Teraz jest 4 mar 2025, 07:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 12:34 

Gorefest napisał(a):
hehe.

hehe qrwa to malo powiedziane :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 12:36 

marcinek napisał(a):
UMP napisał(a):
Moim zdaniem mamy tu do czynienia z "klasycznym efektem domina". Ktoś komuś cos zarzucił, ktoś inny na to zareagował, jeszcze inny użył inwektyw i zrobił sie z tego niezły bajzel zamiast normalnej rozmowy na temat opisywanego produktu. Nie zmienia to jednak faktu, iż to kolega marcinek był tym "pierwszym dominem", a swój "atak" rozpoczął już w swoim drugim poście omawianego tematu, więc bardzo szybko. W związku z tym, wszystko to co się stało pózniej jest tylko i wyłącznie jego winą i stąd mój wpis na temat obiektywizmu. Trzeba bowiem pamietać, że tak w codziennym życiu jak i tu na forum, każda "akcja rodzi reakcję". W związku z tym nie tylko przesadnie reagujący powinni być piętnowani, ale przede wszystkim prowodyr zamieszania powinien zostać skarcony.

No tak klapki na oczach lub problem z czytaniem. Stwierdzilem pewien fakt (niezaprzeczalny), ale jesli dla Ciebie to jest atak, to masz problem ze swa psychika, bo w ten sposob co drugi rozmowca ktorego spotkasz w zyciu, bedzie atakujacym. To jest forum, wiec moge sie wypowiedziec, jesli mam ochote, puki nie naruszam regulaminu.

Co do tego, ze umknal fakt powstania tematu o ZBordzie wczesniej, po to jest opcja SZUKAJ.

A o jakich to "niezaprzeczalnych" faktach piszesz drogi kolego.
Czy chodzi Ci może o wyliczenie rzeczywistej kwoty zakupu na firmę, która to została przez Ciebie podana z pominięciem podstawowych praw podatkowych obowiązujących w Polsce z jednoczesnym ominięciem zasad matematycznych rodem z podręcznika 4 klasy szkoły podstawowej ???
Czy może chodzi Ci o "niezaprzeczalny" fakt w którym to określasz wszystkich zainteresowanych kupnem zboarda "niezle zgiętymi" ????
Jeżeli te "fakty" nosza dla Ciebie znamiona "niezaprzeczalnych" to gratuluje samopoczucia.

Co do Twoich wypowiedzi na temat "klapkek", "psychiki"pozwolisz że się nie odniosę gdyż są one poprostu żenujące...

Pozdrawiam ozięble.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 12:49 

lady vicky napisał(a):
@UMP - sorry, ale się z Tobą nie zgadzam...

Pierwszym postem marcinka był ten post:
Cytuj:
Jak ktos kupuje na firme to wynosi go to 260 pln.

który w żadnym razie nie jest ani napastliwy, ani obraźliwy...
W drugim poście dopiero pojawia się słowo 'zgięty' - ale była to odpowiedź na co najmniej chłodny post Wonskiego... poza tym czytając post(y) marcinka w żadnym razie nie czułam się ani urażona, ani zniesmaczona - w przeciwieństwie do postów tamtych trolli. Nie porównuj marcinka do tamtych idiotów, bo się tylko ośmieszasz... jeśli masz coś do niego, to idź z tym do niego na priv, a nie starasz się go oczernić na forum - bo kiepsko Ci to wychodzi... a poza tym odbiegłeś znacznie od tematu...

a co trolli - czy moderator mógłby ich zbanować? wielokrotnie już ich posty były obraźliwe i nie na odpowiednim poziomie... nie licząc już tego że cały czas są OffTopicowe. Mógłby zrobić ktoś z nimi porządek?

No cóż. Oczywiście masz prawo do własnej oceny zaistniałej sytuacji, którą jak najbardziej przyjmuje do wiadomości. Jak to mówią punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, niemniej jednak w swoich postach starałem się przedstawic własne odczucia dotyczące tego tematu, w sposób jak najbardziej obiektywny. A dlaczego pozwoliłem sobie zabrać głos w tej sprawie.? Ano dlatego że kolega marcinek rozpoczął "uświadamianie" kolegi Wonskiego w temacie kosztów prowadzonej działalności gospodarczej, nie mając o tym zielonego pojęcia. Kolega marcinek zaprezentował tu klasyczny syndrom "ślepy uczył o kolorach" pyszniąc się przy tym niemiłosiernie. I właśnie ta jego nieuzasadniona pycha, połączona z żenującą próbą ośmiesznia osób chcących kupić omawiany produkt spowodowała to, że popełniłem kilka postów. Ot i to wszystko.

edit/ Droga koleżanko. Dodam jeszcze tylko coś w temacie "obrażenia i zniesmaczenia". Zwróć uwagę na to, że to samo słowo wypowiedziane przez inną osobę , w różnych sytuacjach, w innym czasie może być inaczej zinterpretowane. Na pewno w codziennym życiu miałaś mnóstwo takich sytuacji, gdzie te same słowa czasami maja różną "wagę gatunkową". I podobną sytuacje możemy zaobserwować tu. Nie znam marcinka, więc jego tekst "niezle zgięci" mnie po prostu zniesmaczył. Tak samo zniesmaczyłby mnie tekst nieznanego kolesia w sklepie dotyczący moich preferencji w dziedzinie wyboru obuwia...

Pozdrawiam.

Ostatnio edytowano 27 lip 2005, 13:19 przez UMP, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 13:06 

Aha, mądry uczony Kal-el powiedział:

Cytuj:
Dajcie se do buzi na zgode

Dziękuje!

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 13:06 

lady vicky napisał(a):
@

Pierwszym postem marcinka był ten post:
Cytuj:
Jak ktos kupuje na firme to wynosi go to 260 pln.

który w żadnym razie nie jest ani napastliwy, ani obraźliwy...
W drugim poście dopiero pojawia się słowo 'zgięty' - ale była to odpowiedź na co najmniej chłodny post Wonskiego... poza tym czytając post(y) marcinka w żadnym razie nie czułam się ani urażona, ani zniesmaczona - w przeciwieństwie do postów tamtych trolli. Nie porównuj marcinka do tamtych idiotów, bo się tylko ośmieszasz... jeśli masz coś do niego, to idź z tym do niego na priv, a nie starasz się go oczernić na forum - bo kiepsko Ci to wychodzi... a poza tym odbiegłeś znacznie od tematu..."

Droga Vicky tu to ja się akurat z Tobą zgodzić nie mogę .Każdy ma prawo pisać na boardzie i niestety każdy musi liczyć się z krytyką swojego tekstu . Uwaga masz coś do Marcina (sorki ale zdrobnienia imion pełnoletnich samców jakoś nie chcą mi wyjść z pod paluszków:)) pisz do niego na priv równie dobrze tyczyć się powinna Ciebie , masz coś do UMP pisz do niego na priv. Ja akurat się irytacji Wonskiego nie dziwie , pisze sensowny news z sensowną propozycją , a w odpowiedzi Marcin wykazuje jej bezsens rzucając jakąś kwotę z sufitu co dobitnie wykazał (można sprawdzić z kalkulatorem w ręku) UM"P.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 13:26 

Uhhh... Odpowiadajac na tego typu posty tworzycie niekonczace sie kolko... Nie lepiej po prostu calkowicie zignorowac kolesia? W koncu mu sie znudzi, wiem z doswiadczenia :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 13:34 

A tak wracając do tematu, klawiatura ta potrafi rozpoznać 7 jednocześnie wciśniętych guzików (w przeciwieństwie do większości klawiatur gdzie jest to 3-4 guziki).
Nie uważam żeby taka funkcjonalność była nieprzydatna.
Reszta funkcji (układ klawiszy, wygląd itp) to już indywidualna kwestia gustu.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 14:06 

no to ilu jak na razie jest chetnych :?: bo dyskusja buzliwa, czas ucieka a klawiatury w tajwanie sie kurza 8)

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 14:24 

Moim zdaniem: po H** wam taka klawiatóra?? jakbyś chciał coś zrobić na PC (napisać coś itd.) to się tego nie zrobi bo ma tak pojeb... ustawienie klawiszy jakby chciało by się to robić to by trzeba było zmieniać klawiature za każdym razem.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 14:35 

Widzę że jesteście nieźli w obracaniu kota ogonem.

Dam wam dla porównania:
Cytuj:
marcinek:
Poza tym trzeba byc niezle zgietym zeby kupic klawiere za prawie 300 pln.

Cytuj:
wonski:
A co mnie ***** pouczasz czy mi się opłaca czy nie jak będę chciał to sobie 2 kupie i ch*** ci do tego. A jak ktoś ma firme komputerową to i tak sprzeda po cenie jaką ma Komputronik bo za friko to można już tylko w ryj zarobić.

Edytowane przez moda

Cytuj:
combo:
Tak, tak reasumujac...hmm trzeba uwazac na US bo jak Marcinka pod latarnia postawie to pewnie podatki bede musial placic. Juz teraz reklamuje ZA JEdYNE 15 zl Marcinek Zrobi wszystko...

I cała reszta "ludzi" dziwnej świadomości, która rzuca przekleństwami na lewo i prawo.

@UMP Mamy demokrację. To taki ustrój, gdzie można wyrażać swoje własne poglądy i krytykować innych. Nie widzę nic złego w stwierdzeniu "trzeba byc niezle zgietym zeby kupic klawiere za prawie 300 pln", ale ubliżanie komuś wyzywając go od dziwki, czy uzywając innych epitetów to nie demorkacja. To zwykłe chamstwo.

Problem polega na tym że banda trolli weszła na forum, które dotychczas było spoojnym miejscem, i nie wiedzieć po co (tutaj pewnie psychiatrzy znaleźli by wiele przyczyn) robią wielkie zamieszanie wobec własnych osób.

Nie wiem czy bym zaufał przy zakupie klawiatury osobie która tak szybko się irytuje, i przedstawia tak niski poziom wypowiedzi. I może mieć nawet 60 lat - wiek świadczy tylko o starości komórek, nie o inteligencji ani o nie o mądrości.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 14:56 

nGc.pl napisał(a):
Widzę że jesteście nieźli w obracaniu kota ogonem.

Dam wam dla porównania:
Cytuj:
marcinek:
Poza tym trzeba byc niezle zgietym zeby kupic klawiere za prawie 300 pln.

Cytuj:
wonski:
A co mnie ***** pouczasz czy mi się opłaca czy nie jak będę chciał to sobie 2 kupie i ch*** ci do tego. A jak ktoś ma firme komputerową to i tak sprzeda po cenie jaką ma Komputronik bo za friko to można już tylko w ryj zarobić.

Edytowane przez moda

Cytuj:
combo:
Tak, tak reasumujac...hmm trzeba uwazac na US bo jak Marcinka pod latarnia postawie to pewnie podatki bede musial placic. Juz teraz reklamuje ZA JEdYNE 15 zl Marcinek Zrobi wszystko...

I cała reszta "ludzi" dziwnej świadomości, która rzuca przekleństwami na lewo i prawo.

@UMP Mamy demokrację. To taki ustrój, gdzie można wyrażać swoje własne poglądy i krytykować innych. Nie widzę nic złego w stwierdzeniu "trzeba byc niezle zgietym zeby kupic klawiere za prawie 300 pln", ale ubliżanie komuś wyzywając go od dziwki, czy uzywając innych epitetów to nie demorkacja. To zwykłe chamstwo.

Problem polega na tym że banda trolli weszła na forum, które dotychczas było spoojnym miejscem, i nie wiedzieć po co (tutaj pewnie psychiatrzy znaleźli by wiele przyczyn) robią wielkie zamieszanie wobec własnych osób.

Nie wiem czy bym zaufał przy zakupie klawiatury osobie która tak szybko się irytuje, i przedstawia tak niski poziom wypowiedzi. I może mieć nawet 60 lat - wiek świadczy tylko o starości komórek, nie o inteligencji ani o nie o mądrości.

Po pierwsze.
Cieszy mnie przedstawiona przez Ciebie zgodna z prawda kolejność zdarzeń. Pomijając samą treść jasno z niej wynika iż rzeczywiście mamy tu do czynienia z "efektem domina"
Po drugie.
Jeżeli nie widzisz nic złego w stwierdzeniu "trzeba byc niezle zgietym zeby kupic klawiere za prawie 300 pln" to mam do Ciebie małe pytanko.
Zastanów się jakim jezdzisz samochodem, w co się ubierasz, jaki masz w domu komputer, jaki telewizor, co jadasz na kolacje, jakie pijesz piwo ile wydajesz na inne rozrywki i wyobraz sobie że przy zakupie każdej z tych rzeczy wyskakuje obok Ciebie jakiś "troll" i w każdej z tych sytuacji powiada - "musisz być niezle zgiętym" że kupiłes taki/e ....
Jak już sie postawisz w takiej sytuacji to odpowiedz mi na pytanie co byś w takiej sytuacji czuł i czy nadal nie widziałbyś w tym nic złego.
Post marcinka nijak sie ma do wspomnianej demokracji i jest raczej przejawem zawiści połaczonej z dodatkiem sporej dawki ignorancji.
Wybacz, ale rzeczywistość jest taka jaka jest. Jeden kupuje malucha, drugi mercedesa, jeden pije Hainekena inny piwo za 80 groszy z hipermarketu. Ja nie uważam że ten co jezdzi mercedesem, czy pije "Heńka" jest "niezle zgięty" bo, za przeproszeniem, gówno mi do tego jak i na co ktoś inny wydaje SWOJE pieniądze. I tego samego oczekuje od innych. Czy to tak wiele ?

Pozdrawiam.

Ostatnio edytowano 27 lip 2005, 15:10 przez UMP, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 15:10 
Maskotka BF.pl

@Romek - skoro UMP prowadził całą dyskusję na forum i czepiał się marcinka w miejscu publicznym, to ja mu też zwróciłam uwagę właśnie tutaj... dalsza dyskusja na ten temat jest IMHO bezcelowa i zbyteczna...

@UMP - skoro tak bardzo Cię razi brak wiedzy marcinka, to jak może Cię nie razić chamstwo i prostactwo tamtych buraków?
Dla Twojej informacji - marcinek jest tu od dawna, ugruntował tu sobie już swoją pozycję i wszyscy (mam na myśli starych forumowiczów) go tu znają - dlatego nie razi nas aż tak bardzo forma i treść jego postów... bo go znamy i wiemy, że nie chciał nikogo obrazić...
Jeśli chodzi o tamtych prostaków, to wybacz, ale... to oni pojawili się na tym forum niedawno, oni wpierniczyli się do 'naszej piaskownicy' i od nich wymaga się właśnie większej kultury i przestrzegania zasad forum - gdyż są tu od niedawna i jeszcze nie mają tu ugruntowanej pozycji - dopiero sobie budują opinię więc powinni się starać ze wszystkich sił, żeby wypaść jak najlepiej... ale jak widzisz... kolesie wpierniczają się do już istniejącego od dawna bfowego świata, łamią wszystkie przyjęte reguły i obrażają ludzi, którzy nie tylko są tu dłużej niż oni, ale którzy tworzyli całą tą scenę... to nie my mamy się dopasować do nich, ale oni do nas i do naszego małego światka...a jak nie, to... nikt ich tu na siłę nie 3ma...

Powiem tylko tyle... te byraki mają szczęście że nie mam tu moderatora, bo każdy ich obraźliwy post w tej chwili byłby skasowany...

p.s. UMP -> marcinek chociaż przyznał się do błędu i przeprosił, więc nie wiem po co ciągniesz ten temat... nie masz na tyle kultury i dobrej woli, żeby odpuścić mu po tym jak się przyznał i przeprosił?
żebyś nie pytał w którym miejscu marcinek się tak zachował, cytuję:
Cytuj:
UMP -> przyznaje, ze dodalem cenne netto klawiatury i cenne brutto keysetu. Przepraszam. Co do teorii nie ineteresuje mnie, wiem jak do tej pory kupowalem sprzet komputerowy i inne rzeczy na firme i to jest to dla mnie wykladniekiem. Jak do tej pory nie bylo problemu z US. Dziekuje za uwage i zycze wymiatania na nowych klawiaturach Wink.
.
A teraz daj sobie już spokój z tym tematem, bo to się stało już dawno nudne... a zaczyna być coraz bardziej irytujące...

EDIT - UMP - jak ktoś mi kurna mówi, że jestem zgięta, bo kupuję sukienkę za 300 zł, to albo olewam taką osobę, albo mówię jej 'taaa, masz rację' i w myślach sama uważam że jest co najmniej zgięta... nie rzucam się do każdego kto wyskoczy mi z takim textem.....

a zresztą... przestań już analizować ten jeden post, bo to już dawno było nudne, teraz jest coraz bardziej wkur******. Wszyscy już znamy Twoje zdanie na ten temat, a teraz - za przeproszeniem - daj sobie siana i zmień płytę! jeejjjjjjjjjjqqqqqqqqqqq co za ludzie... tygodniami będą się rozwodzić nad jednym postem.... strach pomyśleć co to będzie jak wszyscy zaczną analizować tak każdy post każdego człowieka na forum... horror...

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 15:25 

Piasecznik napisał(a):
A tak wracając do tematu, klawiatura ta potrafi rozpoznać 7 jednocześnie wciśniętych guzików (w przeciwieństwie do większości klawiatur gdzie jest to 3-4 guziki).

Ale to nie jest chyba warte 300 pln, no moze sie myle. Faktem jest, ze klawiera wyglada efektownie, moze i jest ergonomiczna, ale kazdy ustawia sobie skroty klawiszowe tak jak mu pasi, wiec to rzecz wzgledna.

Poprostu uwazam, ze cena jest zwyklym zdzierstwem i tyle. Jestem pewien, ze cena 200 pln za calosc, klawiatura plus nakladka, to bylaby rozsadna. Zstore -> 19.99$+49.99$=69.98$, czyli cena dla klienta (dla nas graczy) to 240 pln (kurs dolara=3,43).[liczylem na kalkulatorze, wiec chyba nie pomylilem sie tym razem :P]

lady vicky -> Ignoruj i dzieki za wstawiennictwo za moja skromna osoba :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 15:34 

lady vicky napisał(a):
@Romek - skoro UMP prowadził całą dyskusję na forum i czepiał się marcinka w miejscu publicznym, to ja mu też zwróciłam uwagę właśnie tutaj... dalsza dyskusja na ten temat jest IMHO bezcelowa i zbyteczna...

@UMP - skoro tak bardzo Cię razi brak wiedzy marcinka, to jak może Cię nie razić chamstwo i prostactwo tamtych buraków?
Dla Twojej informacji - marcinek jest tu od dawna, ugruntował tu sobie już swoją pozycję i wszyscy (mam na myśli starych forumowiczów) go tu znają - dlatego nie razi nas aż tak bardzo forma i treść jego postów... bo go znamy i wiemy, że nie chciał nikogo obrazić...
Jeśli chodzi o tamtych prostaków, to wybacz, ale... to oni pojawili się na tym forum niedawno, oni wpierniczyli się do 'naszej piaskownicy' i od nich wymaga się właśnie większej kultury i przestrzegania zasad forum - gdyż są tu od niedawna i jeszcze nie mają tu ugruntowanej pozycji - dopiero sobie budują opinię więc powinni się starać ze wszystkich sił, żeby wypaść jak najlepiej... ale jak widzisz... kolesie wpierniczają się do już istniejącego od dawna bfowego świata, łamią wszystkie przyjęte reguły i obrażają ludzi, którzy nie tylko są tu dłużej niż oni, ale którzy tworzyli całą tą scenę... to nie my mamy się dopasować do nich, ale oni do nas i do naszego małego światka...a jak nie, to... nikt ich tu na siłę nie 3ma...

Powiem tylko tyle... te byraki mają szczęście że nie mam tu moderatora, bo każdy ich obraźliwy post w tej chwili byłby skasowany...

p.s. UMP -> marcinek chociaż przyznał się do błędu i przeprosił, więc nie wiem po co ciągniesz ten temat... nie masz na tyle kultury i dobrej woli, żeby odpuścić mu po tym jak się przyznał i przeprosił?
żebyś nie pytał w którym miejscu marcinek się tak zachował, cytuję:
Cytuj:
UMP -> przyznaje, ze dodalem cenne netto klawiatury i cenne brutto keysetu. Przepraszam. Co do teorii nie ineteresuje mnie, wiem jak do tej pory kupowalem sprzet komputerowy i inne rzeczy na firme i to jest to dla mnie wykladniekiem. Jak do tej pory nie bylo problemu z US. Dziekuje za uwage i zycze wymiatania na nowych klawiaturach Wink.
.
A teraz daj sobie już spokój z tym tematem, bo to się stało już dawno nudne... a zaczyna być coraz bardziej irytujące...

EDIT - UMP - jak ktoś mi kurna mówi, że jestem zgięta, bo kupuję sukienkę za 300 zł, to albo olewam taką osobę, albo mówię jej 'taaa, masz rację' i w myślach sama uważam że jest co najmniej zgięta... nie rzucam się do każdego kto wyskoczy mi z takim textem.....

a zresztą... przestań już analizować ten jeden post, bo to już dawno było nudne, teraz jest coraz bardziej wkur******. Wszyscy już znamy Twoje zdanie na ten temat, a teraz - za przeproszeniem - daj sobie siana i zmień płytę! jeejjjjjjjjjjqqqqqqqqqqq co za ludzie... tygodniami będą się rozwodzić nad jednym postem.... strach pomyśleć co to będzie jak wszyscy zaczną analizować tak każdy post każdego człowieka na forum... horror...
Pozwolę sobię jednak na małą odpowiedz na Twój post.

Po pierwsze.
Zawsze wyznawałem zasadę o której juz wczesniej wspomniałem czyli "każda akcja rodzi reakcję" W związku z tym zareagowałem na sytuacje w której wszyscy jak jeden mąż rzucili sie na wpisy ludzi którzy właśnie zareagowali na akcje rozpoczętą przez marcinka. Oczywiście nie musze sie jednocześnie zgadzać z treścią przekazywaną w postach przez tych "reagujących" (bo rzeczywiste niektóre wpisy są zbyt ostre), ale moim celem było pokazanie kto tu naprawdę rozpoczął cały ten bajzel.
Po drugie.
Napisałaś "dlatego nie razi nas aż tak bardzo forma i treść jego postów... bo go znamy" i ta wypowiedzią dokładnie potwierdzasz moje słowa dotyczące "punktu widzenia uzależnionego od punktu siedzenia. W związku z tym odsyłam do mojego poprzedniego wpisu.
Po trzecie.
Przyznam szczerze że troszke szokują mnie wypowiedzi w stylu "nasza piaskownica", "nasza scena" bo o ile sie nie mylę to BF2 ma dopiero kilka tygodni. W związku z tym wydaje mi się że na scenie BF2 wszyscy jesteśmy nowi.
Po czwarte.
Piszesz że marcinek przyznał się do błędu i przytaczasz jego wpis w tej sprawie. Owszem widziałem ten post, jednak zawarta w nim treść ma się nijak do tego o czym pisał wcześniej. W związku z tym nie jest to żadne przyznanie sie do błędu, ale nieudolna próba wytłumaczenia się. Dlaczego nieudolna ? Jeżeli wyrazisz taką wole to bardzo chętnie odpowiem i na to pytanie w innym poście popierając to kilkoma prostymi działaniami matematycznimi i małą analizą opartą na zwykłej ludzkiej logice.
Jeżeli rzeczywiście marcinek wyraziłby skruche i przeprosił Wonskiego którego to próbował pouczać i obrazić, to oczywiście jak najbardziej "podałbym mu rękę" i dał sobie spokój z pisaniem na jego temat.
I jeszcze raz powtarzam że nie tyle uderzyła mnie niewiedza marcinka, bo jak już wspomniałem wcześniej nie każdy musi sie na wszystkim znać, ale to, że przy braku tej wiedzy zarzuca komuś niewiedzę. Przyznasz że jest to absurdalne.

EDIT/ Czekałem aż to ktoś napiszę i właśnie Ty to napisałaś :
"EDIT - UMP - jak ktoś mi kurna mówi, że jestem zgięta, bo kupuję sukienkę za 300 zł, to albo olewam taką osobę, albo mówię jej 'taaa, masz rację' i w myślach sama uważam że jest co najmniej zgięta... nie rzucam się do każdego kto wyskoczy mi z takim textem..... "

No to wez teraz pod uwagę to, że nie wszyscu mają takie same charaktery i każdy inaczej reaguje na podobne sytuacje. Natomiast pomijając samą reakcję konkluzja będzie zawsze taka sama - "sama uważam że jest co najmniej zgięta". I to jest najlepsze podsumowanie tej dyskusji...

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 15:42 

marcinek napisał(a):
Piasecznik napisał(a):

Ale to nie jest chyba warte 300 pln, no moze sie myle. Faktem jest, ze klawiera wyglada efektownie, moze i jest ergonomiczna, ale kazdy ustawia sobie skroty klawiszowe tak jak mu pasi, wiec to rzecz wzgledna.

Wielokrotnie zdażyło mi się w BF42 że po wciśnięciu kilku klawiszy na raz, klawiatura mi się blokowała (nie wspominając oczywiście że nie na wszystkie wciśnięte klawisze reagowała).
Notabene jest to klawiatura MS Natural Keyboard Pro za 230zł.
Pierwszą zalałem piwem i się spaliła, kupiłem drugą identyczną i chętnie kupiłbym następną na zapas (niestety już jej nie produkują).

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2