okurusaki napisał(a):
Zuchwali posiadacze orginlnej wersji gry BF2, obroncy Polskiego prawa zacznjcie od siebie!!
okurusaki napisał(a):
1. a ktory z was ma orginalnego Windowsa?
Mam, i na kolejnych 5 komputerach również.
okurusaki napisał(a):
kto z was slucha kupionych mp3?
Muzyki słucham w darmowych shoutcastach i lokalnym radiu.
okurusaki napisał(a):
kazde oprogramowanie macie legalne?
TC, The Bat, CloneDVD, AnyDVD, Office 2003, Corel 11, Pinacle Studio 9, Ulead Movie Factory, Ulead DVD Workshop i cała rzesza softu dołączonego do sprzętu oraz równie udane freeware.
okurusaki napisał(a):
nie przechodzicie na czerwonym swietle?
Uczestniczę w akcji "bezpieczny pieszy".
Czekam na zielone, jak nie jestem pewny obserwuję zachowanie niewidomych.
okurusaki napisał(a):
parkujecie tylko w mniejscach dozwolonych?
Dodatkowo strzeżonych. Szkoda stracić auto za 80 000 zł.
okurusaki napisał(a):
zachowujecie cisze nocna miedzy 6 a 22?
Na swojej klatce mam specjalny anons dla zuchwałych gości odnoszące się nakazu zachowania ciszy z uzasadnieniem:
”Kto krzykiem, hałasem, alarmem lub innym wybrykiem zakłóca spokój, porządek publiczny, spoczynek nocny albo wywołuje zgorszenie w miejscu publicznym, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności albo grzywny.”
PODSTAWA PRAWNA: Dz.U.71.12.114 KODEKS WYKROCZEŃ art. 51
okurusaki napisał(a):
Mam orginalna wersje tej gry dlatego ze gram w klanie, nie utozsamiam sie z tymi gosicami, macie kompleksy i dlatego gnebicie posiadaczy piratow? wiekszkosc pewnie gra lepiej od was,
Dla takich ignorantów jak Twoja żałosna w formie zaistnienia osoba powinna zapłacić za każdą oryginalną grę kwotę znacznie wyższą.
Nie szanujesz swoich pieniędzy chwaląc pirackie wersje nie wymuszaj na forumowiczach tego samego od innych.
Ciekaw jestem ile masz lat i w jaki sposób stałeś się posiadaczem 130 zł na grę ? Po analizie twoich zachowań śmiem twierdzić, że starasz się tutaj załagodzić kompleks nastolatka.
okurusaki napisał(a):
niestety jest to jedyne wieksze formu o grze BF2, niedlugo ruszy stronka i formu gry BF2, gdzie nikt nie bedzie pytal czy msza orginal tylko jak grasz i co mozesz wniesc do gry BF2 i podzielic sie tym ze wszystkimi
Zatem ręczę Ci, jeśli forma działania tegoż forum Ci się nie podoba będą to Twoje ostatnie chwile.
Dzisiejszego dnia cholerny trollu ukazałeś link do skopiowanej wersji instrukcji gry Battlefield 2. Śmierdzisz mi blade_lokim, któremu kilka dni temu sprzedałem popularnego loda - bana.
Ponowię formę działania.
Dalszego bełkotu nowego moralisty nie skomentuję.
Może faktycznie jesteś tak głupi za jakiego się uważasz, albo po prostu pomyliłeś epoki. Era złodziei dobrych, wartościowych gier już dawno minęła. To forum nie toleruje złodziejstwa.
Chcesz trwać w społeczności danego gatunku, tytułu ?
Musisz podjąć wyzwanie i posiadać oryginalną kopię.
Sądzisz, że osoba, która sumiennie odkłada każdą oszczędzoną złotówkę na zakup upragnionej gry będzie mile czytała szczeniackie wypowiedzi nastolatków szyderczo błagających o CD-Keye ? Mylisz się.
Teraz zachowam się niedemokratycznie i zamknę Ci gębę w sposób bardzo nieprzyjazny i w moich poczynianiach niepraktykowany, idąc śladem kolegi XENY .. Won na drzewo trollu.