorow... ale sorry ale o 7 nad ranem nie ma zadnych aktorow... to bym mugl wtedy rozjezdzac ludzi... Wlasnie doniosly do mnie sluchy ze nie slyszycie muzyki.. ale ona jest... ale wiem ze ja mam windows media player 9 PL i ja mam... kurde to ze robie to dla hobby i moze ze was to nie smieszy i moze to ze mam 2 z polskiego i urodzilem sie w niemczech i uczylem sie 2 jezykow na raz i jeszze to ze jestsm dyslektykiem i mi sie myla kiedy sie pisze ó a kiedu u to nie znczy ze macie mnie odrazu tyrac... moze troche poszanowania... sa rozni ludzie... dobra sie wygadalem daje se juz spokuj z tym forum... Cya guys moze sie jeszcze kiedys zobaczymy....

Killerek Ty chyba nie za bardzo wiesz, na czym polega problem :lol: Nie na tym, że ludziom ten filmik się nie podobał i nie potrafią zrozumieć, po co on został zrobiony, tylko na tym, że oni sobie wszyscy z Ciebie jaja robią (jeśli tego nie zauważyłeś) :lol: "jeśli hozi o twuj dyzlegdyzm" to weźcie se dajcie z tym spokój, nie jeden Killerek nastawiał byków na tym forum. Było już kilku takich... Niektórzy mają napisane "najleprzą" w podpisie i jakoś każdy z tym żyje.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2