Teraz jest 26 lis 2024, 10:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2005, 13:39 

Nieprzejmowalne flagi z ikoną wrogiego teamu lecz z powiewającą u szczytu flagą własną też się zdarzają.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2005, 13:43 

Piasecznik napisał(a):
Nieprzejmowalne flagi z ikoną wrogiego teamu lecz z powiewającą u szczytu flagą własną też się zdarzają.

mnie sie nie zdazylo .... :D ale to mosi fajnie wygladac :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2005, 14:05 

Jak wiadomo gra BF2 ma dużo wspulnego z Wolfenstein ET. Więc czemu nie mogli dodać przebierania się za wroga? :P

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2005, 17:21 

EKCI napisał(a):
Jak wiadomo gra BF2 ma dużo wspulnego z Wolfenstein ET. :P

i znowu się zacznie :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lip 2005, 17:26 

GRA BF2 ma wiele wspónego z grami fpp. Można to podpiąć pod każdą grę, w której dwie drużyny walczą ze sobą w realiach wojen nie s/f.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2005, 19:14 

hehe ale mialem akcje po tym stwierdzilem ze na dzis wystarczy bf'a... mianowicie wsiadam se do samolociku lece za przeciwnikiem i go zestrzeliwuje...a tu po chwili zostales ukarany bla bla, nie strzelaj do kolegow bla bla :D a wiadome jest ze do swoich sie nie da strzelic z samo naprowadzanych pociskow ale jednak mi sie udalo .... to mnie rozbroilo.... a samolot przeciwnika nie byl taki jak moj (tzn. byl chinski a ja bylem amerykancem) .... :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2005, 20:47 

Jak się chwalimy to napisze że 2 razy udało mi się z własnej drużyny śmigłowiec zestrzelić, a to jak nie mam pojęcia.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lip 2005, 20:52 

Ja raz rozwaliłem 3 swoje czołgi podrząt z f15 jako drugi pilot a to tylko dlatego że miałem debilnego buga i namierzałem własne czołgi pojazdy itd.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lip 2005, 13:00 

Ta gra ma dziwne wałki. Respawnuje sie na mapie a tu napis ze zabiłem 6 ze swojej druzyny i odrazu kick za TK

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2005, 12:07 

Piasecznik napisał(a):

flagi da się przejąć, tylko Ty i Twój team na mini-mapce widzicie jakby to wciąż była flaga wroga. Ale już commander widzi ją jako swoją, więc trzeba tylko zapamiętywać, które flagi się przejmowało :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 11:45 

Ostatnio znowu to się wydarzyło. Zauwarzyłem, że pod flagą mojego teamu(US) stoi chińczyk i już miałem strzelać, ale miał niebieski napis... Postanowiłem sprawdzić i faktycznie- był w mojej drużynie. Podejrzewam, że ma to coś wspólnego z reanimacją kiedy obok siebie(właściwie na sobie) leżą osobnicy z przeciwnych drużyn. W przypadku kiedy są z tej samej zdarzyło się nieraz, iż przejmowałem specjalizację postaci leżącej ze mną:P
Może to oto chodzi? Co o tym sądzicie?

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 12:18 

Co do trafiania swoich rakietami samonaprowadzającymi, już wyjaśniam: jeśli takowa rakieta z tego czy innego powodu nie trafi w cel (a była nań namierzona) i traci go z pola widzenia, automatycznie namierza się na cokolwiek, co znajdzie się w zasięgu jej czujników. Jeżeli będzie tam przyjacielski śmigłowiec, ma pecha. Z tego właśnie powodu, od casu do czasu zdarza się, że zamiast wolnego pikania namierzania słyszy się od raziu ciągłe buczenie już namierzonej rakiety - to właśnie jedna z tych, co nie trafiła celu i obrała sobie właśnie ciebie, pechowcze, za nowy.
A jeśli chodzi o zmianę koloru taga - mi to się od dawna nie zdarzyło, za to często w samolocie wskazuje mi przyjacielskie cele naziemne jako wrogie. Praktycznie zawsze kończy się to teamkilem (a raczej kilkoma), bo tagi pojawiają się zbyt późno, żeby brać je pod uwagę. A potem ludzie się dziwią, jak ci Amerykanie w Iraku tak często trafiają swoich... No z takimi systemami rozpoznawania Friend-or-Foe to daleko chłopaki nie zajadą...

EDIT: O kurde! Ale ten post naukowo wygląda :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 12:50 

Nie o to biega. Lece w F-15 namierzam cel, namierzyłem, odpalam, trafienie a tu nagle: Uszkodzenie pojazdu zaspołu, Zostałeś ukarany za zabicie kolegi. O to mi chodzi namierzałem własne czołgi choć powinienem wroga ten zasmarkany kwadracik pokazywał się nad moimi i był bez krzyżyka a nad wrogiem pokazywał się z krzyżykiem :?

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2005, 22:28 

ja kiedys bylem w squadzie z kolesiami z przeciwnej druzyny i ich widzialem na zielono a jak zabilem to dostalem punkty za normalne kille :D

Tytuł:
PostNapisane: 8 sie 2005, 22:20 

a ja mialem prawie wszystkie wasze przypadki plus taki ze jak scigalem Jetem przeciwnika, namierzylem go, odpalam... a tu wlatuje z mojego teamu jakis pacjent i przejmuje na siebie wszystko co wystrzelilem :D piekne! no i raz mi wystrzelilo z mapy czolg ponad wszystkie budynki :D chcialem screena zrobi ale ze bylem lekko 'przypalony' to palnalem w nie ten klawisz co trzeba :(

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2