Wszystkie bronie można sobie odblokować w singlu i wypróbować na Botach.
Wrażenia?
Komandos fajna klasa, moja ulubiona. Z doświadczenia wiem, że ginę po góra dwóch strzałach pojedyńczych od wrogiego G36C. Brak optyki nie jest żadnym problemem. Identyczny system celowania ma chiński komandos.
Assault - G3 jest fajnym karabinkiem, ale... tracimy bardzo przydatny granatnik, którego straty nie rekompensują granaty. Małą liczba naboi w magazynku, powoduje, że w gorących chwilach co chwilę trzeba przeładować broń. Mała liczb magazynków (tylko 4) wymusza raczej strzelanie ogniem pojedyńczym. Tak samo można strzelać z broni głównej, ale mamy wtedy 30 naboi i 6 magazynków... Bardzo szybko się kończy amunicja. To była by bardzo dobra broń dla np. medyka, który nie musi tyle walczyć. Dla szturmowca, jest pomyłką. Żałuję, że ją odblokowałem.
Snajper - Tu mamy prawdziwy zysk. potężna spluwa i celna. Wada tylko jedna... broń samopowtarzalna, którą trzeba po każdym strzale przeładować
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Zamierzam odblokować ją jako następną.
Suport - PK jest zdecydowanie mocniejszy od podstawowych plujek. Niestety duży rozrzut wymusza strzelanie bardzo krótkimi seriami. Każdy może ją przetestować - jest zamontowana na pojazdach np. w Mi-17.
Mechanik - Kolejny zysk. Nowy Shotgun jest szybszy niż niż stary, co w starciach na bliskie odległości czyni go prawie aniołem zemsty. WIększa ilość naboi w magazynku, też pomaga.
Grenadier - Też dostaje shotguna (niektórzy mylą go z granatnikiem). Jeśli mechanik, z nową bronią, jest z bliska aniołem zemsty, to grenadier jest Bogiem Zniszczenia. 12 noboi w magazynku i cholernie szybka spluwa. Wada - mały zasięg.
Medyk - Generalnie broń medyka mi się podoba. Ale nie lubię tej klasy. Tu ktoś się pomylił. Enfield powinien trafić w ręce assaulta. Gdyby nie to , że to medyk, odblokowałbym sobie i tę broń. Niestety medycy kojarzą się ze statsiarzami
Ponieważ najcześciej gram jako snajper i komandos, w najbliższej przyszłości zamierzam odblokować bronie tych klas. Na początek snajpera... Żałuje, że odblokowałem G3. Po okresie fascynacji tą bronią, wady zaczeły wyłazić i ostanio gram tylko z podstawką.