Teraz jest 26 cze 2025, 23:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 22:59 

Najpierw to naucz się pisać, bo przekręcając nick innej osoby wyrażasz brak szacunku w stosunku do niego. Moje staty to moje staty - nawet nie wiem jakie one są bo mnie zupełnie nie interesują :] A takie gadanie:
"Grałem medykiem, żeby uzyskać medal za 10 reanimacji" jest według mnie żenujące. Co z tego, że masz medale jak grać nie potrafisz :o

Jeśli uważasz, że jestem mizerny w BF2 to proszę bardzo 1 vs 1 najlepiej dogfight i wtedy będziesz mógł twierdzić, czy moja gra jest żenująca czy nie :] (Pierwszy raz na servie rankingowym grałem wczoraj, bo to był jedyny server polski na którym ktoś grał :) )

EDIT: 400 postów mineło.....

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 23:09 

gnat8 napisał(a):
To moje staty, a zenada to kiepski stat stat zduma, ja nie ma sie czego wstydzić.

szkoda ze takich statsiarzy nie mozna sobie naciac na broni czy cus (jak kiedys uszy w diablo), piekne trofeum by bylo :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 23:09 

hehe stary nie patrzysz na staty bo nie ma na co patrzec :D
skilla mam niezlego, i gram tylko tymi jednostaki ktorymi jestem najlepszy(kampix, mechanik w czolgu). Jesli grasz tylko na polskich servach to musisz miec bardzo niski skill, bo ja wiem jak na poslkich servach graja. Zagraj na niemieckim albo chociaz UK. Żabojady graly strzasznie biednie(dolaczylem sie na ostatnie 5min rundy i zdazylem byc najlepszy w teamie).

"Co z tego, że masz medale jak grać nie potrafisz" HAHAH nawet nie masz pojecia jak trzeba dobrze grac zeby niektore medale zdobyc, po prostu jestes mieka i tyle. Dla przykladu, utzrymaj sie 15-30 min w czolgu na akcji i zobac medal za walke pancerana, zobaczymy czy tak latwo ci pojdzie.

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 23:30 

gnat8 napisał(a):
skilla mam niezlego, i gram tylko tymi jednostaki ktorymi jestem najlepszy(kampix, mechanik w czolgu). Jesli grasz tylko na polskich servach to musisz miec bardzo niski skill, bo ja wiem jak na poslkich servach graja. Zagraj na niemieckim albo chociaz UK. Żabojady graly strzasznie biednie(dolaczylem sie na ostatnie 5min rundy i zdazylem byc najlepszy w teamie).

"Co z tego, że masz medale jak grać nie potrafisz" HAHAH nawet nie masz pojecia jak trzeba dobrze grac zeby niektore medale zdobyc, po prostu jestes mieka i tyle. Dla przykladu, utzrymaj sie 15-30 min w czolgu na akcji i zobac medal za walke pancerana, zobaczymy czy tak latwo ci pojdzie.

Śmieszny jesteś bynajmiej. :]
1) Gram tylko na polskich serverach i nie narzekam na ilość punktów, oraz na miejsce w końcowych podsumowaniach mapy :), a to że do statów nie liczą się punkty spoza serverów rankingowych to mnie nie interesuje.
2) Przed chwilką patrzyłem na te staty z ciekawości no i mam 191 pkt :o Co jak byś się nie zorientował świadczy tylko o tym, że na serverach rankingowych nie gram, bo siłą reczy nawet jak bym był ultra lolem to bym tych pkt miał więcej.
3) Jak już to "jestem mięki". Naucz się odmieniać przez rodzaje przymiotniki.

Licze tylko na to, że kiedyś się spotakmy na jakimś servie i wtedy zobaczymy co oznaczają Twoje wspaniałe rangi, medale i odznaczenie (jedno i to samo :])

EDIT:
aBe napisał(a):
jaracie się tymi statsami jak murzyn blaszką, odblokowanych broni w klanówkach i tak nie bedzie sie używać, a jak ktos jest dupa to na FFA nie pomoże mu nawet miecz świetlny z podczepionym granatnikiem i bagnetem. Z tych zasikanych statsów kompletnie nic nie wynika, EA rzuciła jakieś śmieszne błyskotki a ludzie jak te szczury za serem.

Podzielam ta wypowiedź :]

O i znalazłem kolejny cytacik :) KTóry tylko pokazuje to jak "wymiatasz" w BF2 (co zresztą odzwierciedlają medale :lol:)
gnat8 napisał(a):
Jak gram snajperem w miescie to zawsze szybko dobieam do flagi przeciwnika(nie przejmuje jej) i czekam az ktos sie urodzi, nakladam mu heda i kasuje punkty.

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 23:55 

die_hard napisał(a):
[********* od rzeczy] cs4u [/koniec *********]

Sorki Die, ale chyba nie pod to okienko pukasz.

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 23:57 

Nie wszyscy grają dla samej przyjemności :P

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 01:43 

gnat8 napisał(a):

eee hehe a co ty na to ze bez śmierci utzymam sie przez cala runde :twisted: ,w czolgu,jesli jestes dobrym engiem to niema problemu,pobiegaj bez smierci np medem to powiem ze jestes doooobry :lol:

PS.niewoz sie tak :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 03:26 

15-30 minut engiem w czolgu? heh, na mapie bez samolotów to banał:)

a medem bez zgonu nie da rady - zawsze jak biegniesz kogoś reanimować, to trzeba mieć świadomość, że ktoś gościa przed chwilą zabił i pewnie jeszcze dalej celuje w tą okolicę - a nie zawsze sukinkota da radę zdjąć tak od razu:) hehe, miałem taki przypadek, ze kilku kolesi podbiegło pod flagę i przyczaiło się pod płotkiem, ja leżałem na dachu nieopodal (też medem zresztą) i bawiłem się w dowodzenie - zdjąłem jednego na otwartej przestrzeni i czekam. Wybiegł med zza płotu, bam, bam, med leży, wybiegł po chwili drugi med, połasił się na dwa revive, bam, bam, też leży, ale zdążył tego pierwszego podnieść. Pierwszy sie nie bawił w ratowanie kumpli tylko się biegiem schował :D a potem nasz czołg przyjechał:P

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 03:55 
Moderator forum

gnat8 napisał(a):
skilla mam niezlego, i gram tylko tymi jednostaki ktorymi jestem najlepszy(kampix, mechanik w czolgu).

Zapomniałeś dodać że masz najdłuższego na forum i taaaaakie ryby łowisz. Jeżeli nie rozumiesz że sporo ludzi tutaj jest nastawionych na klanówki, na których skill to podstawa a statsy możesz sobie wypchać i na szafie postawić, to twoja sprawa. Tylko nie zamęczaj nas ciągłymi opowieściami ile to medali nabiłeś i żabojadów natłukłeś. W BF42 zrobić wynik na Nateosie poniżej 60:40:0 to był problem... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 04:25 

a mi idzie dobrze nie tylko w 'battlefieldzie' 8)

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 05:43 

dopiero zaczalem sie poruszac po tym forum, ale ubaw jest przedni :D
btw, idzie mi dobrze, potrafie juz zapanowac nad AH :wink:
musze znalezc dobrego gunnera, bo tv guided rzadzi :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 09:08 

#Hynol moge pisac co mi sie podoba jezeli ma to jakis zwiazek z topickiem, i ani ty ani twoja mam nic z tym nie zrobicie.

#ImRo|Keyser.Soze jesli grasz na polskich serwerach z jeleniami to zaden problem. Jesli grasz z dobrymi graczami to nie dadza ci sie schowac i czolgu naprawic. Co do medyka to fakt, trudno by sie bylo nim utrzymac na akcji 30min nawet.

#Zdun Jak ja gralem na polskich servach tez nie nazekalem bo takie ciecie tam graly ze z 2oma rekami w gipsie mozna miec 1wsze miejsce.
Dla mnie zawsze bedziesz mieka
Wiekszosc ludzi ktorzy slabo graja zniewazaja te medal ebo po prostu zazdroszcza ze ich nie stac na nie.

Ja po to kupilem ta gre zeby sie nia jarac w calosci. Medale traktuja jako nagrode za moje poswiecenie na polu bitwy. Bledne jest myslenie ze jak ktos gra dla medali to nie gra teamowo. Jest taki medal rowniez za team play(trzeba byc mechanikiem,supportem i medykiem i zebrac nimi razem 40pkt teamplay).

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 09:57 
Moderator forum

gnat8 napisał(a):
#Hynol moge pisac co mi sie podoba jezeli ma to jakis zwiazek z topickiem, i ani ty ani twoja mam nic z tym nie zrobicie.

IMHO tak to nie możesz pisać, nie wiem jakie jest zdanie moderatorów. Wycieczki w kierunku rodziny, matek, ojców są po prostu niesmaczne i jedynie świadczą o tym jakim siuśmajtkiem jesteś. EOT z mojej strony.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 10:08 

nie placz

Tytuł:
PostNapisane: 10 lip 2005, 11:36 

gnat8 napisał(a):
#Zdun Jak ja gralem na polskich servach tez nie nazekalem bo takie ciecie tam graly ze z 2oma rekami w gipsie mozna miec 1wsze miejsce.
Dla mnie zawsze bedziesz mieka
Wiekszosc ludzi ktorzy slabo graja zniewazaja te medal ebo po prostu zazdroszcza ze ich nie stac na nie.

Widać dalsza dyskusja z Tobą nie ma najmniejszego sensu. Swoimi postami pokazujesz tylko buractwo (tak jak Lepper), oraz brak kultury (w szczególności do innych uzytkowników forum (np. Hynol lub ja ). Ja w każdym razie kończę jałową dyskusję z Tobą, która nie ma żadnego celu, bo Ty i tak będziesz się afiszował medalikami :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2