Cytuj:
Panowie, krótka piłka od dziś w razie różnych dziwnych problemów, weryfikujemy delikwenta pod kontem posiadania instrukcji właśnie zadając wyrywkowe pytanie z wyrywkowej strony oryginalnej instrukcji do gry. Brak odpowiedzi na to pytanko równoznaczne jest z domniemaniem posiadania przez tą osobę wersji pirackiej gry, tak więc zgodnie z regulaminem forum grozi za to nawet ban, a odpowiedzi na zadane pytanie osoba taka raczej tu nie otrzyma.
Wszyscy nowi forumowicze muszą sobie zdać sprawę, że to forum i ta społeczność nie toleruje PIRATÓW i jest to specyficzne miejsce gdzie przestrzegane są te zasady bardzo rygorystycznie. Tak wiec posiadaczom pirackij wersji Battlefield 2 mówimy: „PODOBA CI SIĘ TA GRA? SZORUJ DO SKLEPU!!!”
Możecie mnie weryfikować, zresztą wcześniej dałem już temu wyraz (a propo, pamiętam Shaggy jak mnie weryfikowałeś i pomagałeś przy okazji BFV za co Ci ponownie serdecznie dziękuję:).
Cytuj:
przy probie uruchomienia !!!dema!!! po 5-6 sek czarnego ekarnu mialem res kompa. Okazało się że przyczyną były wadliwe sterowniki od karty muzycznej zintegrowanej!! AC97!! Po zainstalowaniu najnowszej wer. problem znikł jak pierdnięcie podczas wichury Smile
ps
zaleca się przeglądanie starszych WATKÓW
ps nr 2
jak kupie orginala zapodam linka do zeskanowanej instrukcji Smile
U mnie sprawa przedstawia się trochę inaczej, ponieważ posiadam kartę SB Live!. Poza tym nie pojawia mi się przez 5-6 sekund czarny ekran, lecz od razu po wejściu do gry następuje reset kompa. Mimo wszystko spróbuję zrobić to samo. Dzięki.
Jeżeli ktoś jeszcze miałby dla mnie jakieś porady to uprzejmie proszę dajcie znać, a odezwę się np. na GG.