Teraz jest 26 cze 2025, 01:04

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 16:11 

Piasecznik napisał(a):
A tak wracając do tematu, klawiatura ta potrafi rozpoznać 7 jednocześnie wciśniętych guzików (w przeciwieństwie do większości klawiatur gdzie jest to 3-4 guziki).
Nie uważam żeby taka funkcjonalność była nieprzydatna.
Reszta funkcji (układ klawiszy, wygląd itp) to już indywidualna kwestia gustu.

Nareszcie cos na temat.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 16:13 
Maskotka BF.pl

@UMP - no to uważaj tak.. ale rób to we własnej głowie, bo na prawdę Twoje posty stały się irytujące... cała dyskusja przeszła na całkiem inny temat... hhh

btw. BF2 może i jest nową grą, ale to nadal Battlefield... my jesteśmy graczami tej serii (graliśmy w BF42, BF:V, BF- Desert Combat i jeszcze inne odmiany), a to forum zostało założone dawno dawno temu... sądzisz że stali bywalcy z tego forum mają się dostosować do nowych osób? czy może raczej odwrotnie...
oczywiście obie strony powinny się szanować i ze sobą współistnieć - a raczej powinniśmy stać się jedną sceną, a nie być podzieleni, ale tak długo jak nowi nie będą przestrzegali zasad, które były ustalone tu na długo zanim się nie pojawili, tak konflikt będzie trwał....

i plz, jak chcesz kontynuować dalej tą rozmowę, to zapraszam do mnie na priv, bo prowadzenie tej rozmowy tutaj w tym temacie mija się z celem....

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 16:32 

lady vicky napisał(a):
@UMP - no to uważaj tak.. ale rób to we własnej głowie, bo na prawdę Twoje posty stały się irytujące... cała dyskusja przeszła na całkiem inny temat... hhh

btw. BF2 może i jest nową grą, ale to nadal Battlefield... my jesteśmy graczami tej serii (graliśmy w BF42, BF:V, BF- Desert Combat i jeszcze inne odmiany), a to forum zostało założone dawno dawno temu... sądzisz że stali bywalcy z tego forum mają się dostosować do nowych osób? czy może raczej odwrotnie...
oczywiście obie strony powinny się szanować i ze sobą współistnieć - a raczej powinniśmy stać się jedną sceną, a nie być podzieleni, ale tak długo jak nowi nie będą przestrzegali zasad, które były ustalone tu na długo zanim się nie pojawili, tak konflikt będzie trwał....

i plz, jak chcesz kontynuować dalej tą rozmowę, to zapraszam do mnie na priv, bo prowadzenie tej rozmowy tutaj w tym temacie mija się z celem....

No cóz. Kontynuowanie dyskusji nie ma sensu gdyż właściwie w kwestii marcinka przyznałaś mi racje. W związku z tym dalsza polemika jest bezcelowa.

Jeżeli chodzi o scenę BF2, to zgodze sie że na scenie BF2 są osoby posiadające doświadczenie z innych serii BF-a, jednakże byłbym przeciwny klasyfikowaniu graczy w oparciu o date przyłaczenia do forum. Musze przypomnieć że na samym początku istnienia BF2 to właśnie gracze z doswiadczeniem bf-a rozpoczęli tworzenie dziwnych podziałów na nowych i starych i tak to już jakoś zostało. Muszę również zauważyć że czytając Twoje posty, można wywnioskować że nalezysz właśnie do tej grupy osób którym taki układ bardzo pasuje i na każdym kroku podkreślają "jestem stary - jestem lepszy"...
Nawet pisząc "obie strony" tworzysz i podtrzymujesz ten dziwny podział...

I na koniec.
Po raz kolejny po "daj sobie siana", "jesteś nudny", " itp itd w tym poście przemycasz pewne wyrażenia pod moim adresem które nie są wyrażeniami ogólnie przyjetymi za przyjemne. Po raz kolejny, ze względu na wrodzoną grzeczność, nie zareaguje na nie w sposób na jaki zasługują...

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 16:34 

Ziemniaczek napisał(a):
Moim zdaniem: po H** wam taka klawiatóra?? jakbyś chciał coś zrobić na PC (napisać coś itd.) to się tego nie zrobi bo ma tak pojeb... ustawienie klawiszy jakby chciało by się to robić to by trzeba było zmieniać klawiature za każdym razem.

Widziałeś ją na żywo, a może grałeś? jak nie to zamkni ryj.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 16:39 

marcinek napisał(a):
Piasecznik napisał(a):
A tak wracając do tematu, klawiatura ta potrafi rozpoznać 7 jednocześnie wciśniętych guzików (w przeciwieństwie do większości klawiatur gdzie jest to 3-4 guziki).

Ale to nie jest chyba warte 300 pln, no moze sie myle. Faktem jest, ze klawiera wyglada efektownie, moze i jest ergonomiczna, ale kazdy ustawia sobie skroty klawiszowe tak jak mu pasi, wiec to rzecz wzgledna.

Poprostu uwazam, ze cena jest zwyklym zdzierstwem i tyle. Jestem pewien, ze cena 200 pln za calosc, klawiatura plus nakladka, to bylaby rozsadna. Zstore -> 19.99$+49.99$=69.98$, czyli cena dla klienta (dla nas graczy) to 240 pln (kurs dolara=3,43).[liczylem na kalkulatorze, wiec chyba nie pomylilem sie tym razem :P]

lady vicky -> Ignoruj i dzieki za wstawiennictwo za moja skromna osoba :)

Jesteśmy w UE i obowiązują nas przeliczniki Euro, dla sąsiadów z zachodniej strony te ceny co w dolarach obowiązują w euro. 1:1 i nie wymyślaj. Drugiej Japoni nie zbudujesz, już jeden próbował. I co mamy - wielkie gówno. Jak kogoś nie stać to nie jak ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt. Bo w przyszłym tygodniu będą klawiaturki dostępne.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 16:39 

Cytuj:

wonski i wlasnie przez takie glupie komentarze ala 12 latek wywolales burze. mogles napisac jak dojrzaly czlowiek cos ala "jesli nie jestes zainteresowany to nie komentuj, nikt cie nie zmusza do jej kupna" i tyle. ty jak szczeniak wolales wulgaryzmy...

ump vicki nie przynala ci racji. moze po czesci. ale to, ze i nowi i starzy powinni zyc w zgodzie (przeciez mozna by zablokowac rejestracje gdyby chcieli admini) jednak aferka ta nie miala nic wspolnego z stazem userow. chodzilo o dyskusje czysto ekonomiczna, byc moze zbedna ale jednak nie agresywna...

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 16:59 

Lailonn napisał(a):
Cytuj:

ump vicki nie przynala ci racji. moze po czesci. ale to, ze i nowi i starzy powinni zyc w zgodzie (przeciez mozna by zablokowac rejestracje gdyby chcieli admini) jednak aferka ta nie miala nic wspolnego z stazem userow. chodzilo o dyskusje czysto ekonomiczna, byc moze zbedna ale jednak nie agresywna...

No cóż. Jak już wspomniałem stwierdzenie "sama uważam, że jest co najmniej zgięta" które wypadło prosto z klawiatury koleżanki vicki (notabene sympatyzującej z marcinkiem) jest najlepszym potwierdzeniem moich wcześniejszych słów. Nic dodać, nic ująć.

Co do drugiej części Twojej wypowiedzi to musze zaznaczyć, iż moje wpisy dotyczące sytuacji na linii "nowi-starzy" były jedynie odpowiedzią na poruszenie tej kwestii przez wspomniana wcześniej koleżankę.

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 17:06 

Wonski napisał(a):
Jesteśmy w UE i obowiązują nas przeliczniki Euro, dla sąsiadów z zachodniej strony te ceny co w dolarach obowiązują w euro. 1:1 i nie wymyślaj. Drugiej Japoni nie zbudujesz, już jeden próbował. I co mamy - wielkie gówno. Jak kogoś nie stać to nie jak ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt. Bo w przyszłym tygodniu będą klawiaturki dostępne.

No i niestety na tym polega pech że nas obowiązują ceny w Euro.
W praktyce wygląda to tak, że płacąć kartą kredytową w dolarach, bank (centrum kart itp) przeliczają dolary na euro (doliczajac niewąską prowizję i licząc po bandyckim kursie), potem w ten sam sposób przeliczają na złotówki.
Kupowanej w niemczech klawiatury qwertz nie chcę.
Skoro już tam gdzieśtam niedługo będą klawiatury to podaj ich cenę w złotówkach. Dokładne info jaka to wersja klawy (US, DE czy jeszcze insza).
Może wtedy ktoś się skusi.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 18:43 

Wreszcie ktoś realnie podszedł do sprawy i dobitnie wyklarował innym, nawet MODERATOROM geneze konfliktu!!! Zapraszam do lektury. Szanowna administracja forum i jej poplecznicy już nie raz dawała dowód swej "bezstronności" więc " Nasze późniejsze posty były odpowiedzią na bezczelność marcinka który swą wypowiedzią nadał tok sprawie. Zdziwiła mnie reakcja Moderatora Yacuba który nie będąc obiektywnym dowalił od razu z grubej rury Wonskiemu. Pogratulować... Jeszcze raz nadmieniam że na forum jest wiele Szarych Eminencji którzy z forum zrobili sobie nabijanie poststatsów w byle sprawach kalecząc przy tym stosunki międzyludzkie. Więcej szacunku do innych Panowie bo łatwo napisać a potem zbierać baty i skarżyć się Adminom że z nim jadą... Nie tędy droga marcinek. Osobiście miałem podobną sytuację z niejakim Bonifacym który wielce urażony BANem na OMG Only zaczął mnie szkalować na forum w topic-u o wkurzającej nazwie. Wtedy byłem cierpliwy i nie używałem wulgaryzmów. Ale sytuacja się powtarza i dotyczy mojego kolegi z klanu więc nie dziwcie się że nie pozostawiliśmy tego postu marcinka bez odzewu (jaki by on nie był) Nie jesteśmy odosobnieni w temacie skoro zaczynają się wypowiadać inni i wytykać błędy Adminom za jednostronność i zbyt emocjonalne uwagi (bo obrażają NASZEGO) Nie zapominajcie że tworząc scene BFa wystawiacie sobie opinie i również poddawani jesteście krytyce. Mam gdzieś liczbe postów i range userów dopóki nie okażecie poszanowania dla każdego z osobna a nie tylko dla Swojaka.
Podobno wałkowaliście to już niejednokrotnie.... Dajemy WAM następny raz do zastanowienia się nad roziązywaniem takich sytuacji.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 19:00 

[PL]T3 jesli nie widzisz roznicy miedzy moimi a Twoimi postami, to chyba okulary nalezy kupic, bez urazy (znowu :o) zaczniesz moze rzucac pedalami itp. Nawet nie wiedzialem ze jestescie z jednego klanu, ale widze, ze kultura przebiliscie CSowcow.

http://www.amazon.com - ceny od:
starter - $39.47
bf2 keyset - $15.81

przesylka z USA chyba nie wyrowna roznicy w cenach. Tylko nie wiem jak z ocleniem, bo chyba jakies jest, ale to madrzejsi wiedza wiecej, ja ide zagrac PCW.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 19:20 

marcinek napisał(a):
...ale widze, ze kultura przebiliscie CSowcow.

Hmm teraz sie do CSowcow przywaliles,niezle. :D.Masz jakies kompleksy?

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 19:25 

marcinek napisał(a):
[PL]T3 jesli nie widzisz roznicy miedzy moimi a Twoimi postami, to chyba okulary nalezy kupic, bez urazy (znowu :o) zaczniesz moze rzucac pedalami itp. Nawet nie wiedzialem ze jestescie z jednego klanu, ale widze, ze kultura przebiliscie CSowcow.

http://www.amazon.com - ceny od:
starter - $39.47
bf2 keyset - $15.81

przesylka z USA chyba nie wyrowna roznicy w cenach. Tylko nie wiem jak z ocleniem, bo chyba jakies jest, ale to madrzejsi wiedza wiecej, ja ide zagrac PCW.

Słuchaj ale nie moge się powstrzymać:
Zasrańcu jeden pedalski głąbie - z tobą nie można po dobroci bo jak piszesz to mleko ci się po klawie rozlewa. Sam prowokujesz i pokazujesz inteligęcje. Więc masz co chciałeś masochisto rypnięty. Jesli słowa wyzywające Cie od pedałów bardziej Ci pasują niż konstruktywna rozmowa to powodzenia na scenie bo dla ciebie rura już czeka i możesz się tylko nogami zawinąć niż pogadać z nami.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 19:47 

Piasecznik napisał(a):
Wonski napisał(a):

No i niestety na tym polega pech że nas obowiązują ceny w Euro.
W praktyce wygląda to tak, że płacąć kartą kredytową w dolarach, bank (centrum kart itp) przeliczają dolary na euro (doliczajac niewąską prowizję i licząc po bandyckim kursie), potem w ten sam sposób przeliczają na złotówki.
Kupowanej w niemczech klawiatury qwertz nie chcę.
Skoro już tam gdzieśtam niedługo będą klawiatury to podaj ich cenę w złotówkach. Dokładne info jaka to wersja klawy (US, DE czy jeszcze insza).
Może wtedy ktoś się skusi.

Witam Kolege znamy się z ASG cena w komputronik bedzie za komplet zestaw podstawowy 208,00 + keyset 89 razem 298,00 PLN brutto - żeby nie było. Ja mam za mniejszą kwotę z powodu dobrych kontaktów i upustu 277,00 PLN brutto za komplet. Klawaitura US wersja. http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=3699

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 20:27 

T3 ja cie i twoj zajefajny klan bardzo grzecznie i bez przekasu prosze. Zabierzcie swoje e-zabawki i opusccie te piaskownice bo tu srednia wieku i IQ jest za wysoka dla was. Widac, ze sprawia wam to wielkie klopoty(np analiza i interpretacja tekstu) Jesli ktos z tutejszych "debili" zechce czytac wypowiedzi o waszym poziomie to po prostu wejdzie na http://www.brawo.pl Chociaz tam chociaz ludzie maja powazne i zyciowe problemy (jak to zrobic i dalej byc dziewica ! np) a te prezentowane tu sa conajmniej malo interesujace.

Tytuł:
PostNapisane: 27 lip 2005, 20:55 

Rufus napisał(a):
marcinek napisał(a):
...ale widze, ze kultura przebiliscie CSowcow.

Hmm teraz sie do CSowcow przywaliles,niezle. :D.Masz jakies kompleksy?

Widzielm forum i widzialem jak sie bija w raportach pomeczowych CB, wystarczy.

T3 pieknie, naprawde jestes moim idolem, wiecej wiecej, potrzenbuje takiej malo nadwyrezajacej umysl rozrywki. Powinienes z Bogusiem Linda w Psach grac, serio masz talent ;).

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2