Buleczka napisał(a):
(...)
Drogi bułeczko.
Tekst który byłeś łaskaw popełnić, można określić jedym zdaniem - "tyle długi, co nieprzemyślany". Dlaczego ?
Ano dlatego że gdybyś wczytał się w moje posty, a co ważniejsze je zrozumiał, to zauważyłbys w nich takie oto stwierdzenie - "to samo słowo wypowiedziane przez inną osobę , w różnych sytuacjach, w innym czasie może być inaczej zinterpretowane", oraz "Nie znam marcinka, więc jego tekst "niezle zgięci" mnie po prostu zniesmaczył." W związku z tym Twoje porównanie do "domu z kumplami" jest zupelnie nietrafione. Jak już wspomniałem traktuje to bardziej na zasadzie "tekstu nieznanego kolesia w sklepie dotyczący moich preferencji w dziedzinie wyboru obuwia"...
Jeżeli chodzi o wspomniany przez Ciebie wiek (marny i często spotykany na forach chwyt), to również Cię rozczaruję, gdyż 15 lat o których piszesz miałem ale gdzieś tak mniej więcej w połowie swego dotychczasowego życia.
Co do forum. Nie neguję ogromnego wkładu niektórych z wypowiadających się tu osób, a jedynie pragnę zauważyć, iż nie ma sensu tworzyć dziwnych podziałów. Należy pamiętac bowiem, że każdy z nas tu kiedyś zaczynał i nie jest wcale powiedziane, że gro z tych osób które dziś się krytykuje i bagatelizuje z czasem będa stanowić o "sile" tego forum. Po prostu wymagam najzwyklejszego ludzkiego poszanowania zarówno od siebie jak i od innych. Prawda że to niewiele.
Co do mojego poziomu gry, to jako osoba skromna nie będe się tu przechwalał. Powiem jedynie że wydaje mi sie że gram całkiem dobrze i caly czas notuje zauważalny progres. W związku z tym ten zlepek inwektyw który z taką namietnością umieściłeś w swoim poście, również jest jak najbardziej nietrafiony...
Pozdrawiam.