lady vicky napisał(a):
@UMP - no to uważaj tak.. ale rób to we własnej głowie, bo na prawdę Twoje posty stały się irytujące... cała dyskusja przeszła na całkiem inny temat... hhh
btw. BF2 może i jest nową grą, ale to nadal Battlefield... my jesteśmy graczami tej serii (graliśmy w BF42, BF:V, BF- Desert Combat i jeszcze inne odmiany), a to forum zostało założone dawno dawno temu... sądzisz że stali bywalcy z tego forum mają się dostosować do nowych osób? czy może raczej odwrotnie...
oczywiście obie strony powinny się szanować i ze sobą współistnieć - a raczej powinniśmy stać się jedną sceną, a nie być podzieleni, ale tak długo jak nowi nie będą przestrzegali zasad, które były ustalone tu na długo zanim się nie pojawili, tak konflikt będzie trwał....
i plz, jak chcesz kontynuować dalej tą rozmowę, to zapraszam do mnie na priv, bo prowadzenie tej rozmowy tutaj w tym temacie mija się z celem....
No cóz. Kontynuowanie dyskusji nie ma sensu gdyż właściwie w kwestii marcinka przyznałaś mi racje. W związku z tym dalsza polemika jest bezcelowa.
Jeżeli chodzi o scenę BF2, to zgodze sie że na scenie BF2 są osoby posiadające doświadczenie z innych serii BF-a, jednakże byłbym przeciwny klasyfikowaniu graczy w oparciu o date przyłaczenia do forum. Musze przypomnieć że na samym początku istnienia BF2 to właśnie gracze z doswiadczeniem bf-a rozpoczęli tworzenie dziwnych podziałów na nowych i starych i tak to już jakoś zostało. Muszę również zauważyć że czytając Twoje posty, można wywnioskować że nalezysz właśnie do tej grupy osób którym taki układ bardzo pasuje i na każdym kroku podkreślają "jestem stary - jestem lepszy"...
Nawet pisząc "obie strony" tworzysz i podtrzymujesz ten dziwny podział...
I na koniec.
Po raz kolejny po "daj sobie siana", "jesteś nudny", " itp itd w tym poście przemycasz pewne wyrażenia pod moim adresem które nie są wyrażeniami ogólnie przyjetymi za przyjemne. Po raz kolejny, ze względu na wrodzoną grzeczność, nie zareaguje na nie w sposób na jaki zasługują...