Teraz jest 3 mar 2025, 23:02

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 20:52 

czytaj Quattro forum :D , następny podał sie za kobiete :lol: , teraz żeby było jaśniej na zakurzonych półkach w archiwach forum ( chyba ) istnieje jeszcze topic "gościu daj cd - keya czyli nękanie na gg" założycielem był bodajże Okotnik , tam też był pewien numer z "kobietą" .Temat piratów zawsze będzie przewijał się przez to forum i żadne okoliczności tego nie zmienią .

"Miej miłosierdzie dla cudzych oczu"

http://so.pwn.pl/

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 20:55 

Dzieki :D

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 20:59 

Senny koszmar napisał(a):
No i gdzie nasz bohater? Moze on sie teraz wypowie???

Dalej potrzymuje sowje zdanie, poruszylem wontek z wielu powodow, zaczynajca, od uczciwosci, samy obroncow legalnosci oprogramowania, nikt sie przeciez nie przyzna,

2 powód to co napisal skandal:

okurusaki napisał:
(...) Ale wkurwia mnie jak zadaje pytanie dotyczace mojej ulubionej gierki jaka jest teraz BF2, a w odpowiedzi uzyskuje "podaj mi wyraz z 10 strony instrukcji wers 5", snobistyczne podejscie

Jeśli cię to pocieszy to mnie też te pytania wqrwiają. Dziwne, że w tym kraju uczciwość trzeba udawadniać.

i wiąże sie z tym kultura na serverach http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=10331

PostNapisane: 19 lip 2005, 21:02 

zamknijcie ten popier***** topic :!:

PostNapisane: 19 lip 2005, 21:08 

JAKUBASS napisał(a):

True... 8)

PostNapisane: 19 lip 2005, 21:23 

okurusaki napisał(a):
skandal napisał(a):
salimus napisał(a):
(...) To taka mentalność w ludziach pozostała po komunie - co nie jest gwoździem przybite i obwiązane łańcuchem to można sobie zajebać.

Sedno sprawy.

Sorry czsow komuny nie pamietam, a moi rodzice byli w opozycji,

A w jakim to kraju byli w opozycji? Myślisz, że rok 1989 zmienił mentalność ludzi. Na to jeszcze potrzebne będa ze 2 pokolenia.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 21:26 

z tej samej beczki

http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=11035

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 21:27 

ciiiśśś Skandal to miała być okoliczność łagodząca

w kwesti nie urlopujących się moderatorów , są jeszcze tacy ?

"Miej miłosierdzie dla cudzych oczu"

http://so.pwn.pl/

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 21:40 

Zamknać :!: :!: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 22:07 

"Mam orginalna wersje tej gry dlatego ze gram w klanie, nie utozsamiam sie z tymi gosicami, macie kompleksy i dlatego gnebicie posiadaczy piratow? wiekszkosc pewnie gra lepiej od was,

niestety jest to jedyne wieksze formu o grze BF2, niedlugo ruszy stronka i formu gry BF2, gdzie nikt nie bedzie pytal czy msza orginal tylko jak grasz i co mozesz wniesc do gry BF2 i podzielic sie tym ze wszystkimi, "

Nie majac orginalu nie wniesiesz do gry nic, nie bedziesz gral lepiej od nikogo i nijak grasz, bo poprostu nie zagrasz. Proste, nie?
Gdy przejdziemy na czerwonym swietle, nie dziwimy sie, gdy nas cos przejedzie, parkujac w niedozwolonym miejscu, nie dziwimy sie, gdy dostaniemy mandacik itd itd. Jesli masz pirata, nie dziw sie, ze cos nie dziala. I nie placz tutaj na forum, ze nie dziala. W regulaminie znajduje sie m.in "Nie rozmawiamy tu o piratach !!! ". Nie pasuje - idz na inne forum.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 22:07 

@okuraski - zanim topic zostanie zamknięty, o czym już mówiłem i zaraz wysyłam linka do moderatora to chciałbym jeszcze wtrącić 3 grosze - o zdanie z intrukcjy pytamy sie żeby dowiedziec sie, czy delikwent ma oryginał , gdyz jesli kolega ma problem, to trzeba miec pojecie, ze z EA w serii BF ma jednoznaczną politykę - na piracie nie pograsz.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 22:58 

Zaalbar[PL] napisał(a):
EA w serii BF ma jednoznaczną politykę - na piracie nie pograsz.

niezupelnie, wystarczy oryginalny lub po prostu dzialajacy cdkey,
dlatego sklepy typu cdkeycache/gamekeystore moga funkcjonowac :P

PostNapisane: 19 lip 2005, 23:26 

Piotr3k napisał(a):
JAKUBASS napisał(a):

True... 8)

Agree

Tytuł:
PostNapisane: 19 lip 2005, 23:38 
Moderator forum

okurusaki napisał(a):
Zuchwali posiadacze orginlnej wersji gry BF2, obroncy Polskiego prawa zacznjcie od siebie!!

okurusaki napisał(a):
1. a ktory z was ma orginalnego Windowsa?

Mam, i na kolejnych 5 komputerach również.

okurusaki napisał(a):
kto z was slucha kupionych mp3?

Muzyki słucham w darmowych shoutcastach i lokalnym radiu.

okurusaki napisał(a):
kazde oprogramowanie macie legalne?

TC, The Bat, CloneDVD, AnyDVD, Office 2003, Corel 11, Pinacle Studio 9, Ulead Movie Factory, Ulead DVD Workshop i cała rzesza softu dołączonego do sprzętu oraz równie udane freeware.

okurusaki napisał(a):
nie przechodzicie na czerwonym swietle?

Uczestniczę w akcji "bezpieczny pieszy".
Czekam na zielone, jak nie jestem pewny obserwuję zachowanie niewidomych.

okurusaki napisał(a):
parkujecie tylko w mniejscach dozwolonych?

Dodatkowo strzeżonych. Szkoda stracić auto za 80 000 zł.

okurusaki napisał(a):
zachowujecie cisze nocna miedzy 6 a 22?

Na swojej klatce mam specjalny anons dla zuchwałych gości odnoszące się nakazu zachowania ciszy z uzasadnieniem:

”Kto krzykiem, hałasem, alarmem lub innym wybrykiem zakłóca spokój, porządek publiczny, spoczynek nocny albo wywołuje zgorszenie w miejscu publicznym, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności albo grzywny.”
PODSTAWA PRAWNA: Dz.U.71.12.114 KODEKS WYKROCZEŃ art. 51

okurusaki napisał(a):
Mam orginalna wersje tej gry dlatego ze gram w klanie, nie utozsamiam sie z tymi gosicami, macie kompleksy i dlatego gnebicie posiadaczy piratow? wiekszkosc pewnie gra lepiej od was,

Dla takich ignorantów jak Twoja żałosna w formie zaistnienia osoba powinna zapłacić za każdą oryginalną grę kwotę znacznie wyższą.
Nie szanujesz swoich pieniędzy chwaląc pirackie wersje nie wymuszaj na forumowiczach tego samego od innych.
Ciekaw jestem ile masz lat i w jaki sposób stałeś się posiadaczem 130 zł na grę ? Po analizie twoich zachowań śmiem twierdzić, że starasz się tutaj załagodzić kompleks nastolatka.

okurusaki napisał(a):
niestety jest to jedyne wieksze formu o grze BF2, niedlugo ruszy stronka i formu gry BF2, gdzie nikt nie bedzie pytal czy msza orginal tylko jak grasz i co mozesz wniesc do gry BF2 i podzielic sie tym ze wszystkimi

Zatem ręczę Ci, jeśli forma działania tegoż forum Ci się nie podoba będą to Twoje ostatnie chwile.

Dzisiejszego dnia cholerny trollu ukazałeś link do skopiowanej wersji instrukcji gry Battlefield 2. Śmierdzisz mi blade_lokim, któremu kilka dni temu sprzedałem popularnego loda - bana.
Ponowię formę działania.

Dalszego bełkotu nowego moralisty nie skomentuję.
Może faktycznie jesteś tak głupi za jakiego się uważasz, albo po prostu pomyliłeś epoki. Era złodziei dobrych, wartościowych gier już dawno minęła. To forum nie toleruje złodziejstwa.

Chcesz trwać w społeczności danego gatunku, tytułu ?
Musisz podjąć wyzwanie i posiadać oryginalną kopię.

Sądzisz, że osoba, która sumiennie odkłada każdą oszczędzoną złotówkę na zakup upragnionej gry będzie mile czytała szczeniackie wypowiedzi nastolatków szyderczo błagających o CD-Keye ? Mylisz się.

Teraz zachowam się niedemokratycznie i zamknę Ci gębę w sposób bardzo nieprzyjazny i w moich poczynianiach niepraktykowany, idąc śladem kolegi XENY .. Won na drzewo trollu.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2