Z jednej strony rozumiem twoje pytanie a z drugiej strony ci na nie nieodpowiem bo uwazam ,ze niemusze nikomu udowadniac iz posiadam orginalna wersje gry .
Hynol moge ci tylko powiedziec iz jestes chamem , bardzo milo mi zyczysz

Zycze ci tego samego a nawet gorzej .
Najlepiej by bylo jak bys lepiej juz nic tutaj niepisal bo z takimi ludzmi jak ty niechce miec doczynienia.
A ty Hynol ? tez poczules sie maczo pytajac mnie o 6 zdanie instrukcji ?
Widze ,ze jestes z siebie bardzo dumny ?
Wiesz jesli chodzi o tych 12 latkow .....hmmmm 10 lat temu mialem tyle lat ....i powiem ci ,ze tacy ludzie imponuja mi do tej pory.
A co do zasad to radzil bym ci podyskutowac z modkami bo w regulaminie nic niepisze abs ty byl od weryfikacji kto ma orginalna gre a kto nie
Pogadaj z nimi moze sie zalapiesz !
JAKUBASS tylko powiedz mi o co najczesciej sa zadawane te pytania ludzi ktorzy maja domniemanie piraty ?
(niewiem jak na tym forum , ale wydaje mi sie ,ze postow niepisze sie jeden po drugim ....Hynol troche miejsca oszczedz i uzyj opcji zmien ja chcesz dopisac swoja madrosc)
Kilin niby masz tyle lat a zachowójesz się jak gówniaż z niewypażoną gębą który ledwo od ziemi wyrósł. Zachowójesz się jak moj 16 letni brat ciągle do wszystkich pyskuje a jak chce pomocy i nikt mu nie daje właśnie za to że pyskuje to jeszcze bardziej zaczyna pyskować dokładnie jak ty. I to ty nie powinieneś mieć tu wstępu. Co do pirata to nienawidze takich cwaniaczków.