Teraz jest 4 mar 2025, 07:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 11:09 

Buleczka napisał(a):
(...)

Drogi bułeczko.

Tekst który byłeś łaskaw popełnić, można określić jedym zdaniem - "tyle długi, co nieprzemyślany". Dlaczego ?
Ano dlatego że gdybyś wczytał się w moje posty, a co ważniejsze je zrozumiał, to zauważyłbys w nich takie oto stwierdzenie - "to samo słowo wypowiedziane przez inną osobę , w różnych sytuacjach, w innym czasie może być inaczej zinterpretowane", oraz "Nie znam marcinka, więc jego tekst "niezle zgięci" mnie po prostu zniesmaczył." W związku z tym Twoje porównanie do "domu z kumplami" jest zupelnie nietrafione. Jak już wspomniałem traktuje to bardziej na zasadzie "tekstu nieznanego kolesia w sklepie dotyczący moich preferencji w dziedzinie wyboru obuwia"...

Jeżeli chodzi o wspomniany przez Ciebie wiek (marny i często spotykany na forach chwyt), to również Cię rozczaruję, gdyż 15 lat o których piszesz miałem ale gdzieś tak mniej więcej w połowie swego dotychczasowego życia.

Co do forum. Nie neguję ogromnego wkładu niektórych z wypowiadających się tu osób, a jedynie pragnę zauważyć, iż nie ma sensu tworzyć dziwnych podziałów. Należy pamiętac bowiem, że każdy z nas tu kiedyś zaczynał i nie jest wcale powiedziane, że gro z tych osób które dziś się krytykuje i bagatelizuje z czasem będa stanowić o "sile" tego forum. Po prostu wymagam najzwyklejszego ludzkiego poszanowania zarówno od siebie jak i od innych. Prawda że to niewiele.

Co do mojego poziomu gry, to jako osoba skromna nie będe się tu przechwalał. Powiem jedynie że wydaje mi sie że gram całkiem dobrze i caly czas notuje zauważalny progres. W związku z tym ten zlepek inwektyw który z taką namietnością umieściłeś w swoim poście, również jest jak najbardziej nietrafiony...

Pozdrawiam.

Ostatnio edytowano 28 lip 2005, 11:15 przez UMP, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 11:10 

yacub napisał(a):
die_hard napisał(a):
proponuje przykleic temat :lol:

A wiesz, że to nie jest taki głupi pomysł? Masz browarka na następnym LAN'ie ;)

hmm ok 3 mam za slowo :lol: :lol:

Cytuj:
Ja tylko spytam jak można być tak ograniczonym jak [PL]T3?
Poza nim kilka innych osób powinno zabrać swoje dresy i opuścić to forum

ty to sie lepiej nie wypowiadaj bo do ciebie duzo osob ma jakies "ale"... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 11:23 

UMP napisał(a):
Buleczka napisał(a):
(...)

Drogi bułeczko.

Tekst który byłeś łaskaw popełnić, można określić jedym zdaniem - "tyle długi, co nieprzemyślany". Dlaczego ?
Ano dlatego że gdybyś wczytał się w moje posty, a co ważniejsze je zrozumiał, to zauważyłbys w nich takie oto stwierdzenie - "to samo słowo wypowiedziane przez inną osobę , w różnych sytuacjach, w innym czasie może być inaczej zinterpretowane", oraz "Nie znam marcinka, więc jego tekst "niezle zgięci" mnie po prostu zniesmaczył." W związku z tym Twoje porównanie do "domu z kumplami" jest zupelnie nietrafione. Jak już wspomniałem traktuje to bardziej na zasadzie "tekstu nieznanego kolesia w sklepie dotyczący moich preferencji w dziedzinie wyboru obuwia"...

Jeżeli chodzi o wspomniany przez Ciebie wiek (marny i często spotykany na forach chwyt), to również Cię rozczaruję, gdyż 15 lat o których piszesz miałem ale gdzieś tak mniej więcej w połowie swego dotychczasowego życia.

Co do forum. Nie neguję ogromnego wkładu niektórych z wypowiadających się tu osób, a jedynie pragnę zauważyć, iż nie ma sensu tworzyć dziwnych podziałów. Należy pamiętac bowiem, że każdy z nas tu kiedyś zaczynał i nie jest wcale powiedziane, że gro z tych osób które dziś się krytykuje i bagatelizuje z czasem będa stanowić o "sile" tego forum. Po prostu wymagam najzwyklejszego ludzkiego poszanowania zarówno od siebie jak i od innych. Prawda że to niewiele.

Co do mojego poziomu gry, to jako osoba skromna nie będe się tu przechwalał. Powiem jedynie że wydaje mi sie że gram całkiem dobrze i caly czas notuje zauważalny progres. W związku z tym ten zlepek inwektyw który z taką namietnością umieściłeś w swoim poście, również jest jak najbardziej nietrafiony...

Pozdrawiam.

mistrz cietej riposty :wink: niczym Jan Rokita powie zebys wypier... a Ty bedziesz mu za to wdzieczny :wink: po niektorych rzeczywiscie widac ze 15 lat mieli dawno temu :wink:

BTW: ten topic ma szanse dogonic kawaly i cipyDOW w ilosci popelnionych postow :wink:

edit : fok sorry ze post za postem

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 11:26 

Ja napisze jeszcze jedna rzecz, widzialem na tym forum wiele osob ktore przyszlo i w krotkim bardzo czasie stalo sie czolowka, czy ja napisalem ze twoj poziom gry jest do kitu ?? chyba nie bardzo... ale mniejsza z tym sam sie na ten temat wypowiedziales, poprostu wystarczy sie nie odzywac w sposob wulgarny wystarczylo zwrocic mu uwage w normalny sposob, i watpie osobiscie w to zebys w sklepie jak ci zupelnie obca osoba cos powie na temat twojego obuwia to odrazu ja bluzgasz, ale no tak forum pelna anonimowosc itd daje duzo, pozatym twoje zapewniena oraz sposob wypowiedzi wcale mnie nie przekonuja co do twojego wieku dla mnie poprostu jestes oczytanym czlowiekiem ktory z byt wiele doswiadczenia w zyciu nie zebral.(Oczywiscie bez obrazy) Fajnie by bylo gdybys pokazal mi i innym ze faktycznie jestes doroslym czlowiekiem i zakonczyl caly temat jedna wypowiedzia, bo to dalszego sensu niema niestety i jak mozesz to nie staraj sie robic ze mnie glupka i nie pisz tak ironicznie, bo ja staralem ci sie cos uswiadomic a nie zrobic z ciebie posmiewisko i jak mozesz to nawet nie odpowiadaj na mojego posta poprostu sobie to przemysl i mam nadzieje ze zrobic tak jak ci doradzam podkreslam doradzam :) pozdrowienia :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 12:28 
Moderator forum

Czy wy piszecie do gazet że takie długie i "ciekawe" są tam rzeczy?

BTW: Brakowało mi takiego tematu :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 12:48 

Buleczka napisał(a):
Ja napisze jeszcze jedna rzecz, widzialem na tym forum wiele osob ktore przyszlo i w krotkim bardzo czasie stalo sie czolowka, czy ja napisalem ze twoj poziom gry jest do kitu ?? chyba nie bardzo... ale mniejsza z tym sam sie na ten temat wypowiedziales, poprostu wystarczy sie nie odzywac w sposob wulgarny wystarczylo zwrocic mu uwage w normalny sposob, i watpie osobiscie w to zebys w sklepie jak ci zupelnie obca osoba cos powie na temat twojego obuwia to odrazu ja bluzgasz, ale no tak forum pelna anonimowosc itd daje duzo, pozatym twoje zapewniena oraz sposob wypowiedzi wcale mnie nie przekonuja co do twojego wieku dla mnie poprostu jestes oczytanym czlowiekiem ktory z byt wiele doswiadczenia w zyciu nie zebral.(Oczywiscie bez obrazy) Fajnie by bylo gdybys pokazal mi i innym ze faktycznie jestes doroslym czlowiekiem i zakonczyl caly temat jedna wypowiedzia, bo to dalszego sensu niema niestety i jak mozesz to nie staraj sie robic ze mnie glupka i nie pisz tak ironicznie, bo ja staralem ci sie cos uswiadomic a nie zrobic z ciebie posmiewisko i jak mozesz to nawet nie odpowiadaj na mojego posta poprostu sobie to przemysl i mam nadzieje ze zrobic tak jak ci doradzam podkreslam doradzam :) pozdrowienia :)

Pozwolisz że jednak nie dostosuje się Twojej rady i swoje przemyślenia "przeleję" na ekran monitora.

Twoje wątpliwości dotyczące mojego zachowania w "skepie obuwniczym" są jak najbardziej zasadne. Zresztą w żadnym ze swoich postów chyba nie dałem do zrozumienia, że jestem osoba rzucająca wspomniane przez Ciebie wulgaryzny i bluzgi na lewo i prawo. Jednak to nie to zagadnienie powinno być wynikiem analizy mojego tekstu.
Należy pamiętać, że każdy z nas inaczej reaguje na te same zdarzenia, gdyż wszyscy różnimy sie zarówno charakterem jak i temperamentem. Pomijając zatem sam sposób reakcji, bezdyskusyjna pozostaje kwestia zakwalifikowania zachowania takiego "nieznajomego w sklepie". Znamiennym jest tu fakt, iż nawet osoba sympatyzująca z kolegą marcinkiem przyznała, że uznałaby takie zachowanie za dziwne i raczej nie na miejscu. W związku z tym oburzając się(jakkolwiek słusznie) na treść niektórych "reakcji" nie możemy zapominać o tym, kto do tych "reakcji" doprowadził, co w swoich postach starałem sie przekazać. I to w zasadzie tyle w tym temacie.

Co do Twojej oceny moich doświadczeń życiowych, to wybacz ale nie podejmę w tym temacie z Tobą dyskusji, gdyż posiadasz zbyt mało danych, aby taka rozmowę przeprowadzić. W związku z tym polemika byłaby jałowa, bezcelowa i miałaby raczej charakter monologu...

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 14:58 

:lol: :lol: co za gościu, dawno się tak nie uśmiałem czytając to forum.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 15:19 

Do moderatora Yacuba,nie wiem czy trafna byla decyzja o zmianie tematu,ale jak to juz zrobiles i zabrales jako pierwszy glos witamy Ciebie w gronie Troli,jak rowniez Tych co zabrali glos po Tobie i spamuja ten topik w trolskim stylu. :D :D :D

Pozdrawiam.

P.S.Powinienes Yacub podpisac ten temat swoim nikiem,nie ladnie podszywac sie pod kogos innego(Wonski),chyba,ze go polubiles. :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 16:22 
Oldboy Battlefield.pl

UMP napisał(a):
Należy pamiętac bowiem, że każdy z nas tu kiedyś zaczynał i nie jest wcale powiedziane, że gro z tych osób które dziś się krytykuje i bagatelizuje z czasem będa stanowić o "sile" tego forum. Po prostu wymagam najzwyklejszego ludzkiego poszanowania zarówno od siebie jak i od innych. Prawda że to niewiele.

Jakoś w towich przydługich postach nie zauważyłem niczego innego poza jakimiś psychologicznymi wywodami oraz najazdem na marcinka. Piszesz o poszanowaniu wszystkich i wszystkiego, czemu ani razu nie odpisałeś na debilne, a zarazem chamskie posty np. Piwosza, Combo, T3 :?: :?:

(może mnie też zaraz ktoś zbluzga, albo napisze kolejny krótki post, którego nawet nie będzie się nikomu chciało przeczytać :lol: )

Scena BFa jest/była małą sceną i odkąd tu jestem, to nikomu specjalnie nie zależało na tym, aby ją powiększyć na siłę. Z wyjściem BF2 przyszła 'wieś do miasta' (nie obrażając wieśniaków - ot takie proste sformułowanie, które każdy zrozumie) i od razu myśli, że jest u siebie i może rzucać k** i ch** na prawo i lewo. Żenada... Mam tylko nadzieję, że szybko wyrwiemy chwasty i znowu będzie spokój :lol:

BTW: Widzę, że całe PFT nagle postanowiło zjechać kogo tylko się da. Macie jakieś kompleksy czy dawno/w ogóle nie wygraliście meczu :?: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 16:34 

Tom@s napisał(a):
UMP napisał(a):
Należy pamiętac bowiem, że każdy z nas tu kiedyś zaczynał i nie jest wcale powiedziane, że gro z tych osób które dziś się krytykuje i bagatelizuje z czasem będa stanowić o "sile" tego forum. Po prostu wymagam najzwyklejszego ludzkiego poszanowania zarówno od siebie jak i od innych. Prawda że to niewiele.

Jakoś w towich przydługich postach nie zauważyłem niczego innego poza jakimiś psychologicznymi wywodami oraz najazdem na marcinka. Piszesz o poszanowaniu wszystkich i wszystkiego, czemu ani razu nie odpisałeś na debilne, a zarazem chamskie posty np. Piwosza, Combo, T3 :?: :?:

(może mnie też zaraz ktoś zbluzga, albo napisze kolejny krótki post, którego nawet nie będzie się nikomu chciało przeczytać :lol: )

Scena BFa jest/była małą sceną i odkąd tu jestem, to nikomu specjalnie nie zależało na tym, aby ją powiększyć na siłę. Z wyjściem BF2 przyszła 'wieś do miasta' (nie obrażając wieśniaków - ot takie proste sformułowanie, które każdy zrozumie) i od razu myśli, że jest u siebie i może rzucać k** i ch** na prawo i lewo. Żenada... Mam tylko nadzieję, że szybko wyrwiemy chwasty i znowu będzie spokój :lol:

BTW: Widzę, że całe PFT nagle postanowiło zjechać kogo tylko się da. Macie jakieś kompleksy czy dawno/w ogóle nie wygraliście meczu :?: :lol:

Po co podkrecasz znowu atmosfere???Musisz w to wciagac klany???
Pisz do osob,ktore zabieraly glos i nie mieszaj w to Klanow,bo PFT to nie 3 czy 4 osoby,a 23 na dzis i czepiasz sie w ten sposob wszystkich.
Badz pozdrowiony.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 16:47 

bany dla trolli :!:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 17:16 
Oldboy Battlefield.pl

Rufus napisał(a):
Po co podkrecasz znowu atmosfere???Musisz w to wciagac klany??? Pisz do osob,ktore zabieraly glos i nie mieszaj w to Klanow,bo PFT to nie 3 czy 4 osoby,a 23 na dzis i czepiasz sie w ten sposob wszystkich.
Badz pozdrowiony.

Nie wciągam - stwierdzam fakty - wszyscy, którzy zwyzywali marcinka byli od was z klanu... co z tego, że w klanie jest więcej osób.
Klan opisuje się po zachowaniu wszystkich członków, a nie tylko góry... nieprawdaż :?:
...a to, że u was nie potraficie zapanować nad klanowiczami to nie mój problem.
Dzięki za pozdrowienia :D have a nice day
EOT

Ostatnio edytowano 28 lip 2005, 17:25 przez Tom@s, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 17:22 

o co chodzi w tym temacie? Początkowo chyba był o klawiaturach? może ktoś streścić :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 17:35 

Tom@s napisał(a):

Aby nie nadwerężać Cię zbyt długim czytaniem, powiem krótko. Przeczytaj posty jeszcze raz. Wolniej, w skupieniu z większym naciskiem na niektóre stwierdzenia. Po tym jak już to zrobisz, przeczytaj swój własny post i odpowiedz sobie czy rzeczywiście masz rację i czy rzeczywiście ten UMP nigdzie nie wypowiada się krytycznie o niektórych wpisach i dlaczego skupił się na sprawie prowodyra. Odpowiedz sobie również na pytanie „czego właściwie ja chcę”, bo z treści Twojego posta wynika, że nie odpowiadają Ci wypowiedzi i z „kur..mi” i bez nich…

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2005, 17:37 

Tom@s napisał(a):
Rufus napisał(a):
Po co podkrecasz znowu atmosfere???Musisz w to wciagac klany??? Pisz do osob,ktore zabieraly glos i nie mieszaj w to Klanow,bo PFT to nie 3 czy 4 osoby,a 23 na dzis i czepiasz sie w ten sposob wszystkich.
Badz pozdrowiony.

Nie wciągam - stwierdzam fakty - wszyscy, którzy zwyzywali marcinka byli od was z klanu... co z tego, że w klanie jest więcej osób.
Klan opisuje się po zachowaniu wszystkich członków, a nie tylko góry... nieprawdaż :?:
...a to, że u was nie potraficie zapanować nad klanowiczami to nie mój problem.
Dzięki za pozdrowienia :D have a nice day
EOT

No niby masz racje tylko,jak sobie wyobrazasz pilnowanie klanowiczow po roznych forum(moze forach :roll: ),co innego w meczach jesli tu dojdzie do obelg,no to bez kometarza :( .No i jeszcze jedno ja jako 31 latek nie bede zwracal uwagi innemu staruchowi,ze robi zle itp. troche to by bylo smieszne,w/g mnie oczywiscie.

Pozdro i dzieki,dzien sie robi ladny wyszlo slonce :D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2