Killerek_pl napisał(a):
Dobże bede pisal bes blenduf...
grrr.... Nie mozecie zrozumiec ze ja to robilem o 7 nad ranem, bo mialem pomysl. To ze moje hobby jest montaz filmow kazdego rodzaju (na zywo czy z gry) i chcialem se zrobic film dla brechtu i to nawet napisalem a wy oceniacie jak by to mial byc jakies film nie wiem mega produkcji jk to bagsy napisal ktory tez nie moze zrozumiec ze to jest dla fazy zrobione... Nie wiem jak was ja juz po samej muzyce sie brechtam... nie wiem mzoe jednak ta muza posowala do filmu ale nie miala posaowac ten blad ortograficzny w sprzedaRZy tez byl specjalany... mialem go poprawic a sie zdecydowalem ze nie bo to smieszniej wyglada... ale jednak sie z tego i tak nie smialem i nie chcialo mi sie od nowa robic. no to dalem z tym.. kurde nadodatek jak chcecie jakis film pozadny zebym nakrecil potrzeba mi aktorow... ale sorry ale o 7 nad ranem nie ma zadnych aktorow... to bym mugl wtedy rozjezdzac ludzi... Wlasnie doniosly do mnie sluchy ze nie slyszycie muzyki.. ale ona jest... ale wiem ze ja mam windows media player 9 PL i ja mam... kurde to ze robie to dla hobby i moze ze was to nie smieszy i moze to ze mam 2 z polskiego i urodzilem sie w niemczech i uczylem sie 2 jezykow na raz i jeszze to ze jestsm dyslektykiem i mi sie myla kiedy sie pisze ó a kiedu u to nie znczy ze macie mnie odrazu tyrac... moze troche poszanowania... sa rozni ludzie... dobra sie wygadalem daje se juz spokuj z tym forum... Cya guys moze sie jeszcze kiedys zobaczymy....
Killerek Ty chyba nie za bardzo wiesz, na czym polega problem

Nie na tym, że ludziom ten filmik się nie podobał i nie potrafią zrozumieć, po co on został zrobiony, tylko na tym, że oni sobie wszyscy z Ciebie jaja robią (jeśli tego nie zauważyłeś)

"jeśli hozi o twuj dyzlegdyzm" to weźcie se dajcie z tym spokój, nie jeden Killerek nastawiał byków na tym forum. Było już kilku takich... Niektórzy mają napisane "najlep
rzą" w podpisie i jakoś każdy z tym żyje.