Teraz jest 25 lis 2024, 17:02

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 18:09 
Moderator forum

Endriu napisał(a):
Zorlac napisał(a):
Mój zasilacz to:
Enlight 350 W.
Nie wydaję mi się, że to problem z zasilaczem, ponieważ wcześniej grałem w demo online i wszystko było ok, ale...dziwna sprawa. Wczoraj ponownie zainstalowałem demo i mam taką samą sytuację: wczytuję się mapa, dołączam do którejś z 2 drużyn, wchodzę do gry, mijają 2 sekundy i ... reset komputera :(. O co chodzi ?
ja mam inaczej . Jak odrazu klikam na ikone Bf2 to czarny ekran 10 sec i res :x

a moze by tak slowo z instrukcji nastepnie konfig komputera??

Tytuł:
PostNapisane: 4 lip 2005, 22:55 

A jakie macie sterowniki do Radeonów? ATI czy Omegę? Ja miałem problem przy sterownikach ATI jak zmieniłem na Omegę to gra zaczeła działać w miarę normalnie. Pomijam kwestię zawieszających się czasami odświerzeń przy aktualizacji listy serwerów.

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 01:06 

RedShadow napisał(a):
A jakie macie sterowniki do Radeonów? ATI czy Omegę? Ja miałem problem przy sterownikach ATI jak zmieniłem na Omegę to gra zaczeła działać w miarę normalnie. Pomijam kwestię zawieszających się czasami odświerzeń przy aktualizacji listy serwerów.

ja mam sterowniki "firmy" DNA, na cat 5.5 :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 04:27 

Uhahah Uapa sie uparl na to abys podal mu slowo ktore znajduje sie w instrukcji orgyinalu hehe SZERYF !!! inaczej Ci nie pomoze bo to BattleField Renger :D

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 07:18 

Panowie, krótka piłka od dziś w razie różnych dziwnych problemów, weryfikujemy delikwenta pod kontem posiadania instrukcji właśnie zadając wyrywkowe pytanie z wyrywkowej strony oryginalnej instrukcji do gry. Brak odpowiedzi na to pytanko równoznaczne jest z domniemaniem posiadania przez tą osobę wersji pirackiej gry, tak więc zgodnie z regulaminem forum grozi za to nawet ban, a odpowiedzi na zadane pytanie osoba taka raczej tu nie otrzyma.

Wszyscy nowi forumowicze muszą sobie zdać sprawę, że to forum i ta społeczność nie toleruje PIRATÓW i jest to specyficzne miejsce gdzie przestrzegane są te zasady bardzo rygorystycznie. Tak wiec posiadaczom pirackij wersji Battlefield 2 mówimy: „PODOBA CI SIĘ TA GRA? SZORUJ DO SKLEPU!!!”

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 09:13 
Moderator forum

Obiwan napisał(a):
Uhahah Uapa sie uparl na to abys podal mu slowo ktore znajduje sie w instrukcji orgyinalu hehe SZERYF !!! inaczej Ci nie pomoze bo to BattleField Renger :D

uparlem sie bo jak ktos na forum ujal
Cytuj:
kupowanie oryginałow to wspieranie tworcow gry
to po pierwsze a po 2 duuuuuuzo problemow wystepuje z pirackimi wersjami.

P.S.
Pisze sie Ranger a nie Renger

PostNapisane: 5 lip 2005, 10:07 

przy probie uruchomienia !!!dema!!! po 5-6 sek czarnego ekarnu mialem res kompa. Okazało się że przyczyną były wadliwe sterowniki od karty muzycznej zintegrowanej!! AC97!! Po zainstalowaniu najnowszej wer. problem znikł jak pierdnięcie podczas wichury :)

ps
zaleca się przeglądanie starszych WATKÓW

ps nr 2
jak kupie orginala zapodam linka do zeskanowanej instrukcji :)

Ostatnio edytowano 5 lip 2005, 10:25 przez Blade_Loki, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 5 lip 2005, 10:20 

Blade_Loki napisał(a):
ps nr 2
jak kupie zakupie orginala zapodam linka do zeskanowanej instrukcji :)

NIE ! Bo potem inni beda mieli skad podawac wyrazy. Po prostu Cie przepytamy i po sprawie :D.

PostNapisane: 5 lip 2005, 10:21 
Moderator forum

maTTi napisał(a):
Blade_Loki napisał(a):
ps nr 2
jak kupie zakupie orginala zapodam linka do zeskanowanej instrukcji :)

NIE ! Bo potem inni beda mieli skad podawac wyrazy. Po prostu Cie przepytamy i po sprawie :D.

Ale moze dac skana tylko tylu instrukcji tam gdzie taki bialy paseczek z ciagiem znakow jest :twisted: :twisted: :wink:

Tytuł: ee nie
PostNapisane: 5 lip 2005, 10:27 

lepiej jak zapodam całą :) a ostatnią stronę skoro taka cenna zostawie tylo dla siebie !!

PS
jak dopiszą wiatry to juz jutro

Tytuł: Re: ee nie
PostNapisane: 5 lip 2005, 10:38 
Moderator forum

Blade_Loki napisał(a):
lepiej jak zapodam całą :) a ostatnią stronę skoro taka cenna zostawie tylo dla siebie !!

PS
jak dopiszą wiatry to juz jutro

calej nie podawaj bo to grozi zatrollowaniem i za piratowaniem forum

Tytuł: hym
PostNapisane: 5 lip 2005, 10:51 

spoko spoko

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 18:33 

Cytuj:
Panowie, krótka piłka od dziś w razie różnych dziwnych problemów, weryfikujemy delikwenta pod kontem posiadania instrukcji właśnie zadając wyrywkowe pytanie z wyrywkowej strony oryginalnej instrukcji do gry. Brak odpowiedzi na to pytanko równoznaczne jest z domniemaniem posiadania przez tą osobę wersji pirackiej gry, tak więc zgodnie z regulaminem forum grozi za to nawet ban, a odpowiedzi na zadane pytanie osoba taka raczej tu nie otrzyma.

Wszyscy nowi forumowicze muszą sobie zdać sprawę, że to forum i ta społeczność nie toleruje PIRATÓW i jest to specyficzne miejsce gdzie przestrzegane są te zasady bardzo rygorystycznie. Tak wiec posiadaczom pirackij wersji Battlefield 2 mówimy: „PODOBA CI SIĘ TA GRA? SZORUJ DO SKLEPU!!!”

Możecie mnie weryfikować, zresztą wcześniej dałem już temu wyraz (a propo, pamiętam Shaggy jak mnie weryfikowałeś i pomagałeś przy okazji BFV za co Ci ponownie serdecznie dziękuję:).

Cytuj:
przy probie uruchomienia !!!dema!!! po 5-6 sek czarnego ekarnu mialem res kompa. Okazało się że przyczyną były wadliwe sterowniki od karty muzycznej zintegrowanej!! AC97!! Po zainstalowaniu najnowszej wer. problem znikł jak pierdnięcie podczas wichury Smile

ps
zaleca się przeglądanie starszych WATKÓW

ps nr 2
jak kupie orginala zapodam linka do zeskanowanej instrukcji Smile

U mnie sprawa przedstawia się trochę inaczej, ponieważ posiadam kartę SB Live!. Poza tym nie pojawia mi się przez 5-6 sekund czarny ekran, lecz od razu po wejściu do gry następuje reset kompa. Mimo wszystko spróbuję zrobić to samo. Dzięki.

Jeżeli ktoś jeszcze miałby dla mnie jakieś porady to uprzejmie proszę dajcie znać, a odezwę się np. na GG.

Tytuł:
PostNapisane: 5 lip 2005, 19:42 

ShaggY napisał(a):
Panowie, krótka piłka od dziś w razie różnych dziwnych problemów, weryfikujemy delikwenta pod kontem posiadania instrukcji właśnie zadając wyrywkowe pytanie z wyrywkowej strony oryginalnej instrukcji do gry.

Bueeee.. nie mam polskiej instrukcji.. ja mam wszystko po angielsku :roll: :wink:

Tytuł: no tak
PostNapisane: 6 lip 2005, 02:00 

jesli masz taka opcje (bo moze masz na glownej jakiegos dzwiękowego dziada) sprobuj wyciągać swojego SB live moze ci pomoze jak nie bediesz kombinowal to ci za ch..............ja nie ruszy samo. Ja się męczyłem 3 dni ale zwalczyłem problema :)

ps.
jak znajdziesz sposób jak ruszyc to KONIECZNIE NAPISZ NA FORUM aa i jeszcze ważne BARDZO:
podaj 12 słowo z 15 str. oraz rozmiar i kroj czcionki i na jakim papierze jest wydrukowana. A teraz dodaj do siebie 30 litere ze strony 12 i 13 litere ze strony 45 oraz dwie kolejne litery w 2 wersie ze strony 23 oraz wyslij nam dowod zakupu potwierdzony notarialnie z wpisem do księgi wieczystej. No i dla uzupelnienia zapodaj jeszcze probke krwi, (minm 5 litrow, troszke dla nas troszke na handel). No i wskazane będą odciski 4 palców dłoni oraz całej dłoni, DNA to se z krwi wyciągną chłopaki itp itd............"i tak w q....a do zajeb...a" (taki cytat z filmu jesli wiesz z jakiego to pewnie miasz oryginala)
pozdrawiam wszystkich tropicieli i innych detektywów sledczych, chyba was widzialem na TVN jak zapinaliście z gwiazdorem Rutkowskim, a moze mi sie wydawalo moze to byl wydział 11 :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2