gnat8 napisał(a):
hehe stary nie patrzysz na staty bo nie ma na co patrzec

skilla mam niezlego, i gram tylko tymi jednostaki ktorymi jestem najlepszy(kampix, mechanik w czolgu). Jesli grasz tylko na polskich servach to musisz miec bardzo niski skill, bo ja wiem jak na poslkich servach graja. Zagraj na niemieckim albo chociaz UK. Żabojady graly strzasznie biednie(dolaczylem sie na ostatnie 5min rundy i zdazylem byc najlepszy w teamie).
"Co z tego, że masz medale jak grać nie potrafisz" HAHAH nawet nie masz pojecia jak trzeba dobrze grac zeby niektore medale zdobyc, po prostu jestes mieka i tyle. Dla przykladu, utzrymaj sie 15-30 min w czolgu na akcji i zobac medal za walke pancerana, zobaczymy czy tak latwo ci pojdzie.
Śmieszny jesteś bynajmiej. :]
1) Gram tylko na polskich serverach i nie narzekam na ilość punktów, oraz na miejsce w końcowych podsumowaniach mapy

, a to że do statów nie liczą się punkty spoza serverów rankingowych to mnie nie interesuje.
2) Przed chwilką patrzyłem na te staty z ciekawości no i mam 191 pkt

Co jak byś się nie zorientował świadczy tylko o tym, że na serverach rankingowych nie gram, bo siłą reczy nawet jak bym był ultra lolem to bym tych pkt miał więcej.
3) Jak już to "jestem mięki". Naucz się odmieniać przez rodzaje przymiotniki.
Licze tylko na to, że kiedyś się spotakmy na jakimś servie i wtedy zobaczymy co oznaczają Twoje wspaniałe rangi, medale i odznaczenie (jedno i to samo :])
EDIT:
aBe napisał(a):
jaracie się tymi statsami jak murzyn blaszką, odblokowanych broni w klanówkach i tak nie bedzie sie używać, a jak ktos jest dupa to na FFA nie pomoże mu nawet miecz świetlny z podczepionym granatnikiem i bagnetem. Z tych zasikanych statsów kompletnie nic nie wynika, EA rzuciła jakieś śmieszne błyskotki a ludzie jak te szczury za serem.
Podzielam ta wypowiedź :]
O i znalazłem kolejny cytacik

KTóry tylko pokazuje to jak "wymiatasz" w BF2 (co zresztą odzwierciedlają medale

)
gnat8 napisał(a):
Jak gram snajperem w miescie to zawsze szybko dobieam do flagi przeciwnika(nie przejmuje jej) i czekam az ktos sie urodzi, nakladam mu heda i kasuje punkty.